دانلود مقاله ترجمه شده فرآورده های گوشتی به عنوان مواد غذایی کاربردی: نقد و بررسی


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002540 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
675,000 ریال
شناسه محصول :
2002540
سال انتشار:
2005
حجم فایل انگلیسی :
128 Kb
حجم فایل فارسی :
127 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

فرآورده های گوشتی به عنوان مواد غذایی کاربردی: نقد و بررسی

عنوان انگليسي

Meat Products as Functional Foods: A Review

نویسنده/ناشر/نام مجله

JOURNAL OF FOOD SCIENCE

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 34 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

مطالعات مختلفی برای نشان دادن امکان تغییر تصویر گوشت و فرآورده های گوشتی از ذهنیت سنتی پذیرفته شده با هدف زندگی سالم، با افزودن (سبزیجات، عصاره، الیاف، و غیره)، حذف (چربی)، و کاهش (مواد افزودنی) مواد تشکیل دهنده متفاوت، تلاش کرده اند. این مقاله یک نسخه از مطالعات منتشر شده در سال های اخیر در این موضوع ارائه میدهد و به نظر می رسد در آینده ، تحلیل تغییراتی که در صنعت سنتی گوشت رخ داده است به عنوان نیروهای جهانی در صنعت کشاورزی غذایی بیشتر و بیشتر بر طراحی و تولید مواد غذایی کاربردی استفاده شود.

کلمات کلیدی: فرآورده های گوشتی، غذاهای کاربردی، مواد کاربردی

1-مقدمه

روند غذاهای کاربردی منجر به انتشار چندین مقاله در توصیف مطالعاتی در زمینه اثر خواص کاربردی یک یا تعداد بیشتری ماده در انواع مختلف مواد غذایی شده است، که در آن گوشت و فراورده های گوشتی سزاوار توجه ویژه ای هستند. هدف از ترکیبات کاربردی در مورد گوشت نه تنها ارائه خواص مطلوب خاص است بلکه تلاشی برای تغییر تصویر آن در دنیای امروز است که سلامتی در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.

فرآورده های گوشتی غذاهای کاربردی مواد کاربردی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Numerous studies have sought to demonstrate the possibility of changing the image of meat and meat products from the traditionally accepted image to one of healthy living thanks to the addition (vegetables, extracts, fibers, and so forth), elimination (fats), and reduction (additives) of different ingredients. This article presents a revision of studies published in recent years on the topic and looks at possible future trends in the sector, analyzing the changes that have occurred in the traditional meat industry as global forces in the agrofood industry direct it more and more to the design and production of functional foods

Keywords: Meat Products as Functional Foods
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پزشكی > علوم تغذیه > مقاله های علوم تغذیه و ترجمه فارسی آنها > فرآورده های گوشتی به عنوان مواد غذایی کاربردی: نقد و بررسی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید