دانلود مقاله ترجمه شده مزایای اولئوروپین آگلیکون برای بیماری آلزایمر با افزایش اتوفاژی


چطور این مقاله زیست شناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009253 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
995,000 ریال
شناسه محصول :
2009253
سال انتشار:
2018
حجم فایل انگلیسی :
5 Mb
حجم فایل فارسی :
355 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

مزایای اولئوروپین آگلیکون برای بیماری آلزایمر با افزایش اتوفاژی

عنوان انگليسي

Benefit of Oleuropein Aglycone for Alzheimer’s Disease by Promoting Autophagy

نویسنده/ناشر/نام مجله

Oxidative Medicine and Cellular Longevity

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی شامل 13 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 26 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

بیماری آلزایمر یک پروتئینوپاتی است که با انباشت تاو فسفوریله شده و β – آمیلوئید شناخته می شود. اتوفاژی فرآیندی فیزیولوژیکی است که توسط آن، پروتئین‌های انباشته شده و اندامک‌های آسیب دیده از طریق هضم لیزوزوم حذف شده و از میان می‌روند. مشخص شده است که کمبود اتوفاژی در بیماران آلزایمری موجب اِشکال در دفع موثر مواد انباشته و میتوکندری آسیب دیده می شود، انباشت و تجمع آنها سمیت و استرس اکسیداتیو آنها را افزایش می‌دهد. در این مطالعه، ما با تجزیه و تحلیل ریزآرایه ها، تنظیم کاهشی اتوفاژی بنیادی و مسیرهای میتوفاژی (عدم پاکسازی) در بیماران آلزایمری را نشان دادیم. مزایای رژیم غذایی مدیترانه‌ای در بیماری آلزایمر و اختلالات شناختی به خوبی شناخته شده است، این تاثیر رابه چندین پلی‌فنل مانند اولئوروپین آگلیکون (OLE) نسبت می دهند، که در روغن زیتون فرابکر موجود است. در محیط داخلی بدن، اولئوروپین آگلیکون (OLE) می تواند سبب اتوفاژی شود، و با کاهش پروتئین های انباشته شده، منجر به کاهش اختلالات شناختی شود. این تاثیر به دلیل مدولاسیون (تعدیل) مسیرهای متعددی مانند محور AMPK/mTOR axis و فعال‌سازی بیان ژن با واسطه‌ی سیرتوئین ها و استیلاسیون هیستون یا فاکتور رونویسی EB ایجاد می شود. پیشنهاد ما این است که مکمل رژیم غذایی با روغن زیتون فرابکر ممکن است با القای اتوفاژی توسط OLE، مزایایی بالقوه برای بیماران مبتلا به آلزایمر داشته باشد.

1-مقدمه

1.1بیماری آلزایمر (AD). بیماری آلزایمر (AD)، یک بیماری نورودژنراتیو (تخریب کننده عصب)، پیش‌رونده، کُشنده، و در حال حاضر غیر قابل درمان است. از لحاظ بالینی، از طریق از دست دادن تدریجی کارکرد شناختی، از جمله، کاهش تدریجی حافظه، استدلال، انتزاع، زبان، و ثبات احساسی تشخیص داده می شود [1]. در نتیجه، در مراحل نهایی بیماری، بیمار نمی تواند کارهای روزانه خود را بدون کمک کافی اعضای خانواده یا خدمات اجتماعی انجام دهد [1]. بیماری آلزایمر (AD) شایع ترین دلیل دمانس (زوال عقل) بین 50٪ تا 70٪ موارد ثبت شده در بین افراد بالای 75 سال در سراسر جهان است. جمعیت سالخورده، به ویژه در کشورهای توسعه یافته، بالاترین ریسک ابتلا به این بیماری را دارند، بنابراین، انتظار می‌رود که تعداد افراد مبتلا به این بیماری به طور چشمگیری تا 115 میلیون نفر در سال 2050 افزایش یابد...

 

اولئوروپین آلزایمر :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Alzheimer’s disease is a proteinopathy characterized by accumulation of hyperphosphorylated Tau and β-amyloid. Autophagy is a physiological process by which aggregated proteins and damaged organelles are eliminated through lysosomal digestion. Autophagy deficiency has been demonstrated in Alzheimer’s patients impairing effective elimination of aggregates and damaged mitochondria, leading to their accumulation, increasing their toxicity and oxidative stress. In the present study, we demonstrated by microarray analysis the down regulation of fundamental autophagy and mitophagy pathways in Alzheimer’s patients. The benefits of the Mediterranean diet on Alzheimer’s disease and cognitive impairment are well known, attributing this effect to several polyphenols, such as oleuropein aglycone (OLE), present in extra virgin olive oil. OLE is able to induce autophagy, achieving a decrease of aggregated proteins and a reduction of cognitive impairment in vivo. This effect is caused by the modulation of several pathways including the AMPK/m TOR axis and the activation of autophagy gene expression mediated by sirtuins and histone acetylation or EB transcription factor. We propose that supplementation of diet with extra virgin olive oil might have potential benefits for Alzheimer’s patients by the induction of autophagy by OLE.

Keywords: Alzheimer
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پزشكی > پزشکی > مقاله های پزشکی و ترجمه فارسی آنها > مزایای اولئوروپین آگلیکون برای بیماری آلزایمر با افزایش اتوفاژی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید