دانلود پاورپوینت تحقیق مهندسی عمران با عنوان ترمیم و بهسازی سد ها، سازه دریایی و سازه های بتنی در تماس با آب و شیوه های  محافظت از این سازه ها 

در روش هاي ترمیم سازه هاي بتنی در تماس با آب لازم است قبل از هرگونه اقدامی ، یک سري عملیات آزمایشگاهی را بر روي مصالح ترمیمی و روشهاي اجرایی صورت گیرد تا به مشکلات احتمالی آگاهی یافته و عملیات اجرایی به بهترین نحوي انجام گیرد . همچنین باید از میزان آسیب دیدگی و وضعیت سازه مورد نظر به منظور انتخاب بهترین مصالح جهت ترمیم آگاهی داشت. می توانید این تحقیق رشته عمران را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.
قیمت : 765,000 ریال
شناسه محصول : 2010268
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 30
نوع فایل های ضمیمه : power point
حجم فایل : 1 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پاورپوینت تحقیق مهندسی عمران با عنوان ترمیم و بهسازی سد ها، سازه دریایی و سازه های بتنی در تماس با آب و شیوه های  محافظت از این سازه ها 

چکیده

 در انتخاب هر روش ترمیمی براي یک سازه آسیب دیده یا در معرض خرابی، لازم است معیارهایی را مدنظر قرار داد که مهمترین این معیارها؛ هزینه هاي اولیه و ثانویه، شرایط خاص منطقه اي و جغرافیایی، دوام اعضاي اصلی و اعضاي جدید و سازگاري آنها در مقابل مواد شیمیایی و عوامل جوي و همچنین تجهیزات ، موارد و مهارت نیروي انسانی موجود میباشند. باید توجه داشت که در اغلب موارد نمی توان مصالح مورد استفاده در عملیات ترمیمی واقع در خشکی را در عملیات زیرآب بکار برد . نکته دیگري که در طراحی ها موجب انتخاب نادرست میشود، تکیه بر سنت هاي اجرائی  میباشد بعنوان مثال در اکثر پروژه هاي اجرائی، شاتکریت بعنوان یک گزینه برتر اجرائی جهت حفاظت سطوح سنگی یا بتنی مطرح میگردد ولی طراح  می بایست در نظر داشته باشد که پوسته شدن شاتکریت در محل هاي تحت اسپري و نوسانات سطح آب، چه در سنگ و چه در بتن پدیده اي بسیار  محتمل و مشکل آفرین می باشد. باید در روند ترمیم در نظر داشت که در عملیات اجرایی ترمیم به نظارت دقیق کارگاهی و حصول اطمینان کامل از صحت عملیات مذکور نیاز میباشد. می توانید این تحقیق رشته عمران را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.

مقدمه

امروزه به دلیل گسترش و اهمیت فعالیت هاي نفتی و حمل و نقل دریایی و همچنین با توجه به استخراج معادن در بستر دریاها، فعالیت هاي ساختمانی مانند ساخت اسکله ها، سکوها و سازه هاي مانند آنها در مناطق ساحلی و اقیانوسی افزایش چشمگیري داشته است . هر چند بتن به عنوان یک ماده با دوام در محیط دریا محسوب می گردد، اما خرابیهاي زیادي از سازه هاي بتنی کنار ساحل گزارش شده است. بنابراین ایجاب  میکند که روش هاي مختلف ترمیم سازه بتی تخریبی بررسی گردد و مناسب ترین روش انتخاب و اجرا شود . همچنین هنگام طراحی سازه هاي بتنی در محیط دریا در نظر گرفتن عوامل مخربی که بتن طی سالیان دراز باید در معرض آن قرار گیرد ضروري است.  در روش هاي ترمیم سازه هاي بتنی در تماس با آب لازم است قبل از هرگونه اقدامی ، یک سري عملیات آزمایشگاهی را بر روي مصالح ترمیمی و روشهاي اجرایی صورت گیرد تا به مشکلات احتمالی آگاهی یافته و عملیات اجرایی به بهترین نحوي انجام گیرد . همچنین باید از میزان آسیب دیدگی و وضعیت سازه مورد نظر به منظور انتخاب بهترین مصالح جهت ترمیم آگاهی داشت.

مواد و روش ها 

پس از مشخص شدن عوامل تخریب سازه، با در نظر گرفتن هزینه انجام کار، میتوان عملیات اجراي کار را در زمان مشخص انجام داد. این عملیات ممکن است شامل از بین بردن کامل سازه و ساخت مجدد آن باشد یا اینکه تعمیرات اساسی صورت گیرد و یا اینکه روشهایی اتخاذ شود تا پیشروي خرابی و فرسودگی را در سازه کاهش دهد.

فهرست مطالب

مقدمه 

مواد و روش ها

عملیات ترمیمی

آماده سازي سطوح

پاك کردن سطح کار

·         اسید خراشی

·         برس زدن

·         سند بلاست و گریت بلاست (شن و ساچمه پاشی) 

خارج کردن بتن آسیب دیده

جت پرفشار آب (با مواد ساینده و یا بدون آن) 

تکنیک هاي شکافت بتن

·         برش مکانیکی

·         برش  انفجاري

·         سیستم کاردوکس

·         برش حرارتی

روش های ترمیم

 

 

 


Keywords: سد سازه های بتنی سازه دریایی حفاظت
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links