دانلود مقاله ترجمه شده اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2005845 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
430,000 ریال
شناسه محصول :
2005845
سال انتشار:
2007
حجم فایل انگلیسی :
60 Kb
حجم فایل فارسی :
108 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک

عنوان انگليسي

THE EFFECT OF SUPLEMENTATION FERMENTED KOMBUCHA TEA ON FAT AND CHOLESTEROL LEVELS OF DUCK MEAT

نویسنده/ناشر/نام مجله

Lucrari^ tiintifice. SeriaZootehnie

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 3 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 6 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

آزمایش به اثر چای مکمل تخمیر شده کامبوچا بر مقدار چربی و کلسترول گوشت اردک مربوط می شود و در روستای Tanjungsari، در تاسیکمالایا (غرب جاوا) انجام شده است. این تحقیق از یک روش تجربی با طرح کاملا تصادفی استفاده می کند. پنج نوع درمان (P0 = 0٪، P 1 = 10٪، P3 = 20٪، و P4 = 25٪) و چهار تکرار وجود دارد. نتیجه نشان می دهد که مصرف مکمل با 25٪ کامبوچا به طور قابل توجهی چربی و کلسترول را در گوشت اردک (P <0.05) کاهش داده است. نتیجه این است که افزودن چای تخمیر شده کامبوچا تا 25 درصد می تواند سطح چربی و کلسترول موجود در گوشت پرندگان تولید شده را کاهش دهد.

1-مقدمه

کامبوچا یک چای تخمیر شده است که اغلب برای مقاصد دارویی استفاده می شود. مطالعات علمی فواید سلامتی کامبوچا را پشتیبانی می دهد که خواص ضد میکروبی را نشان می دهد، کیفیت محافظت کبدی دارد، و در میان مزایای دیگر آنتی اکسیدانی وجود دارد. کامبوچا در بازار موجود است و می تواند در خانه از تخمیر چای با استفاده از یک توده جامد از مخمر و باکتری قابل مشاهده ساخته شود. کامبوچا حاوی گونه های متعدد از مخمر و باکتری ها، همانند اسیدهای آلی، آنزیم فعال، اسیدهای آمینه، و پلی فنول های تولید شده توسط آن میکروب می باشد...

چای کامبوچا تخمیر شده چربی کلسترول گوشت اردک :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

The experiment that concerned the effect of supplementation fermented kombucha tea on fat and cholesterol value of duck meat has been carried out at Tanjungsari, village in Tasikmalaya (West Java).This research used an experimental method with a completely randomized design. There were five kind of treatments (P0 = 0%, P1 = 10%, P3 = 20%, and P4 = 25%) and four replications. The result indicated that supplementation with 25% kombucha decreased significantly fat and cholesterol in duck meat (p<0.05). The conclusion is that the addition of fermented kombucha tea up to 25% can decrease fat and cholesterol levels in the meat the fowl produced

Keywords: Fermented Kombucha Tea Fat Cholesterol
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پزشكی > دامپزشكی > مقاله های دامپزشكی و ترجمه فارسی آنها > اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید