دانلود مقاله ترجمه شده پتانسیل استفاده از گلوکان های (1/3,1/4)- β -Dغلات، به عنوان اجزای تشکیل دهنده ی غذای عملگرا


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000765 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
855,000 ریال
شناسه محصول :
2000765
سال انتشار:
2005
حجم فایل انگلیسی :
218 Kb
حجم فایل فارسی :
64 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

پتانسیل استفاده از گلوکان های (1/3,1/4)- β -Dغلات، به عنوان اجزای تشکیل دهنده ی غذای عملگرا

عنوان انگليسي

The potential use of cereal (1-3,1-4)- β-D-glucans as functional food ingredients

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Cereal Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 13 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 19 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

اهمیت سلامت فیبرهای موجود در رژیم غذایی، بخش مهمی از یک رژیم غذایی متعادل است. اخیرا، مشخص شده است که فیبرهای قابل حل، مانند گلوکان های β-D – (1 3 و -1 4) (ارجاع شده به همان β – گلوکان) اثرات بسیار مهمی را بر روی قند خون، انسولین و واکنش های کلسترول به غذاها، بر جا می گذارند. غلات (از قبیل جو و جو دوسر) منابع خوبی برای این اجزای عملگرا هستند، زیرا مطالعات نشان می دهد که آنها از نظر فواید غذایی در سطح مناسبی هستند. از طرف دیگر تحقیقات نشان داده اند که کارایی β – گلوکان، شاید مربوط به روش استخراج و فاکتورهایی مانند دوز، وزن مولکولی و ساختار ریز آن و خصوصیات رئولوژیکی (وابسته به تغییر شکل ماده) گلوکان های –β بومی و استخراج شده باشد. تحقیقات امروزین، بیشتر بر روی توانایی β – گلوکان، برای ورود به سیستم های غذایی روزانه و غلات ، و همچنین بحث بر روی پتانسیل آنها به عنوان اجزای تشکیل دهنده ی غذاها برای اصلاح بافت و ساختار غذا تمرکز کرده است. بنابراین، β – گلوکان (در جو، جو دوسر و دیگر غلات)باید به عنوان اجزای تشکیل دهنده عملگرا مهم در صنایع غذایی مورد توجه قرار گیرند.
فهرست مطالب

1-مقدمه

2-وجود β – گلوکان در دانه های جو و جو دوسر

3-ویژگی های گلوکان های β-D – (31 و 41) غلات

4-روش استخراج

5-نقش β – گلوکان ها به عنوان اجزای فیبرهای خوراکی

6-اثرات فیزیولوژیکی غنی کردن β – گلوکان در غذاهای حاوی غلات

7-پتانسیل استفاده از β – گلوکان ها در محصولات غذایی حاوی غلات

8-کاهش کلسترول به وسیله ی β – گلوکان ها

9-پتانسیل استفاده از β – گلوکان ها در محصولات غذایی لبنی

10اثر پردازش غلات بر روی خصوصیات رئولوژیکی و تغذیه ای β – گلوکان ها

11-نتیجه گیری

گلوکان های β-D خصوصیات رئولوژیکی گلوکان :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract
 

The health-related importance of dietary fibre, as part of a balanced diet, has been recognised for decades. More recently, soluble fibre such as (1 3, 1 4)-β-D-glucan (referred to as b-glucan), has been shown to have effects on the glycaemic, insulin, and cholesterol responses to foods. Cereals (such as barley and oats) are good sources for these functional ingredients, with studies clearly demonstrating their potential nutritional benefits. At the same time research has indicated that the efficacy of b-glucans may be related to extraction procedures, and factors such as dose, molecular weight and fine structure, and rheological characteristics of extracted and native b-glucans. Concurrently, research has focussed on the inclusion of b-glucans into both cereal and dairy-based food systems, illustrating their potential as ingredients to manipulate food structure and texture. Thus, b-glucans (from barley, oat, and other cereals) should be regarded as important functional ingredients for the cereal foods industry

Contents

1. Introduction

2. Occurrence of β-glucans in barley and oat grain

3. Characteristics of cereal (1 3, 14)-β-D-glucans

4. Extraction procedures

5. The role of β-glucans as components of dietary fibre

6. Physiological effects of β-glucan enrichment in cereal food

7. Potential use of β-glucans in cereal food products

8. Hypocholesterolemic properties of β-glucans

9. Potential use of β-glucans in dairy food products

10. Effect of processing on nutritional and rheological characteristics of β-glucans

11. Conclusions

Keywords: Barley Oats Bread Past Dietary fibre Glycaemic response
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > مقاله های مجموعه مهندسی كشاورزی و ترجمه فارسی آنها > پتانسیل استفاده از گلوکان های (1/3,1/4)- β -Dغلات، به عنوان اجزای تشکیل دهنده ی غذای عملگرا
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید