دانلود مقاله ترجمه شده حذف کدورت در آب آشامیدنی با استفاده از صمغ یک کاکتوس معمولی


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2005853 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2005853
سال انتشار:
2012
حجم فایل انگلیسی :
332 Kb
حجم فایل فارسی :
488 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

حذف کدورت در آب آشامیدنی با استفاده از صمغ یک کاکتوس معمولی

عنوان انگليسي

Eliminating turbidity in drinking water using the mucilage of a common cactus

نویسنده/ناشر/نام مجله

Water Science & Technology

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 
چکیده

برگ (کلادود)های خرد شده کاکتوس نوپال (انجیر هندی) برای تصفیه آب چشمه های طبیعی با کدورت بالا در آمریکای لاتین مورد استفاده قرار گرفته است. برای بررسی این پدیده، صمغ بدست آمده از گونه Opuntia ficusindica مورد مطالعه قرار گرفت. مقایسه این ماده با منعقد کننده مصنوعی پرکاربرد یعنی سولفات آلومینیوم (Al2(SO4)3) نشاندهنده کارآیی بالای کاکتوس برای حذف کدورت می باشد. صمغ استخراج شده نرخ ته نشینی ذرات را در مقایسه با سولفات آلومینیوم در غلظت های 3 میلی گرم بر لیتر، 330٪ افزایش داد، درحالیکه عملکرد آن در دوزهای 0.3٪ از غلظت مورد نیاز Al2(SO4)3 معادل بود. صمغ کاکتوس، که حاوی کربوهیدارت ها و قندهای پیچیده می باشد، دارای ویژگی های فعالیت سطحی منحصربه فردی است که آنرا به یک گزینه ایده آل برای افزایش ویژگی های پراکنش، ایجاد امولسیون، و برای کاهش تنش سطحی مایع های بشدت قطبی تبدیل می نماید. این نتایج نشان دادند که صمغ کاکتوس نوپال پتانسیل این را دارد که مبنایی برای یک فناوری "سبز" نوین باشد، که از لحاظ زیست محیطی بی خطر و مقرون به صرفه است.

1-مقدمه

کدورت، که توسط ذرات ریز معلق رس، سیلت، مواد آلی و غیرآلی، پلانکتون و سایر موجودات میکروسکوپی ایجاد می شود، یکی از شاخص های مهم جهت ارزیابی استفاده ایمن از آب برای مصارف انسانی می باشد. کدورت تنها یک مسئله زیبایی شناسی بحساب نمی آید، زیرا آلاینده هایی نظیر باکتری ها، ویروس ها و انگل ها (مانند ژیاردیا و کریپتوسپوریدیوم) می توانند خودشان را به ذرات معلق بچسبانند. بنابراین، با افزایش کدروت، ریسک بیماری های گوارشی و بیماری های عفونی نیز افزایش می یابد...

کدورت آب آشامیدنی صمغ کاکتوس :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 Abstract

Diced Nopal cladodes (pads) have been used for the treatment of turbid natural spring waters in Latin America. To investigate this phenomenon, the mucilage derived from the species Opuntia ficusindica was investigated. Comparison against the commonly used synthetic flocculent, aluminium sulfate (Al2(SO4)3) demonstrated the high efficiency of the cactus to eliminate turbidity. The mucilage extract increased particulate settling rates 330% compared with aluminium sulfate, at dosage concentrations of 3 mg L-1, while its performance was equivalent at doses 0.3% of the required (Al2(SO4)3) concentration. The cactus mucilage, which consists of complex carbohydrates and sugars, has unique surface activity characteristics that make it an ideal candidate for enhancing dispersion properties, creating emulsifications, and for reducing the surface tension of high polarity liquids. These results indicated that the Nopal cactus mucilage has the potential to be the basis for a new 'green' technology, which is environmentally benign and cost-effective

Keywords: cactus flocculant green chemistry natural material Nopal Opuntia water remediation
این برای گرایش های: شیمی محیط زیست، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: محیط زیست، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > حذف کدورت در آب آشامیدنی با استفاده از صمغ یک کاکتوس معمولی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید