دانلود مقاله ترجمه شده نانوساختارهای ضدمیکروبی در بسته‌بندی خوراکی‌جات


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2001697 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,160,000 ریال
شناسه محصول :
2001697
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
372 Kb
حجم فایل فارسی :
613 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

نانوساختارهای ضدمیکروبی در بسته‌بندی خوراکی‌جات

عنوان انگليسي

Antimicrobial nanostructures in food packaging

نویسنده/ناشر/نام مجله

Trends in Food Science & Technology

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 14 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 29 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

سیستمهای ضدمیکروبی فعال برای بسته بندی خوراکی جات نه تنها به طور غیرفعال از محصولات خوراکی در برابر عوامل زیست محیطی محافظت می کنند، بلکه رشد میکروبی روی سطوح خوراکی جات را نیز متوقف یا کند کرده و عمر خوراکی در قفسه را افزایش می دهند. ضدمیکروبهای نانوساختار از نسبت مساحت سطح به حجم بالاتری در مقایسه با همتاهای بزرگتر خود برخوردارند. بنابراین سیستمهای بسته بندی نانوکامپوزیتی ضدمیکروبی باید به طور خاص بر ضد سلولهای میکروبی مفید باشند. هدف از این مطالعه مروری، خلاصه داده های منتشر شده پیرامون مکانیزمها و حیطه عمل عوامل ضدمیکروبی نانوساختار و همچنین کاربردهای معرفی شده برای بسته بندی خوراکی جات است.

1-مقدمه

سیستمهای معمول بسته بندی خوراکی جات برای کاربرد به عنوان موانع غیرفعال و محافظت از خوراکی جات در برابر محیط اطراف طراحی می شوند. از طرفی سیستمهای فعال بسته بندی خوراکی جات، نقشی به جز نقش یک مانع خنثی در برابر شرایط بیرونی ایفا می کنند. معمولترین سیستمهای بسته بندی فعال آنهایی هستند که عوامل ضد میکروبی را در سطح خوراکی جات (جایی که رشد میکروبی غالب است) آزاد کرده و بدین وسیله رشد میکروبی و فساد خوراکی جات را متوقف یا کند می کنند...

بسته‌بندی خوراکی‌جات نانوساختارهای ضدمیکروبی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Active antimicrobial food packaging systems are supposed not only to passively protect food products against environmental factors, but also to inhibit or retard microbial growth on food surfaces, extending food shelf life. Nanostructured antimicrobials have a higher surface area-to-volume ratio when compared with their higher scale counterparts. Therefore, antimicrobial nanocomposite packaging systems are supposed to be particularly efficient in their activities against microbial cells. The objective of this review is to summarize published data regarding mechanisms and scopes of action of nanostructured antimicrobial agents, as well as their proposed applications for food packaging purposes

Keywords: Antimicrobial nanostructures food packaging
این برای گرایش های: صنایع غذایی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی شیمی با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید