دانلود مقاله ترجمه شده جداسازی استویول گلیکوساید به کمک کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007906 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,150,000 ریال
شناسه محصول :
2007906
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
319 Kb
حجم فایل فارسی :
524 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

جداسازی استویول گلیکوساید به کمک کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست

عنوان انگليسي

Separation of Steviol Glycosides by Hydrophilic Liquid Interaction Chromatography

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Anal. Methods

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 18 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

استویا ریبودیانا برتونی، حاوی چندین استویول گلیکوسید با مزه شیرین است. همه این مواد شیرین ­تر از ساکروز هستند (تا ضریب 450). جداسازی استویول گلیکوسیدهای مختلف به کمک کروماتوگرافی فاز وارون کار دشواری است. در این مقاله، پنج ستون کروماتوگرافی برهم­ کنش مایع آبدوست مختلف با استفاده از شست شوی ایزوکراتیک (5 – 20 درصد آب در استونیتریل با بافر یا اسید فرمیک) مشخصه ­یابی می ­شوند. جدایی استویول گلیکوسیدها  در همه ستون­ های مورد آزمایش غیر از یک مورد امکان­ پذیر شد اما استواری جدایی در مقابل تغییرات غلظت بافر و درصد آب متفاوت بود. درصد آبی و مقاومت یونی شوینده، عامل­ های اصلی­ای هستند که باید برای توسعه روش بهینه ­سازی شوند.

1-مقدمه

استویا ریبودیانا برتونی (کاسنیان) حاوی چندین استویول گلیکوسید با مزه شیرین است. همه این مواد شیرین­ تر از ساکروز هستند (تا ضریب 450؛ Dacome et al. 2005). پراکاش و همکارانش (2008) جدولی را مهیا کردند که ساختار ده استویول گلیکوسید و جرم مولکولی آنها را نشان می­ داد. داکوم و همکاران (2005) توان شیرین ­کنندگی نسبی این استویول گلیکوسیدها را گزارش کردند. در سال 2008، وزارت غذا و داروی آمریکا چندین استویول گلیکوسید با خلوص بالا (حاوی بیش از 95 درصد ریبودیوسید A) را به عنوان افزودنی مجاز تایید کرد (FDA 2008a,b,c)....

 

 

استویا ریبودیانا کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست استویول گلیکوسیدها :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Stevia  rebaudiana Bertoni  contains  several steviol  glycosides  with  sweet  flavour.  They  all  are sweeter  than  sucrose  (up  to  factor  450).  The  various  steviol glycosides are difficult to separate by reversed-phase  chromatography. In  this paper,  five  different hydrophilic liquid interaction chromatography columns are characterized using isocratic elution (5–20% water in acetonitrile with buffer or formic acid). Separation of the steviol glycosides is possible with all but one of the tested columns, but the robustness of the separation against changes of buffer concentration and percentage of water differ. Aqueous percentage and ion strength of  the  eluent  are  the  main  factors  to  be  optimized  in method development.

Keywords: Stevia rebaudiana Hydrophilic liquid interaction chromatography Steviol glycosides
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > جداسازی استویول گلیکوساید به کمک کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید