دانلود بررسي تغييرات تنش -كرنش در سدهاي خاكي در اثر آبگيري مخزن سد

در این بخش از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان (پویان) تحقیق در مورد بررسی تغییرات تنش -كرنش در سدهای خاكی در اثر آبگیری مخزن سد برای دانلود به صورت فایل Word ارائه شده است.
قیمت : 695,000 ریال
شناسه محصول : 2003674
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1382
تعداد صفحات فارسي : 15
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 110 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : بررسي تغييرات تنش -كرنش در سدهاي خاكي در اثر آبگيري مخزن سد

چکیده

بررسی تغییرات تنش -كرنش در سدهای خاكی در اثر آبگیری مخزن سد

در این بخش از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان (پویان) تحقیق در مورد بررسی تغییرات تنش -كرنش در سدهای خاكی در اثر آبگیری مخزن سد برای دانلود به صورت فایل Word ارائه شده است.

آبگیری سدها باعث ایجاد جابجائی‌ها  و تغییر مكان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های قابل ملاحظه در بسیاری از سدها حتی با اجرای مهندسی خوب   شده است .بررسی این موضوع  با توجه به تعداد سدهای در حال اجرا در ایران ،از اهمیت بسیاری برخوردار است.در این تحقیق ابتدا به مطالعه رفتار غیر خطی تنش و كرنش در خاكریزها پرداخته و در مطالعه موردی، تنش‌ها و تغییر مكان‌های ایجاد شده درسد خاكی سنبل رود واقع در شمال ایران با استفاده از برنامه  FEADAM  كه بر اساس تئوری‌های فوق تهیه شده، مورد مطالعه واقع شده است.  ارتفاع سد سنبل رود  معادل 20 متر بوده و آبگیری آن در سه مرحله با عمق‌های 6و12و16 متری انجام شده است. بارگذاری در مراحل مختلف با توجه به پارامترهای مورد نیاز بر سد اعمال شده و خروجی‌های برنامه به شكل نمودار برای پوسته بالا دست ،هسته و پوسته پائین دست تهیه شده‌اند. نتایج تحلیل فوق مشخص می‌نمایند كه پوسته بالا دست و هسته سد با آغاز آبگیری به سمت بالادست یعنی دریاچه سد حركت نموده درحالی‌كه پوسته پائین دست به سمت پائین دست سد تغییر مكان می‌‌دهد. مقادیر تنش در هسته سد بیش از پوسته‌های بالا دست و پائین دست می‌باشد. علت آن را می‌توان غوطه‌ور شدن پوسته بالا دست با آغاز آبگیری  مخزن دانست. تغییر مكان‌های سد پس از آبگیری درحد قابل قبول بوده و سد پایداری خود را حفظ می‌‌‌‌نماید.

 

نتایج تحقیق

1-در پوسته بالا دست سد تغییر مكان‌های افقی عموما" به سمت بالا دست سد بوده و تنها در تراز تاج سد به سمت پائین دست تغییر جهت می دهند. این تغییر مكان‌ها  حد اكثر cm 20 به سمت بالا دست و حداقل cm 5  به طرف پائین دست می‌باشند. با بالا رفتن تراز آب در پشت سد ، از حركت پوسته بالا دست به طرف مخزن سد كاسته می شود.

2-در هسته سد نیز تغییر مكان های افقی عموما به سمت بالا دست سد بوده و در ارتفاع 9 متری به حد اكثر مقدار خود یعنی  cm 23 رسیده و در حوالی تاج سد به سمت پائین دست تغییر جهت داده و به كمتر ازcm 5  می‌رسند. در هسته سد نیز با افزایش ارتفاع آبگیری از حركت سد به سمت مخزن سد كاسته می‌شود.

3- و...

Keywords: تنش كرنش سد خاكي
این برای گرایش های: مهندسی عمران ـ عمران،مهندسی عمران ـ آب، کاربرد دارد. سایر ، [ برچسب: ]