دانلود پروژه کنترل غیرخطی- خطی سازی فیدبک

در این پروژه در بخش اول انواع روش های خطی سازی فیدبک توضیح داده می شود، در بخش دوم مدل سیستم توپ و میله را بیان می کنیم و شرایط لازم برای استفاده از خطی سازی فیدبک را مورد بررسی قرار خواهیم داد. در بخش سوم نتایج شبیه سازی آورده می شود و در انتها نتیجه گیری بیان خواهد شد.
قیمت : 815,000 ریال
شناسه محصول : 2003330
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 2012
تعداد صفحات فارسي : 12
نوع فایل های ضمیمه : Matlab+Word
حجم فایل :
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پروژه کنترل غیرخطی- خطی سازی فیدبک

چکیده

 

در این پروژه می خواهیم با اعمال یک u مناسب که از دو قسمت تشکیل شده است با استفاده از قسمت اول ، اثر غیر خطی بودن سیستم را دفع کنیم و با قسمت دوم پایداری و سرعت را تضمین کنیم. 

این روش استفاده وسیعی هم در دنیای کنترل و هم در دنیای طبیعت دارد. در مباحث کنترلی، برای پایداری می خواهیم با بدست آوردن یک قانون کنترل u حالت ها را از هر کجا در فضای µ به سمت صفر میل دهیم. در مبحث ردیابی می خواهیم خروجی، خروجی مطلوب را دنبال کند لذا باید قانون کنترل u را طوری بدست آوریم که از هر شرایط اولیه در فضای µ خطای ردیابی به سمت صفر میل کند و در ضمن تمام حالت ها محدود بمانند.

در این پروژه در بخش اول انواع روش های خطی سازی فیدبک توضیح داده می شود، در بخش دوم مدل سیستم توپ و میله را بیان می کنیم و  شرایط لازم برای استفاده از خطی سازی فیدبک را مورد بررسی قرار خواهیم داد. در بخش سوم نتایج شبیه سازی آورده می شود و در انتها نتیجه گیری بیان خواهد شد.

روش خطی سازی فیدبک با تکنیک حذف اثر غیر خطی یک سیستم دینامیکی و استفاده از ابزار های کنترل خطی برای رسیدن به اهداف کنترلی یک روش طراحی کنترل کننده آسان و قابل فهم برای انواع زیادی از سیستم هاست. آنچه که مشخص است این است که این روش قابلیت پایدارسازی داخلی یک سیستم و همچنین ردیابی یک مسیر مطلوب را به خوبی انجام می دهد. اگر چه این روش محدودیت هایی دارد از آن جمله اینکه قانون کنترل به دست آمده به طور معمول دارای نقاط تکین می باشد و از طرفی در بعضی موارد خیلی بزرگ می باشد. از طرفی این روش به شدت به مدل سیستم وابسته است و در برابر عدم قطعیت و اغتشاش مصون نیست.

Keywords: پروژه آماده پروژه پروژه کنترل غیرخطی خطی سازی فیدبک خطی سازی ورودی- حالت
این برای گرایش های: مهندسی برق کنترل، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]