چطور این مقاله پزشکی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009282 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله پزشکی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
352 Kb
حجم فایل فارسی :
93 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
درمان های جدید و استراتژی های پیشگیرانه برای مسمومیت غذایی ایجاد شده به دلیل گونه های استافیلوکوک
عنوان انگليسي
Novel Treatments and Preventative Strategies Against Food-Poisoning Caused by Staphylococcal Species
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده پزشکی شامل 12 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 18 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
عفونت های استافیلوکوکی یک علت مهم شیوع بیماری در انسان ها هستند. به خصوص S. aureus عامل اصلی عفونت در بالین است. علاوه بر این این باکتری ها می توانند انتروتوکسین های استافیلوکوکی (SE) بسیاری تولید کنند که ممکن است موجب مسمویت غذایی شود. به غیر از S. aureus بسیاری از استافیلوکوک های کوآگولاز منفی می توانند موجب آلودگی غذایی شوند. در نتیجه تحقیقات فعالی در زمینه ی ایجاد روش های پیشگیری جدید مبتنی بر افزدونی های غذایی برای کاهش تاثیر مسمومیت غذایی وجود دارد. جالب توجه است که بسیاری از ترکیبات گیاهی مثل پلی فنول ها، فلاوونید ها، یا ترپنوئید ها فعالیت آنتی میکروبیال قابل توجهی علیه استافیلوکوک ها دارند و در نتیجه این ترکیبات می توانند برای کاهش بروز مسمومیت غذایی در انسان حائز اهمیت باشند. در اینجا ما امیدوارکننده ترین استراتژی های ایجاد شده برای جلوگیری از مسمومیت غذایی با استافیلوکوک را بررسی کرده ایم.
1-مقدمه
باکتری های متعلق به تیره استافیلوکوکوس به طور کلی در گروه گونه های کوآگولاز مثبت یا کوآگولاز منفی طبقه بندی می شوند. در بین همه آنها ، استافیلوکوکوس اورئوس اصلی ترین علت بیماری های انسانی است. علاوه بر این ، مسمومیت غذایی با استافیلوکوک (SFP) یک بیماری شایع است و از سال 1884 که اولین مورد گزارش شد تعداد موارد آن به طور مداوم افزایش پیدا کرده، به طوری که به یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از مواد غذایی تبدیل شده است....
استافیلوکوک اورئوس انتروتوکسین ها مسمومیت غذایی
:کلمات کلیدی
Abstract
Staphylococcal infections are a widespread cause of disease in humans. In particular, S. aureus is a major causative agent of infection in clinical medicine. In addition, these bacteria can produce a high number of staphylococcal enterotoxins (SE) that may cause food intoxications. Apart from S. aureus, many coagulase-negative Staphylococcus spp. could be the source of food contamination. Thus, there is an active research work focused on developing novel preventative interventions based on food supplements to reduce the impact of staphylococcal food poisoning. Interestingly, many plant-derived compounds, such as polyphenols, flavonoids, or terpenoids, show significant antimicrobial activity against staphylococci, and therefore these compounds could be crucial to reduce the incidence of food intoxication in humans. Here, we reviewed the most promising strategies developed to prevent staphylococcal food poisoning.
Keywords:
Staphylococcus enterotoxins food-poisoning natural compounds
سایر منابع پزشکی در زمینه مسمومیت