دانلود اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین

در این بخش می توانید تحقیق با موضوع "اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین" را به فرمت پاورپوینت دانلود کنید.
قیمت : 520,000 ریال
شناسه محصول : 2004054
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 2012
تعداد صفحات فارسي : 32
نوع فایل های ضمیمه : PPT
حجم فایل : 322 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین

چکیده


مقدمه

مواد و روشها

 طرح آزمایشی

فرمول تشکیل و پردازش سوسیس

آنالیز فیزیوشیمیایی

 اندازه گیری فعالیت اب و PH

کاهش وزن

تعیین اکسیداسیون لیپید

آنالیز میکروبیولوژیکی

ارزیابی حسی (لمسی)

آنالیز آماری

بحث و نتیجه گیری

اثر بر روی تعداد میکروبها

اثر گذاشتن بر روی پارامترهای فیزیوشیمیایی

اثر بر روی رنگ

اثر بر روی پارامترهای بافت

اثر بر روی ویژگی های حسی (مربوط به طعم و مزه)

نتیجه گیری

Keywords: سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین تخمیر در خلا
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > گرایش ها > علوم دامی > محصولات قابل دانلود علوم دامی > تحقیق های آماده علوم دامی > اثر "زمان به عمل آمدن" تحت تاثیر محیط خلا و نفوذپذیری لایه ی بسته بندی بر روی فرآیند پردازش و خصوصیات کیفی سوسیس های تخمیر شده ی دارای چربی پایین