دانلود مقاله ترجمه شده تعیین استویوساید در مواد گیاهی و نمونه های غذایی به کمک HPLC


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007907 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2007907
سال انتشار:
1998
حجم فایل انگلیسی :
225 Kb
حجم فایل فارسی :
314 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تعیین استویوساید در مواد گیاهی و نمونه های غذایی به کمک HPLC

عنوان انگليسي

HPLC determination of stevioside in plant material and food samples

نویسنده/ناشر/نام مجله

Z Lebensm Unters Forsch A

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 4 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 12 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

یک روش HPLC برای تعیین استویوساید شیرین (STS) در برگ گیاه استویا ریبودیانا و برخی نوشیدنی ­ها (مانند چای، آب پرتقال) توسعه یافته است. رویکرد پیش ­جداسازی شامل استخراج STS از ماده گیاهی با آب جوش و استخراج فاز جامد (SPE) بود. آهنگ بازیابی SPE برای ماتریس ­های تحلیل شده از 92.8% تا 97.8% متغیر بود (برای غلظت­ های STS برابر با 105، 210 و 300 میکروگرم بر میلی ­لیتر؛ انحراف معیار نسبی (RSD) بزرگتر یا مساوی 3.3%). جدایی کروماتوگرافیکی با استفاده از ستون C18 تحقق یافت که فاز متحرک شامل متانول و آب بود و از آشکارسازی UV در 210 نانومتر بهره می­ گرفت. حدود تعیین STS، برای نمونه چای و عصاره­ های برگ 5 میکروگرم بر میلی ­لیتر بود و برای نمونه آب میوه 8 میکروگرم بر میلی­ لیتر بود.

1-مقدمه

استیوساید شیرین (STS) یک دی ­ترپن گلیکوسید است که 300 بار شیرین­ تر از ساکروز است. ساختار آن در شکل 1 نشان داده شده است. این ماده در برگ استویا ریبودیانا برتونی (خانواده کاسنیان) وجود دارد و به عنوان عامل کم کالری در صنایع غذایی و دارویی به ویژه در آمریکای جنوبی، جنوب شرقی آسیا و شرق دور مورد استفاده قرار می ­گیرد.  دی­ترپن گلیکوسیدهای دیگری نیز در برگ استویا ریبودیانا وجود دارد: استویل­بیوساید، ریبودیوساید A، ریبودیوساید B و ریبودیوساید C، ریبدیوساید D، ریبودیوساید E و دولکوسید A...

 

 

استویوساید کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا استخراج مایع :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

An  HPLC  method  for  the  determination  of sweet-tasting stevioside (STS) in the leaves of the plant Stevia  rebaudiana  and  in  some  beverages  (e.g.  tea, orange juice) was developed. The pre-separation procedure consisted of extraction of STS from the plant material  using  boiling  water  and  a  solid-phase  extraction(SPE). Recovery rates of the SPE for the analysed matrices  ranged  from  92.8%  to  97.8%  (for  concentrations of  STS  of  105,  210  and  300µg/ml;  Relative  Standard Deviation  (RSD)3.3%).  The  chromatographic  separations  were  realized  using  a  C18  column,  the  mobile phase  consisting  of  methanol  and  water,  and  with  UV detection at 210 nm. The limits of determination of STS were  5µg/ml  for  the  leaf  extracts  and  the  tea  sample and  8µg/ml  for  the  juice  sample.

Keywords: Stevioside High performance liquid chromatography Liquid extraction
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی شیمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > تعیین استویوساید در مواد گیاهی و نمونه های غذایی به کمک HPLC
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید