دانلود مقاله ترجمه شده استفاده از هیدرولیز سیال زیر بحرانی برای بازیابی پپتیدها و آمینواسیدهای آزاد از پسماندهای فرآوری مواد غذایی. مروری بر منابع و پارامترهای مهم


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009178 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
285,000 ریال
شناسه محصول :
2009178
سال انتشار:
2016
حجم فایل انگلیسی :
332 Kb
حجم فایل فارسی :
498 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

استفاده از هیدرولیز سیال زیر بحرانی برای بازیابی پپتیدها و آمینواسیدهای آزاد از پسماندهای فرآوری مواد غذایی. مروری بر منابع و پارامترهای مهم

عنوان انگليسي

The use of sub-critical water hydrolysis for the recovery of peptides and free amino acids from food processing wastes. Review of sources and main parameters

نویسنده/ناشر/نام مجله

Waste Management

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 23 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

پسماندهای حاصل از فرآوری موادغذایی هر ساله در مقادیر زیاد تولید می‌شوند؛ این پسماندها معمولا با هزینه اقتصادی مربوطه دفع می‌شوند؛ در بهترین سناریو آنها به عنوان غذای حیوانات خانگی یا تهیه کود مورد استفاده قرار می‌گیرند. با این وجود فناوری‌های جدید و ابزارهای امیدوارکننده در سال‌های اخیر با هدف بازیابی ترکیبات با ارزش از این نوع مواد توسعه یافته‌اند. به خصوص، هیدرولیز سیال زیر بحرانی (SWH) به عنوان روشی جالب برای بازیابی مولکول‌های با ارزش بالا شناخته شده است و کاربردهای آن به طور گسترده‌ در مطالعات پیشین مورد اشاره قرار گرفته است. علاقه خاصی به بازیابی هیدرولیزات‌های پروتئین به صورت پپتید یا آمینواسید از پسماندهای گیاهی و جانوری با استفاده از روش SWH وجود دارد. این بیومولکول‌های بازیافتی اهمیت خاصی در زمینه‌هایی مانند تحقیقات بیوتکنولوژی، مواد مغذی و به خصوص در صنایع غذایی دارند و چنین محصولاتی می‌توانند با اهداف بسیار متفاوت مورد استفاده قرار گیرند.

پژوهش حاضر وضعیت کنونی هنر استفاده از روش هیدرولیز سیال زیر بحرانی برای بازیابی پروتئین از پسماندهای صنایع غذایی را بررسی می‌کند. پارامترهای اصلی مانند زمان واکنش، دما، تخریب آمینو اسید و ثابت‌های سینتیک بحث شده است. علاوه بر این، ویژگی‌های مواد اولیه و نوع محصولاتی که می‌توانند بر اساس سوبسترا بدست آیند؛ بررسی شده است. در نهایت، کاربرد این هیدرولیزات‌ها بر اساس خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها توصیف شده است.

1-مقدمه

جمعیت جهان در طی 5 سال گذشته به بیش از 7 میلیارد افزایش یافته است؛ برای برآورده کردن تقاضای رو به رشد تولید غذا، کشورهای توسعه‌یافته از دامداری گسترده، کشاورزی فشرده، ماهیگیری صنعتی، پرورش ماهی و سایر تکنیک‌هایی که امکان افزایش در تولید و کاهش در هزینه را فراهم می‌آورند؛ استفاده کرده‌اند. علاوه بر این، این افزایش در جمعیت به پیشرفت در زمینه‌های دیگر مانند کنترل بهتر آفات، بهبود خوراک حیوانات و حتی توسعه تکنیک‌های ترانس‌ژنیک نیاز دارد....

هیدرولیز سیال زیر بحرانی مدیریت پسماند :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 Abstract

Food industry processing wastes are produced in enormous amounts every year, such wastes are usually disposed with the corresponding economical cost it implies, in the best scenario they can be used for pet food or composting. However new promising technologies and tools have been developed in the last years aimed at recovering valuable compounds from this type of materials. In particular, sub-critical water hydrolysis (SWH) has been revealed as an interesting way for recovering high added-value molecules, and its applications have been broadly referred in the bibliography. Special interest has been focused on recovering protein hydrolysates in form of peptides or amino acids, from both animal and vegetable wastes, by means of SWH. These recovered biomolecules have a capital importance in fields such as biotechnology research, nutraceuticals, and above all in food industry, where such products can be applied with very different objectives Present work reviews the current state of art of using sub-critical water hydrolysis for protein recovering from food industry wastes. Key parameters as reaction time, temperature, amino acid degradation and kinetic constants have been discussed. Besides, the characteristics of the raw material and the type of products that can be obtained depending on the substrate have been reviewed. Finally, the application of these hydrolysates based on their functional properties and antioxidant activity is described.

 

Keywords: Hydrothermolysis Proteins Food wastes Vegetable source Animal source
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > استفاده از هیدرولیز سیال زیر بحرانی برای بازیابی پپتیدها و آمینواسیدهای آزاد از پسماندهای فرآوری مواد غذایی. مروری بر منابع و پارامترهای مهم
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید