دانلود مقاله ترجمه شده تشخیص حروف با استفاده از طبقه بندی کننده تطبیقی Holland-Style


چطور این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008511 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,150,000 ریال
شناسه محصول :
2008511
سال انتشار:
1991
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
1 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تشخیص حروف با استفاده از طبقه بندی کننده تطبیقی Holland-Style

عنوان انگليسي

Letter recognition using Holland-style adaptive classifiers

نویسنده/ناشر/نام مجله

Machine learning

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوتر و IT شامل 22 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 49 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

استتنتاج قوانین ماشین بر روی یک گروه از مسائل با بکارگیری سیستم طبقه بندی کننده Holland-Style برای کار پیچیده تشخیص حروف مورد بررسی و آزمون قرار گرفته است. مجموعه ای حاوی 20000 تصویر از حروف منحصربفرد که به وسیله تحریف تصادفی پیکسل تصاویر از 26 حرف بزرگ برای 20 فونت تجاری مختلف تولید شده اند. فونت های والد نماینده طیف وسیعی از انواع کاراکترها شامل script، itlic، serif، Gothic می باشد. ویژگی های هر یک از 20000 کاراکتر بر حسب 16 ویژگی اصلی و عددی خلاصه شده اند. پژوهش ما بر روی تکنیک های استنتاج ماشین برای ایجاد طبقه بندی کننده هایIF-THEN  که در آن بخش IF لیستی از مقادیر برای هر یک از 16 ویژگی و بخش THEN دسته بندی درست (به عنوان مثال یکی از 26 حرف از حروف الفبا) می باشد، تمرکز داشته است. ما تاثیرات روش های مختلف برای رمزگذاری ویژگی ها را مورد بررسی قرار داده، قوانین جدید را نتیجه گرفته و اعتبارات را در بین قوانین تقسیم نموده ایم. سیستم های کدگذاری ویژگی کد باینری و خاکستری که نیاز به تطابق های دقیق برای فعال سازی قوانین دارند با الگوهای (نماینده های) صحیح (integer) که از تطابق فازی برای فعال سازی قوانین بهره می برد، مقایسه شده است. روش های تصادفی و ژنتیکی برای ایجاد قوانین با تعمیم مبتنی بر نمونه (مثال) مقایسه گردیده است. روش توان/ اختصاصی بودن برای تقسیم اعتبار با روشی که ما آنرا " دقت/ سودمندی" مقایسه شده است.

-1مقدمه

کارشناسان بشری اغلب، مسائل و مشکلات سخت را به سرعت و بدون زحمت با دسته بندی  راه حل های پیچیده به عنوان موارد خاص از الگوهای آشنا و بکارگیری استراتژی های حل مسئله شناخته شده موثر برای این الگوها، حل می کنند(de Groot,1965;chase & simon,1973). حل مسئله در این زمینه شامل قسمت بندی یک کار پیچیده است که هر قسمت می تواند به طور مجزا حل شده و در یک مد سریالی اجرا گردد. قسمت اول شامل دسته بندی اصلی می باشد. انسان ها این توانایی را پس از سال ها مشاهده طیف وسیعی از نمونه های مرتبط، بدست آورده اند. بنظر می رسد که مهارت متخصصین در درجه اول بر مبنای یادآوری تجربیات گذشته و نه بر مبنای استنباط منطقی یا استدلال نمادین و شاخص بوده است(Charness,1981). قسمت دوم شامل مرتبط کردن یک یا دو عمل متوالی با هریک از دسته ها می باشد. حل کننده مسئله مجموعه بزرگی از اعمال روتین با تجربه خوب دارد که یکی از آنها می تواند انتخاب شده و به روشی که مناسب برای تصمیم دسته بندی اولیه می باشد، به کار گرفته شود… 


 

یادگیری دسته سیستم های مبتنی بر قانون موازی استنتاج مبتنی بر نمونه :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Machine rule  induction was examined on a difficult categorization problem by applying a  Holland- style classifier  system to a complex letter recognition task.  A set of 20,000 unique letter images was generated by randomly distorting pixel images of the 26 uppercase letters from 20 different commercial fonts. The parent fonts represented a  full range of character types including script,  italic, serif,  and Gothic. The  features of each of the  20,000 characters were summarized in terms of 16 primitive  numerical attributes.  Our  research focused on machine induction techniques for generating IF-THEN classifiers  in which  the  IF part  was  a  list of values for each of the  16 attributes and the THEN part was the correct category, i.e.,  one of the 26 letters of the alphabet. We examined the  effects of different procedures  for encoding attributes,  deriving  new rules,  and  apportioning credit among the rules. Binary and Gray-code attribute encodings that required exact matches for rule activation were compared with integer representations that employed fuzzy matching for rule activation. Random and genetic methods for rule  creation  were compared with  instance-based generalization.  The strength/specificity method for credit  apportionment  was  compared  with a  procedure  we call  "accuracy/utility.

Keywords: Category learning parallel rule-based systems exemplar-based induction
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید