دانلود پاورپوینت تحقیق علوم تغذیه با عنوان تغذیه، فعالیت بدنی و کنترل وزن

علم تغذیه یعنی رساندن مواد غذایی به بدن به میزان مناسب و انتخاب انواع غذاهایی که احتیاجات روزانه به عوامل مغذی را برآورده سازد. فراموش نکنیم که داشتن یک رژیم غذایی سالم، اصلی مهم در داشتن سبک زندگی سالم است. زمانی که تصمیم می‌گیرید عادات غذایی خود را تغییر دهید ممکن است با این پرسش‌ها برخورد کنید: اصول تغذیه سالم چیست؟ چه رژیم غذایی برای من مناسب‌تر است؟ می توانید این تحقیق علوم تغذیه را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.
قیمت : 1,305,000 ریال
شناسه محصول : 2009744
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 44
نوع فایل های ضمیمه : powerpoint
حجم فایل : 866 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پاورپوینت تحقیق علوم تغذیه با عنوان تغذیه، فعالیت بدنی و کنترل وزن

چکیده

بسیاری از افراد به دنبال رژیم‌های غذایی لاغری یا چاقی نیستند، بلکه تمام آن چیزی که می‌خواهند دستورالعمل معتبری برای داشتن اصول تغذیه سالم است. رژیمی که به خوردن غذاهای سالم تشویق می‌کند و رعایت آن باعث نشاط و سلامت جسمی می‌شود. فراموش نکنیم که داشتن یک رژیم غذایی سالم، اصلی مهم در داشتن سبک زندگی سالم است. زمانی که تصمیم می‌گیرید عادات غذایی خود را تغییر دهید ممکن است با این پرسش‌ها برخورد کنید: اصول تغذیه سالم چیست؟ چه رژیم غذایی برای من مناسب‌تر است؟ از خوردن چه غذاهایی باید پرهیز کنم؟ آیا با داشتن یک رژیم غذایی سالم، لاغر می‌شوم؟ اگر ذهنتان با این پرسش‌ها مشوش شده و نمی‌توانید تصمیم درستی بگیرید، نگران نباشید. ما سعی کرده‌ایم که به تمامی این پرسش‌ها پاسخ بدهیم. می توانید این تحقیق علوم تغذیه را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.

مقدمه

علم تغذیه: رساندن مواد غذایی به بدن به میزان مناسب و انتخاب انواع غذاهایی که احتیاجات روزانه به عوامل مغذی را برآورده سازد.

تعادل در تغذیه: سه نوع تعادل در تغذیه وجود دارد:

تعادل مثبت انرژی: هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی بیشتر از مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد.

تعادل منفی انرژی: هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی کمتر از مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد.

تعادل خنثی (دینامیک): هر گاه مقدار انرژی (کالری) دریافتی از مواد غذایی برابر با مقدار انرژی مصرفی روزانه باشد.

شاخص توده بدنی (BMI)

امروزه از شاخص توده بدن به عنوان معیاری برای چاقی و اضافه وزن استفاده می کنند. شاخص توده بدن از تقسیم وزن بدن (به کیلوگرم) بر مجذور قد (متر) بدست می آید.

 BMI کمتر از 18: لاغر

BMI بین 18 و 24: نرمال

BMI بین 24 و 30: اضافه وزن

BMI بالاتر از 30: چاق

علل چاقی

 چاقی می تواند علل مختلفی داشته باشد. برخی از آنها عبارتند از:

·         علل ژنتیکی

·         عوامل محیطی

·         بیماریها

·         داروها

·         اختلالات عصبی و مشکلات روانی

عوارض چاقی

برخی از عوارض چاقی عبارتند از:

·         پر فشار خونی

·         بیماریهای قلبی عروقی

·         سکته مغزی

·         دیابت

·         سرطان

·         بیماریهای کبدی

·         سایش مفاصل

·         بیماری کیسه صفرا

مقدار کاهش وزن

متخصصان تغذیه معتقدند که مقدار کاهش وزن در هفته نباید از یک کیلو گرم تجاوز کند. به عبارت دیگر، کاهش 8400 کیلو کالری انرژی در هفته (1200 کیلو کالری در روز) می تواند منجر به کاهش یک کیلو گرم وزن بدن گردد. برای افرادی که اضافه وزن کمتری دارند، کاهش وزن نیم کیلو گرم در هفته توصیه می گردد. به عبارت دیگر، کاهش 4200 کیلو کالری انرژی در هفته (600 کیلو کالری در روز) می تواند منجر به کاهش نیم کیلو گرم وزن بدن گردد.

عوارض رژیم غذایی

·         ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن

·         ریزش مو

·         یبوست

·         افت قند خون

·         افت فشار خون و سرگیجه

·         ناراحتی های گوارشی

·         ناراحتی های عصبی

·         سردرد

·         افتادگی شکم

·         چروک شدن پوست صورت

تداخل غذا با داروها

 ضد دردهای غیر مخدر و کافئین

کافئین موجود در قهوه، چای یا نوشیدنی‌های کولادار میزان جذب استامینوفن را افزایش می‌دهد و دوز بالای این ترکیب باعث آسیب‌های کبدی می‌شود. مصرف برخی داروها با نوشیدنی‌های کافئین‌دار نیز می‌تواند علایمی مانند لرزش، تعریق و لکنت در فرد ایجاد کند. مثلاً هرگز نباید داروهای ضدآسم مثل تئوفیلین را با نوشیدنی‌های حاوی کافئین خورد . به طور کلی اگر دارو مصرف می‌کنید، خوردن چای، قهوه و نوشیدنی‌های کولادار را به یک فنجان تا یک لیوان در روز کاهش دهید و بین ساعت‌های مصرف دارو و این نوشیدنی‌ها فاصله‌ای طولانی در نظر بگیرید

تداخل غذا با داروها

شیر و آنتی‌بیوتیک‌ها

نوشیدن شیر همراه برخی داروها به پوست و مجاری ادراری آسیب می‌زند زیرا کلسیم شیر تأثیر برخی داروها به خصوص آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای مقابله با عفونت‌های پوستی و ادراری تجویز می‌شوند را کاهش می‌دهد . اگر پزشک برای درمان بیماری پوستی شما آنتی‌بیوتیک «تتراسایکلین» یا آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده در عفونت‌های مجاری ادراری تجویز کرده است، آن را همراه شیر یا بلافاصله بعد از مصرف شیر نخورید . شیر حتی می‌تواند اثر آسپیرین را هم کاهش دهد زیرا مصرف زیاد آن میزان اسیدیته ادرار را تغییر می‌دهد و باعث دفع بیشتر دارو می‌شود. بهتر است بین مصرف محصولات لبنی به خصوص شیر و این داروها 2 ساعت فاصله بیندازید .

در این تحقیق در مورد عناوینی که در زیر مطرح شده است توضیح می دهیم.

v      مقدار انرژی مورد نیاز روزانه

v      علل چاقی

v      عوارض چاقی

v      درمان چاقی

v      چاقی و انواع آن

v      مقدار کاهش وزن

v      روش های گوناگون کم کردن وزن

v      مقدار کیلو کالری مصرفی در فعالیتهای مختلف به ازای یک ساعت فعالیت

v      مقدار کیلو کالری مصرفی در ورزشهای مختلف به ازای یک ساعت ورزش

v      مقدار انرژی (کیلو کالری) موجود در مواد غذایی به ازای 100 گرم از آن

v      فواید تردمیل

v      مضرات تردمیل

v      عوارض رژیم غذایی

v      توصیه های رفتاری برای کم کردن وزن

v      تداخل غذا با داروها

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keywords: تغذیه چاقی لاغری تداخل غذا با داروها رژیم غذایی
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]