دانلود مقاله ترجمه شده اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم (در شرایط خلا) بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2000774 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
820,000 ریال
شناسه محصول :
2000774
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
429 Kb
حجم فایل فارسی :
306 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم (در شرایط خلا) بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده

عنوان انگليسي

Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on some quality characteristics and the shelf-life of “morcilla”, a typical cooked blood sausage

نویسنده/ناشر/نام مجله

Meat Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 17 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی



  چکیده

اثر تغییر هوای محیط و بسته بندی در شرایط خلا بر روی عمر قفسه ای (مدت زمان لازم جهت نگهداری کالا) marcilla، یک سوسیس خونی پخته شده، مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 99 marcillas، که در شرایط خلا بسته بندی شده بودند و اثر تغییر اتمسفر محیط با استفاده از سه مخلوط گازی متفاوت مورد آزمون قرار گرفتند.: 15;35;50/o2;N2;CO2 (اتمسفر 1)، 60;40/N2;CO2 (اتمسفر 2) و 40;60/N2:CO2 (اتمسفر 3) بودند، که در مدت 2، 4 و 6 و 8 هفته در دمای 4 درجه، نگهداری شده بودند. ارزیابی عمر قفسه ای آنها، براساس PH، فعالیت مولکولهای آب (aw)، رنگ (CIEL*a*b*c*&h)، تشکیل TBARS و تعداد میکروبها انجام گرفت. نتایج نشان داد که، در کل زمان نگهداری، بر همه ی پارامترها تاثیر می گذارد (p<0.05)، در حالی که هیچ گونه اختلاف معنی داری ، در میان شرایط بسته بندی مشاهده نشد (p>0.05). براساس محاسبه تعداد میکروبها، عمر قفسه ای marcillas، بزرگتر از 8 هفته، برای همه ی شرایط بسته بندی در نظر گرفته شد. نمونه های بسته بندی شده با غلظت بالای co2 (40:60/N2:CO2) پایین ترین مقدار  TBARS را در انتهای دوره ی نگهداری نشان دادند.

فهرست مطالب
 

1-مقدمه

2-مواد و روشها

1-2-فرمول تشکیل سوسیس و فرآوری آن

2-2-بسته بندی نمونه ها

3-2-آنالیز فیزیوشیمیایی

4-2-آنالیز میکروبیولوژیکی

5-2-آنالیز آماری

3-نتایج و بحث

1-3-آنالیز فیزیوشیمیایی

2-3-آنالیز میکروبیولوژیکی

morcilla سوسیس خونی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract
 

The effect of modified atmosphere and vacuum packaging on the shelf-life of “morcilla”, a traditional cooked blood sausage, was investigated. A total of 99 “morcillas” were packaged under vacuum and in modified atmosphere using three different gas mixtures: 15:35:50/O2:N2:CO2 (atmosphere 1), 60:40/N2:CO2 (atmosphere 2) and 40:60/N2:CO2 (atmosphere 3), and stored during 2, 4, 6 and 8 weeks at 4 °C. Shelf life evaluation was based on pH, water activity (aw), colour (CIE L*, a*, b*, C* and h*), TBARS formation andmicrobial counts. The results indicated that, in general, storage time affected (Pb0.05) all parameters whereas no significant differences were observed (P>0.05) among packaging conditions. Based on themicrobial counts, the shelf-life of “morcilla” would be greater than 8 weeks for all packaging conditions. Samples packaged with high CO2 concentrations (40:60/N2:CO2) showed the lowest values of TBARS at the end of storage

Contents

1. Introduction.

2. Materials and methods

2.1. Sausage formulation and processing

2.2. Packaging of samples

2.3. Physico-chemical analysis

2.4. Microbiological analysis

2.5. Statistical analysis

3. Results and discussion

3.1. Physico-chemical analysis

3.2. Microbiological analyses

 
Keywords: Morcilla Cooked blood sausage Shelf-life Vacuum packaging Modified atmosphere packaging
این برای گرایش های: شیمی کاربردی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم دامی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > اثر تغییر محیط و بسته بندی واکیوم (در شرایط خلا) بر روی برخی از خصوصیات کیفی و مدت زمان لازم جهت نگهداری morcilla، یک سوسیس خونی (blood sausage) پخته شده
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید