دانلود مقاله ترجمه شده اثرات 1- متیل سیکلوپروپن به همراه اولیگوساکاریدهای کیتوزان بر روی کیفیت پس از برداشت میوه های آپریوم (aprium)


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002543 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2002543
سال انتشار:
2014
حجم فایل انگلیسی :
657 Kb
حجم فایل فارسی :
358 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

اثرات 1- متیل سیکلوپروپن به همراه اولیگوساکاریدهای کیتوزان بر روی کیفیت پس از برداشت میوه های آپریوم (aprium)

عنوان انگليسي

Effects of 1-methylcyclopropene in combination with chitosan oligosaccharides on post-harvest quality of aprium fruits

نویسنده/ناشر/نام مجله

Scientia Horticulturae

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 12 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

میوه های آپریوم (Xingmei . cv  . L salicina ×armeniaca  Prunus)  با یک میکرولیتر بر لیتر 1- متیل سیکلوپروپن (MCP–1)   به مدت 12 ساعت در دمای 20 درجه سانتیگراد تیمار شدند یا به مدت 2 دقیقه در محلول 5/0 درصد اولیگوساکاریدهای کیتوزان (COS) فرو برده شدند و یا اینکه ترکیبی از هر دو تیمار فوق روی آنها اعمال شد. سپس این میوه های تیمار شده تا 30 روز در دمای 2 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. میوه های آپریوم یک الگوی فرازگرای مشخص را در تولید اتیلن و سرعت تنفس نشان دادند. تیمار با « MCP–1» یا COS توانست کاهش سفتی میوه، اسیدیته قابل تیتر و کل مواد جامد محلول در میوه های آپریوم را در طول دوره نگهداری میوه به تعویق اندازد و همچنین تولید اتیلن و سرعت تنفس را کاهش دهد. همچنین، تیمار با COS اثری قابل توجه بر کاهش میزان پوسیدگی داشت. 

1-مقدمه

آپریوم ها یا پلوت ها (Xingmei . cv  . L salicina ×armeniaca  Prunus)  نسل های بعدی هیبریدهای بین گونه های آلو و زردآلو هستند. ظاهر آپریوم مشابه زردآلو است و دارای طعم شیرینی است که این طعم به دلیل محتوای بالای فروکتوز و سایر قندهای پیچیده می باشد. در مناطقی که هم آلو و هم زردآلو کشت می شده است صدها سال است که آپریوم را می شناسند. به طور کلی این میوه ماندگاری پایینی دارد و دوره انبارمانی آن کوتاه است. چون به سرعت نرم می شود و در مقابل آسیب های فیزیکی و بیماری ها حساس می باشد. تا کنون اطلاعات اندکی درباره کنترل کیفیت میوه آپریوم پس از برداشت ارائه شده است...

1- متیل سیکلوپروپن میوه های آپریوم :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Aprium  (Prunus  armeniaca  ×  salicina  L.  cv.  Xingmei)  fruits  were  treated  with  1.0  [1]L/L  1-methylcyclopropene  (1-MCP)  for  12  h  at  20◦C  or  dipped  for  2  min  into  0.5%  (w/v)  chitosan oligosaccharides  (COS)  solution,  or  treated  with  the  combination  of  the  both,  then  stored  at  2◦Cfor  up  to  30  days.  Aprium  fruits  exhibited  a  typical  climacteric  pattern  in  ethylene  production  and respiration  rate.  Treatment  with  1-MCP  or  COS  could  retard  the  decline  in  firmness,  titratable  acidityand  total  soluble  solids  of  aprium  fruits  during  storage,  as  well  as  reduce  ethylene  production  and respiration  rate.  In  addition,  COS  treatment  also  had  a  pronounced  effect  on  reduction  of  decay  rate

Keywords: Chitosan oligosaccharides 1-Methylcyclopropene Aprium Storage quality
این برای گرایش های: علوم باغبانی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم گیاهی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > اثرات 1- متیل سیکلوپروپن به همراه اولیگوساکاریدهای کیتوزان بر روی کیفیت پس از برداشت میوه های آپریوم (aprium)
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید