دانلود مقاله ترجمه شده اثر متقابل دما و اسانس آویشن بر طول عمر و ماندگاری شاخه گل های برشی نرگس


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009660 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
680,000 ریال
شناسه محصول :
2009660
سال انتشار:
2014
حجم فایل انگلیسی :
106 Kb
حجم فایل فارسی :
121 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

اثر متقابل دما و اسانس آویشن بر طول عمر و ماندگاری شاخه گل های برشی نرگس

عنوان انگليسي

Interaction effect of temperature and thyme essential oil on vase life of cut narcissus flowers

نویسنده/ناشر/نام مجله

European Journal of Experimental Biology

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 8 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

اثر دما و اسانس آویشن، بر برش گل های نرگس بررسی شده است. ترکیب دما (C 4, 16) و مقدار درصدی آویشن (0, 1, 2.5, 5 , 7.5%)، به عنوان مخلوط نگهدارنده مورد آزمایش قرار گرفتند. این مطالعه در یک آزمایش فاکتوریل (چند عاملی) با طراحی کاملا تصادفی در 120 شاخه­­ی بریده گل نرگس، در آزمایشگاه علمی باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، انجام شد. اثرات ثبت شده شامل طول عمر، وزن تر نسبی و جذب محلول بود. نتایج نشان داد که با استفاده از آویشن به عنوان نگهدارنده، می­توان طول عمر، وزن تر نسبی و جذب محلول را بطور قابل توجهی افزایش داد (P≤1%). نتایج نشان داد که با استفاده از دما به عنوان یک نگهدارنده، طول عمر و وزن تر نسبی بطور قابل ملاحظه ­ای افزایش می­یابد (P≤1%) و (P≤5%). همچنین استفاده از بر هم کنش به عنوان نگهدارنده، طول عمر و جذب محلول را به مقدار زیادی افزایش داده است (P≤1%) و  (P≤1%). همچنین نتایج نشان داد که دما و آویشن طول عمر برش گل را افزایش داده است. اثر درجه حرارت 4 درجه سانتیگراد در مقایسه با 16 درجه سانتیگراد قابل توجه بود. بیشترین و کمترین طول عمر ( به ترتیب 58.7  و 34.5 روز)، برای رفتار دمایی 4 درجه سانتیگراد مشاهده شد. رابطه مستقیمی بین طول عمر و افزایش جذب آب بخوبی مشاهده شد.

1-مقدمه

گلهای بریده شده محصولات محبوب و با ارزش باغبانی هستند. حفظ کیفیت خوب شاخه گلهای بریده و طولانی کردن طول عمر، دو عامل مهم و عملی برای داشتن محصولات قابل قبول در بازار مدنظر می‌باشد. بطور کلی، مطالعات زیادی برای این منظور انجام یافته است. بطور عمده طول عمر گیاهان برشی، تحت تاثیر دو عامل مهم می­باشد، از جمله اتیلن که پیری بسیاری از گلها را شتاب می­دهد و میکروارگانیسم ­ها که باعث انسداد آوندها و در نتیجه کاهش عمر گلها می­شود....

 

 

گل نرگس :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

The effects of Temperature and Thyme Essential Oil, on cut Narcissus was studied. Temperature (4 and 16 °C) and Thyme (0, 1, 2.5, 5 and 7.5 %), their combinations were tested as preservative mixture. This study was conducted in a factorial experiment with complete randomized design on 120 Narcissus cut flowers in horticulture laboratory of agriculture  faculty  of  Islamic  Azad  University,  jiroft  branch.  The  recorded  traits  included  Vase  life,  relative  fresh weight and Solution uptake. The results shown using Thyme as a preservative significantly increased the vase life, relative  fresh  weight  and  Solution  uptake  (P≤1%).  The  results  shown  using  Temperature  as  a  preservative significantly  increased  the  vase  life  and  relative  fresh  weight  (P≤1%)  and  (P≤5%).  The  results  shown  using Interaction  as  a  preservative  significantly  increased  the  vase  life  and  Solution  uptake  (P≤1%)  and  (P≤5%).  The results showed that Temperature and Thyme treatments increased cut flower vase life. Effect of temperature of 4ºc,  compared  to  16  ºc,  on  vase  life  was  significant.  The  highest  and  the  lowest  vase  life  (58.75day  and  34.5  day, respectively)  were  observed  for  4ºc  treatment.  A  direct  relationship  between  vase  life  and    increasing  of  water uptake was observed as well.

Keywords: Cut flowers relative fresh weight Narcissus Vase life
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی منابع طبيعی > مقاله های مجموعه مهندسی منابع طبيعی و ترجمه فارسی آنها > اثر متقابل دما و اسانس آویشن بر طول عمر و ماندگاری شاخه گل های برشی نرگس
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید