دانلود مقاله ترجمه شده استخراج و خصوصیت کیتن (لاک) از بندپایان سخت پوست


چطور این مقاله مهندسی پليمر را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000704 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی پليمر در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2000704
سال انتشار:
1993
حجم فایل انگلیسی :
2 Mb
حجم فایل فارسی :
437 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

استخراج و خصوصیت کیتن (لاک) از بندپایان سخت پوست

عنوان انگليسي

EXTRACTION AND CHARACTERIZATION OF CHITIN FROM CRUSTACEANS

نویسنده/ناشر/نام مجله

Biomass & Bioenergy

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی پليمر شامل 9 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 16 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

کیتن جدا شده از منابع طبیعی مختلف شامل خرچنگ های دریایی کوبا، میگوهای سنهیکار، خرچنگ های دریایی نروژ، اسکوئیل ها، خرچنگ های اسپانیایی، خرچنگ آمریکایی و قارچ با یک نتیجه 14-25% به طور  خشک است. خواص فیزیو شیمیایی کیتن از منابع مختلف توسط طیف سنجی IR و میکروسکوپ الکترونی پویشی و درجه استیلیده شدن آن تعیین شد. کیتن بنابراین حاصل شده برای کاربردهای بیوتکنولوژیکی مناسب است (مانند ماده محافظ برای آنزیم های غیر متحرک).

1-مقدمه

اصطلاح "کیتن" برای طراحی الیاف ظریفپ 1و4- متصل شده به 2- استامید-2-دی اکسی-/ 3-دی- گلوکان به کار برده می شود. این ماده می تواند به مقادیر متغیر استیلید شده و در سه شکل کد مانند دفاعی (γوβ,α) و درجات متفاوت کریستالیتی یافت شود. اصطلاح کیتوسان شامل محدوده وسیعی از مشتقات به طور جزئی دی استیلید شده می باشد. ترکیب کیتن و مقدار کیتوسان آن با منبع مربوطه  و فصلی خاص، محیط سکنی و دیگر شرایط محیطی تغییر می کند. کیتن و کیتوسان تنها پلی ساکاریدهای به طور طبیعی سرشاری با خواص پایه ای چشمگیر هستند. در حقیقت، کیتن یک سازنده ساختار بیرونی حشرات، کپک ها و قارچ ها و بند پایان سخت پوست است. کیتن همچنین به دلیل وابستگی به برخی اجزای غذاهای حیوانات و منشا قارچی و پتانسیل آن برای کاربردهای دارویی و داروخانه ای مهم است...

کیتن جداسازی کیتن طیف سنجی IR میکروسکوپ الکترونی پویشی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Chitin was isolated from various natural sources including Cuban lobsters, Sanlircar prawns, Norway lobsters, Squills, Spanish crayfish, American crayfish and Fusarium oxysporum with a yield of 14-25% on a dry basis. The physico-chemical properties of chitin from the different sources were studied by IR spectroscopy and scanning electron microscopy, and its degree of acetylation was determined. The chitin thus obtained is suitable for biotechnological applications (e.g. as supporting material for immobilizing enzymes).


Keywords: Chitin chitin isolation IR spectroscopy scanning electron microscopy degree of acetylation
این برای گرایش های: صنایع پلیمر، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی پليمر با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید