دانلود مقاله ترجمه شده ارتباط میان مصرف اسید چرب امگا با نشانه‌های افسرده ساز در میان افراد تحت درمان رفتاری برای کاهش وزن


چطور این مقاله روانشناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009285 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله روانشناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
425,000 ریال
شناسه محصول :
2009285
سال انتشار:
2016
حجم فایل انگلیسی :
88 Kb
حجم فایل فارسی :
167 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

ارتباط میان مصرف اسید چرب امگا با نشانه‌های افسرده ساز در میان افراد تحت درمان رفتاری برای کاهش وزن

عنوان انگليسي

Associations between omega fatty acid consumption and depressive symptoms among individuals seeking behavioural weight loss treatment

نویسنده/ناشر/نام مجله

Obesity science & practice

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده روانشناسی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

هدف: رژیم غربی مرسوم دارای کمبود اسیدهای چرب امگا-3 و مقدار بالای اسیدهای چرب امگا-6 است. احتمالاً اسیدهای چرب در علایم افسرده ساز از طریق فرایندهای التهابی به ویژه‌ی در زمینه‌ی چاقی به عنوان یک حالت پیش التهابی نقش دارند. این مطالعه به بررسی ارتباط میان مصرف امگا-3 و امگا-6 و علایم افسرده ساز در بزرگسالان جویای درمان رفتاری کاهش وزن (BWLT) می‌پردازد.

روش‌ها: 188 فرد مبتلا به اضافه وزن یا چاقی (83.5 درصد زن، 93.10 درصد سفید پوست، 10.09± 55.0 ساله، شاخص توده‌ی بدنی 36.02±15.79km/m )که به دنبال درمان BWLT بودند، پرسشنامه‌ی بسامد خوراک بلاک را تکمیل کردند که معیارهایی برای مصرف اسید چرب در رژیم غذایی، مقدار کل انرژی مصرفی روزانه (TEI) و ترکیب  درشت مغذی‌ها در رژیم غذایی دارد. علایم افسرده ساز از طریق مقیاس افسردگی مرکز مطالعه‌های همه‌گیرشناسی مورد ارزیابی قرار گرفت. با همبستگی و رگرسیون خطی، روابط میان علایم افسرده ساز و اسیدهای چرب مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج: طبق گزارش، شرکت کنندگان به طور میانگین 665.1±1866.6 کیلوکالری در روز مصرف انرژی داشتند که 38 درصد از این مقدار کل انرژی مصرفی حاصل از چربی بود و نسبت امگا 6 به 3 برابر با 9.2 بود (13.9 گرم امگا 6 در مقایسه با 1.5g امگا 3). در مدلهای تک متغیره، مصرف امگا 6 در ارتباط با علایم افسرده ساز قرار داشت (r=0.182, p=0.012)؛ با این حال این رابطه بعد از کنترل TET دیگر به لحاظ آماری معنادار نبود. مصرف امگا 3 در ارتباط با علایم افسرده ساز قرار نداشت.

نتیجه گیری : ارتباط مورد انتظار میان اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 با علایم افسرده ساز مورد حمایت قرار نگرفت. در این نمونه ارتباط قوی میان اسید چرب و علایم افسرده ساز تحت پوشش سطح بالای التهاب مزمن قرار داشت که حاصل از اضافه وزن و رژیم غذایی فقیر بود. پژوهش‌های بیشتری برای ارزیابی بهبود مصرف اسید چرب با درمان BWLT و تقویت ارتباط میان مصرف اسید چرب و علایم افسرده ساز بعد از کاهش وزن و بهبود رژیم غذایی مورد نیاز است.

رژیم خلق و خو اسیدهای چرب امگا :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Objective

The typical Western diet is deficient in omega-3 and high in omega-6 fatty acids (Fas). These FAs may play a role in depressive symptoms via inflammatory processes, especially in the context of obesity, a pro-inflammatory state. This study investigated associations between omega-3 and omega-6 FA intake and depressive symptoms in adults seeking behavioural weight loss treatment (BWLT).

Methods

One hundred eighty-eight persons with overweight or obesity (83.50% women, 93.10% White, 55.01 ± 10.09 years old, body mass index 36.02 ± 15.79 kg/m) seeking BWLT completed the Block Food Frequency Questionnaire, which provides estimates of dietary FA intake, daily total energy intake (TEI) and macronutrient composition of the diet. Depressive symptoms were measured via the Center for Epidemiological Studies Depression Scale. Correlation and linear regression estimated associations between depressive symptoms and FAs.

Results

On average, participants reported consuming 1866.2 ± 665.1 kcals/d, with 38% of TEI from fat and an omega-6:3 ratio of 9.2 (13.9 g omega-6 to 1.5 g omega-3). In univariate models, omega-6 intake was associated with depressive symptoms (r = .182, p = .012(; however, this association was no longer statistically significant after controlling for TEI. Omega-3 intake was not associated with depressive symptoms.

Conclusion

The expected association between omega-3 and omega-6 FAs and depressive symptoms was largely unsupported. A robust association between FA intake and depressive symptoms may have been masked by a high level of chronic inflammation in this sample caused by excess weight and overall poor diet. Additional research is needed to determine whether BWLT improves FA intake, and whether associations between FA intake and depressive symptoms are strengthened after successful weight loss and improved diet.

Keywords: Diet mood omega fatty acids
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله روانشناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم انسانی > روانشناسی > مقاله های روانشناسی و ترجمه فارسی آنها > ارتباط میان مصرف اسید چرب امگا با نشانه‌های افسرده ساز در میان افراد تحت درمان رفتاری برای کاهش وزن
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید