دانلود مقاله ترجمه شده کاربردهای کشک - دیروز، امروز و فردا


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2004608 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
730,000 ریال
شناسه محصول :
2004608
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
605 Kb
حجم فایل فارسی :
178 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

کاربردهای کشک - دیروز، امروز و فردا

عنوان انگليسي

Whey-ing up the options e Yesterday, today and tomorrow

نویسنده/ناشر/نام مجله

International Dairy Journal

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 13 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 25 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

کشک، برای اولین بار بیش از 5000 سال پیش تولید شده است، که در قرن17 تا اوایل قرن 19، به عنوان یک عامل دارویی در برابر برخی از آفات رایج، مورد توجه قرار گرفت. با این حال، برای گذشته­های بسیار، کشک به عنوان محصول زباله ساخت پنیر، کازئین و ماست در نظر گرفته شده است. امروزه، ارزش ذاتی مولفه های کشک، به ویژه پروتئین ها، شناخته شده است، و حجم بزرگ و در حال رشد از شواهد علمی در حال حاضر بسیاری از خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه ای و بیولوژیکی مولفه های کشک را حمایت می­کنند. این شواهد فونداسیونی را برای اهمیت آن­ها به عنوان مواد غذایی و مواد تشکیل دهنده مرتبط تشکیل داده­اند. فن آوری ها تولید شده اند، و همچنان، برای فرآوری کشک و برای جداسازی مولفه های کشک، با یک روش مقرون به صرفه توسعه می­یابند. طیف متنوع و در حال گسترش از مواد تشکیل دهنده کشک، مواد غذایی، و محصولات مرتبط نتیجه شده است. این مقاله تاریخچه و علم کشک، خصلت­های برجسته، دستاوردها، موفقیت ها و فرصت های در حال ظهور و چالش ها در این زمینه را بررسی می­کند.

1- مقدمه

کشک برای اولین بار بطور غیر مترقبه ای بیش از 5000 سال پیش ایجاد شد، و چون انسان های آن زمان با این محصول حاصل از ساخت پنیر، کازئین و ماست گرفتار بودند، سابقه متغیر و متحولی را نشان می دهد- این یک رابطه عشق و نفرت بوده است! در قرن های 17، 18 و اوایل قرن 19 کشک به عنوان یک نوشیدنی مد روز، به عنوان یک عامل دارویی موثر علیه آفات مختلف (به عنوان مثال، زخم، بیماری های روده)، و به عنوان یک جایگزین برای آب برای حمام کردن ارزشمند بود...

کشک :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Whey, first generated more than 5000 years ago, was valued in the 17th through early 19th centuries, notably as a medicinal agent against some common maladies. However, for much of history, whey has been considered a waste by-product of cheese, casein and yoghurt manufacture. Nowadays, the intrinsic value of whey components, notably the proteins, has been recognised, and a large and growing body of scientific evidence now supports the many physico-chemical, nutritional and biological properties of whey components. This evidence has established a foundation for their value as food and related ingredients. Manufacturing technologies have been, and continue to be, developed for processing whey and for isolating functional whey components in a cost-effective manner. A diverse and expanding range of whey ingredients, foods, and related products has resulted. This paper traces the history and science of whey, highlighting the quirks, struggles, accomplishments, and emerging opportunities and challenges in the field

Keywords: Whey
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید