دانلود Separation of Steviol Glycosides by Hydrophilic Liquid Interaction Chromatography

ترجمه فارسی Separation of Steviol Glycosides by Hydrophilic Liquid Interaction Chromatography
قیمت : 1,150,000 ریال
شناسه محصول : 2007906
نویسنده/ناشر/نام مجله : Food Anal. Methods
سال انتشار: 2011
تعداد صفحات انگليسي : 6
نوع فایل های ضمیمه : Pdf+Word
حجم فایل : 319 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان انگليسي : Separation of Steviol Glycosides by Hydrophilic Liquid Interaction Chromatography

چکیده

Abstract

Stevia  rebaudiana Bertoni  contains  several steviol  glycosides  with  sweet  flavour.  They  all  are sweeter  than  sucrose  (up  to  factor  450).  The  various  steviol glycosides are difficult to separate by reversed-phase  chromatography. In  this paper,  five  different hydrophilic liquid interaction chromatography columns are characterized using isocratic elution (5–20% water in acetonitrile with buffer or formic acid). Separation of the steviol glycosides is possible with all but one of the tested columns, but the robustness of the separation against changes of buffer concentration and percentage of water differ. Aqueous percentage and ion strength of  the  eluent  are  the  main  factors  to  be  optimized  in method development.

Keywords: Stevia rebaudiana Hydrophilic liquid interaction chromatography Steviol glycosides
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links