دانلود نسل پنجم تلفن همراه

در این مقاله به بررسی نسلهای گذشته سلولار و نحوه ارتباطات بی سیم نیز اشاره داریم.لازم به ذکر است توجه به معماری بی سیم جز لاینفک نسل های مورد بررسی می باشد.
قیمت : 615,000 ریال
شناسه محصول : 2004082
نویسنده/ناشر/نام مجله : جواد واحدی
سال انتشار: 1393
تعداد صفحات فارسي : 37
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 1 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : نسل پنجم تلفن همراه

چکیده

   چکيده

در این مرور سیستم های آینده سیار را با تاکید بر قابلیت شکل یابی (re -configurability) مبتنی بر رادیوهای معین شناساگر و نرم افزاری، یعنی معماری شبکه 5G نسل پنجم توضیح داده میشود. این نسل شامل پایانه های قابل شکل گیری است که قادرند به طور خودکار در شبکه های دسترسی ناهمگون ارائه شده فعالیت کنند. این شبکه ارائه شده با فناوری نانو، و محاسبات ابر تقویت شده و مبتنی بر پلت فورم تمام IP است. این قسمت چالشهای اصلی توسعه ای 5G را مورد تاکید قرار میدهد و علت نیاز به 5G را روشن میکند. استانداردهای جدیدی توسط بدنه های استاندارد سازی بعد از 4G در راه هستند، اما در این زمان نسلهای جدید سیار لحاظ نمیشوند چون به کاربری و ارائه سیستمهایی که با 4G سازگارند هنوز در راه هستند. هدف یک شبکه ارتباطات از راه دور بر پایه 5G میتواند پاسخ به چالش هایی باشد که مدلهای 4G زمانی که به کاربری انبوه برسند با آنها مواجه خواهند شد. شبکه گسترده نسل پنجم، ارتباطات بی سیم affordable (با سرعت خیلی بالا) را فراهم می­کند. در اینجا معماری ارتباطات فناوری نسل پنجم را بیان میکنیم. اخیراً 5G به طور رسمی استفاده  نمی­شود. در تحقیقات نسل پنجم، توسعه روی شبکه جهانی اینترنت بی سیم (WWWW)، شبکه­های بی سیم فعال ویژه (DAWN) و دنیای بی سیم واقعی، صورت گرفته است. نسل پنجم روی (صدا بر IP) یا ابزارهایی با قابلیت VOIP هستند که کاربر می­تواند سطح بالایی از حجم تماس و انتقال داده را انجام دهند. فناوری نسل پنجم همه نیازهای سلولارتریانی را که طالب ویژگیهای پیشرفته روی تلفنهای همراه هستند پوشش داده است. ویژگیهای اصلی در شبکه همراه نسل پنجم این است که کاربر میتواند همزمان به چند فناوری بی سیم وصل شود و بین آنها سوییچ داشته باشد. این فناوری سیار forthcoming، IPv6 و IP مسطح را حمایت میکند. فناوری نسل پنجم سرویس­هایی مانند مستندسازی، پوشش داد و ستدهای الکترونیکی، قرارداد­های الکترونیکی e-Payments و داد و ستد­های الکترونیکی e-transactions   و ... را پیشنهاد می­کند.

در این مقاله به بررسی نسلهای گذشته سلولار و نحوه ارتباطات بی سیم نیز اشاره داریم.لازم به ذکر است توجه به معماری بی سیم جز لاینفک نسل های مورد بررسی می باشد.

فهرست مطالب

فصل 1: مقدمه   6

1-1- مقدمه   7

فصل 2: مروري بر منابع   9

2-1 مقدمه   10

فصل 3: روش تحقیق

3-1- مقدمه   12

3-1-1- علت انتخاب روش     12

3-1-2- روش تحقيق    12

3-2- انواع شبکه های بی سیم   13

3-3- معماری سلولار  16

3-4- تحول   20

3-5- نیاز به 5G   22

3-6- كنترل توپولوژي شبكه های سلولار با الویت نسل پنجم   22

3-7- چالشهای اصلی توسعه 5G   26

3-8- یک معماری شبکه 5G ارائه شده  29

3-9- سطح بالای هسته چند فناوری قابل بازشکلگیری    31

فصل 4: نتايج و تفسير  3

4-1- مقدمه   33

4-2- نتیجه گیری    33

فصل 5: جمع‌بندي و پيشنهادها 34

5-1- مقدمه   3

5-1-1- پيشنهادها 35   

مراجع
Keywords: نسل پنجم تلفن همراه معماری شبکه فناوری نانو محاسبات ابر
این برای گرایش های: مهندسی برق مخابرات، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: فناوری اطلاعات، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]