دانلود مقاله ترجمه شده کنترل آفلاتوکسين توليد شده توسط آسپرژيلوس فلاووس در خوراک مرغ‌های تخمگذار طی يک دوره نگهداری شش ماهه در انبار


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009655 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
730,000 ریال
شناسه محصول :
2009655
سال انتشار:
2017
حجم فایل انگلیسی :
513 Kb
حجم فایل فارسی :
122 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

کنترل آفلاتوکسين توليد شده توسط آسپرژيلوس فلاووس در خوراک مرغ‌های تخمگذار طی يک دوره نگهداری شش ماهه در انبار

عنوان انگليسي

Aflatoxin biosynthesis control produced by Aspergillus flavus in layer hens feed during storage period of six months

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal de Mycologie Médicale

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 14 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکيده

آفلاتوکسين‌ها (AFTs) گروهي از سموم هستند که به وسيله گونه‌های قارچی مختلف توليد می‌شوند. آلودگي غذاي انسان‌ها و خوراک دام با آفلاتوکسين يک مشکل جهاني در ارتباط با سلامتي است. حمله قارچ‌ها به مواد غذايي انساني و دامي منجر به خسارت‌هاي اقتصادي و اجتماعي و توليد سمومي در آنها می‌شود که به روش‌هاي مختلف به انسان‌ها و دام‌ها آسيب مي‌رساند. اثر ضد آفلاتوکسيني برگ گياهانPsidium  guajava، Ficus  benghalensis، Gardenia  radicans، Punica  granatum و Ziziphus  jujube بر ضد آفلاتوکسين توليد شده توسط آسپرژيلوس فلاووس در خوراک مرغ‌های تخمگذار طي يک دوره نگهداری در انبار مورد ارزيابی قرار گرفت. در ميان اين گياهان دارويي، برگ گياه P. granatum فعاليت ضد آفلاتوکسيني بالا و اميدوارکننده‌اي را نشان داد و توليد آفلاتوکسين‌ها (B1 و B2) را در طي دوره نگهداري در انبار، بدون به خطر افتادن کيفيت مواد مغذي خوراک (محتويات خاکستر، پروتئين، چربيف فيبر، آهن، کلسيم، فسفر و پتاسيم) مهار کردند. برگ گياهان F.  benghalensis و Z. jujube نيز مؤثر بودند اما، غلظت بالاتر (15 درصد) توليد آفلاتوکسين را بيش از 99 درصد مهار و کيفيت مواد مغذي خوراک را حفظ کرد. گياه G.  radicans کمترين اثر را در کنترل توليد آفلاتوکسين داشت. نتايج نشان دادند که برگ تمام اين گياهان در کنترل توليد آفلاتوکسين در خوراک مرغ‌هاي تخمگذار در طي يک دوره نگهداري شش ماهه در انبار مؤثر بود و اين گياهان قابليت اين را دارند جهت جايگزيني با قارچ‌کش‌ها براي محافظت از مواد خوراکي و محصولات کشاورزي ديگر از توليد آفلاتوکسين‌ها در طي دوره نگهداري در انبار نامزد شوند.

1-مقدمه

افزايش تقاضاي جهاني پروتئين منجر به افزايش روزافزون صنعت پرورش طيور گرديده است (1). در پاکستان صنعت پرورش طيور پايه‌گذاري شده است و در راستاي صنايع ديگر، اقتصاد اين کشور را پشتيباني مي‌کند. در حال حاضر، تقريباً 140 کارخانه توليد خوراک طيور در اين کشور فعاليت می‌کنند که توليد سالانه آنها به 4 ميليون تن خوراک می‌رسد. سهم صنعت پرورش طيور در اقتصاد پاکستان 81/4 درصد است و اين در حالی است که سهم کل صنعت دامپروری در این اقتصاد84/9 درصد می باشد (2). مواد خوراکی طیور شامل بادام  زميني، دانه کتان، دانه‌هاي غلات و پروتئين‌هايي مانند سويا، گلوتن ذرت، مغز نارگيل و دانه آفتابگردان هستند (3و4). از آنجايي که خوراک در طول سال مورد استفاده قرارمی‌گيرد، برای ماهها در انبار نگهداری می‌شود. عواملي مانند خشکسالي طولانی، پراکندگي دمايي، ترکيب مواد، زمان و شرايط  انبار کردن، منابع اصلي آلودگي قارچي هستند که توليد کننده آفلاتوکسين‌ها در مواد خوراکي انبار شده می‌باشند...

خوراک مرغ تخمگذار جلوگيري از آفلاتوکسين‌ها برگ گياهان دارويي کيفيت مواد مغذي انبارداري :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 Abstract

flatoxins (AFTs) are a group of closely related toxins that are produced by different fungus species. Food and feed contamination with AFT is a worldwide health-related problem. As a result of fungal attack, the food and feed resulted in a principal socioeconomic loss and toxins produced in feed and food items harm the humans and animals in different ways. The anti-aflatoxigenic effect Psidium guajava, Ficus benghalensis, Gardenia radicans, Punica granatum and Ziziphus jujuba leaves were evaluated against aflatoxins (AFTs), produced by Aspergillus flavus in layer feed during storage. Among the investigated medicinal plant leaves, P. granatum showed highly promising anti-aflatoxigenic activity and completely inhibited the AFTs (B1 and B2) production over storage period without compromising the nutritive quality of feed (ash, protein, fat, fiber, Fe, Ca, P and K contents). Leaves of F. benghalensis and Z. jujuba were also effective however, higher concentration (15%) inhibited the AFTs production up to 99% and also maintained nutritive quality of feed. G. radicans was found least effective in controlling the AFTs production. Results revealed that all plant leaves were effective in controlling AFTs production in layer feed over the storage period of six months and these plants are potential candidate to replace the fungicides used to protect feed and other agricultural commodities from AFTs production during storage.

 

Keywords: Layer feed Alfatoxins prevention Medicinal plant leaves Nutritional quality Storage
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > مقاله های مجموعه مهندسی كشاورزی و ترجمه فارسی آنها > کنترل آفلاتوکسين توليد شده توسط آسپرژيلوس فلاووس در خوراک مرغ‌های تخمگذار طی يک دوره نگهداری شش ماهه در انبار
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید