دانلود مقاله ترجمه شده یک روش جدید برای تعیین پاتولین در آب سیب بوسیله GC-MS


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000776 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2000776
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
521 Kb
حجم فایل فارسی :
337 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
PDF+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

یک روش جدید برای تعیین پاتولین در آب سیب بوسیله GC-MS

عنوان انگليسي

A novel method for determination of patulin in apple juices by GC–MS

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Chemistry

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 14 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 

چکیده

یک روش کروماتوگرافی گازی-طیف سنجی جرمی معتبر با یک روش QuEChERS توسعه یافته و برای تشخیص و تعیین پاتولین در آب سیب مورد تایید واقع شده است. این فرایند شامل مرحله استخراج اولیه با استونیتریل، مرحله تقسیم با افزودن منیزیم سولفات، سدیم کربنات و سدیم کلرید و مرحله شستشو با استفاده از استخراج فاز جامد متفرق کننده بوسیله افزودن یک ترکیبی از منیزیم سولفات و جاذب آمین نوع اول دوم می­باشد. به منظور افزایش سازگاری پاتولین با GC، مرحله مشتق سازی با استفاده از N,O-بیس تری متیل سیلیل تری فلورو استامید انجام شده است. این روش پاتولین را از نمونه­ های آب سیب از گستره 9/79 % تا 9/87 % بازیابی می­کند. حد تشخیص (LOD) و حد تعیین (LOQ) بترتیب 4/0 و 3/1 میکروگرم بر لیتر می­باشد. انحراف های استاندارد نسبی کمتر از 5/9 % است. این روش توسعه یافته بطور موفقیت آمیز برای آنالیز پاتولین در نمونه­ های آب سیب بکار گرفته شده است.

1-مقدمه

پاتولین یک متابولیت سمی ثانویه تولید شده بوسیله گونه ­های قارچی نظیر Aspergillus، Penicillium و Byssochlamys می­باشد. expansumPenicillium رایج­ترین منبع پاتولین می­باشد. اگرچه این قارچها را می­توان در محصولات سیب نظیر عصاره سیب و آب سیب یافت، ولی ممکن است در محصولاتی از دیگر میوه ­ها نظیر گلابی، هلو و به وجود داشته باشد (Moake, Padilla-Zakour, &Worobo, 2005). در سال 1940، پاتولین بعنوان یک آنتی بیوتیک شناخته شد. با این وجود، کمی بعد از آن، چندین مطالعه نشان داد که پاتولین نه تنها برای قارچها و باکتریها سمی می­باشد، بلکه برای حیوانات و گیاهان نیز سمی است. چندین تاثیر خطرناک بر سلامتی انسان ناشی از مصرف پاتولین، حاد (نظیر بی­قراری، تشنج و ورم)، مزمن ( ژن سمی، مخدر اعصاب، ایمن سمی) و در سطح سلولی ( جلوگیری از سنتز پروتئن و DNA) می­باشد (Moake et al., 2005). بنابراین، تشخیص و تعیین پاتولین در مواد غذایی چالش بزرگی بشمار می ­آید...

تعیین پاتولین روش QuEChERS :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

 Abstract

A reliable gas chromatography–mass spectrometry with a QuEChERS procedure has been developed and validated for detection and determination of patulin in apple juice. This procedure includes initial extraction step with acetonitrile, partitioning step by addition of magnesium sulphate, sodium carbonate and sodium chloride, and clean-up step using dispersive solid-phase extraction by addition of a mixture of magnesium sulphate and primary secondary amine sorbent. In order to increase GC adoptability of patulin, derivatisation step was performed using N,O-bis-trimethylsilyl trifluoroacetamide. Method recoveries of patulin from apple juice samples ranged from 79.9% to 87.9%. Limit of detection (LOD) and quantification (LOQ) were 0.4 and 1.3 lg/L, respectively. Relative standard deviations were lower than 9.5%. The developed method has been successfully applied to the analysis of patulin in apple juice samples

Keywords: determination of patulin QuEChERS procedure
این برای گرایش های: شیمی کاربردی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم باغبانی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > یک روش جدید برای تعیین پاتولین در آب سیب بوسیله GC-MS
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید