دانلود پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها

تحقیق در زمینه پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها به صورت اسلایدهای پاورپوینت برای دانلود از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) ارائه شده است. از 24 اسلاید تشکیل یافته است.
قیمت : 520,000 ریال
شناسه محصول : 2003980
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 24
نوع فایل های ضمیمه : PPT
حجم فایل : 1 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها

چکیده

 

پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها

تحقیق در زمینه پلیمرها و روشهای عامل دار کردن آنها به صورت اسلایدهای پاورپوینت برای دانلود از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) ارائه شده است. از 24 اسلاید تشکیل یافته است. 

مقدمه

آلیاژ­کردن پلیمرها، کوپلیمر کردن، ایجاد گروه­های عاملی متنوع، تهیه ­ی کامپوزیت پلیمرها با اجزای معدنی و یا افزودن مواد افزودنی مانند نرم کننده­ ها و پایدار­کننده­ ها به پلیمرها، از روش­های نوین اصلاح خواص پلیمرها و گرفتن کاربردهای جدید از آنها­است.

در این میان عامل­ دار­کردن پلی­اولفین­ها یک روش مفید برای سنتز مواد جدید با کاربردهای وسیع است زیرا گروه­های­ عاملی، خواص مهم پلیمر مانند چسبندگی، نفوذ پذیری، امتزاج­ پذیری، مقاومت در برابر حلال، خواص ریولوژیکی و خواص­ سطحی مانند رنگ ­پذیری، چاپ­پذیری و قابلیت سازگاری پلیمر را تغییر می­دهند.

 بنابراین با عامل ­دارکردن پلی­اولفین­ها می­توان دامنه­ی کاربرد آنها را در زمینه­ هایی چون چسب، رنگ و عایق­ها گسترش داد. مطالعات نشان داده ­است که با انتخاب درست کاتالیزور ، کمک کاتالیزور ، عامل انتقال به زنجیر، معرف ها و ایجاد شرایط بهینه برای پلیمریزاسیون ، سنتز پلی اولفین های عامل دار با گروه های عاملی متنوع امکان پذیر­است.

با این چشم­انداز، در این تحقیق به روش­های مختلف سنتز پلی اولفین­های عامل­دار و خواص و کاربرد آنها پرداخته خواهد­شد.

روش های عامل دار کردن پلیمرها

عامل دار کردن بعد از سنتز پلیمر

عامل دار کردن از طریق پیوند غیر اشباع

عامل دار کردن به وسیله ی پلیمریزاسیون زنده ی اولفین

عامل دار کردن به وسیله ی عامل انتقال به زنجیر

 عامل دار کردن به وسیله ی پلیمریزاسیون کئوردینانسی انتقال به زنجیر

عامل دار کردن به وسیله ی کوپلیمریزاسیون


Keywords: عامل دار کردن پلیمر
این برای گرایش های: صنایع پلیمر، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: صنایع پلیمر، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی،شیمی محض، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، [ برچسب: ]