دانلود پایانامه با موضوع بررسی نگرش دینی ( مثبت و منفی ) برتفکرانتقادی دانشجویان

هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تأثیر نگرش دینی ( مثبت و منفی ) بر تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند است. جامعۀ آماری کلیۀ دانشجویان علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند است
قیمت : رایگان
شناسه محصول : 2003227
نویسنده/ناشر/نام مجله : سید محمد مرتضوی
سال انتشار: 1388
تعداد صفحات فارسي : 106
نوع فایل های ضمیمه : Word
حجم فایل : 509 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پایانامه با موضوع بررسی نگرش دینی ( مثبت و منفی ) برتفکرانتقادی دانشجویان

چکیده

بررسی نگرش دینی ( مثبت و منفی ) برتفکرانتقادی دانشجویان 

در این پایانامه به بررسی نگرش دینی ( مثبت و منفی ) برتفکرانتقادی دانشجویان رشتۀ علوم تربیتی دانشگاه پرداخته شده و دانشجویان رشته روانشناسی می توانند این پایانامه مفید را به صورت رایگان دانلود نمایند. هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی تأثیر نگرش دینی ( مثبت و منفی ) بر تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند است. جامعۀ آماری کلیۀ دانشجویان علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند است و نمونۀ آماری 100 نفر است که از میان این جامعۀ آماری به صورت تصادفی ساده انتخاب شده است. هدف از پژوهش حاضر این است که رابطۀ نگرش دینی و تفکر انتقادی دانشجویان را مورد بررسی قرار داده و تعیین شود که چه نوع رابطه ای بین این دو متغیر وجود دارد ، که نگرش دینی را به دو قسمت مثبت و منفی تقسیم کرده و تأثیرات آن ها بر روی تفکر انتقادی مورد بررسی قرار می گیرد .  

نگرش نظامی از باورها و اعمال نسبت به امور مقدس است . نگرش مذهبی ایستاری معطوف به امور مقدس است . که در دو بعد دینی شناسی  و دین باوری تعریف می شود . که در آن فرد با توجه به قدرت معنوی ، قدرت دنیوی را تقدیس و تعدیل می کند و به او گوشزد می نماید که سلسله مراتب استعدادها در قبال سلسله مراتب شایستگیهای اخلاقی و دینی چیزی نیست . دینداری همراه است با مجموعه ای از اعتقادات و محوری ترین اعتقادات در این زمینه اعتقاد به وجود خداوند ، نقش خداوند در هستی  و وحدانیت خداوند است . دینداری عبارتست از میزان علاقه و احترام افراد به دین. همان گونه که بدن و جسم انسان دچار بیماری می شود ، ممکن است دینداری انسان دچار آسیب گردد.

روش تحقيق و روش گردآوري اطلاعات :  

روش گردآوري اطلاعات به صورت ميداني است و چون متغيرها غير قابل دستكاري هستند (ويژگي) از روش غير آزمايشي و از روش همبستگي استفاده مي‌كنيم. 

جامعه آماري:  

جامعه آماري در اين تحقيق كليه دانشجويان علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دماوند است، كه شامل 440 نفر مي‌شوند. 

نمونه آماري (حجم نمونه) و روش نمونه‌گيري:  

نمونه آماري در اين تحقيق، شامل 105 نفر است كه از طريق فرمول حجم نمونه بدست آمده است.  

تعيين حجم نمونه :  

جامعه آماري محدود در سطح اطمينان 95% به صورت زير محاسبه گرديد.  

روش نمونه گيري از نوع تصادفي ساده است. بدين صورت كه 100 نفر از دانشجويان علوم تربيتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دماوند را به صورت تصادفي انتخاب كرده و پرسشنامه‌هايي كه تهيه شده است را براي ارزيابي در اختيار آنها قرار مي‌دهيم تا پاسخ‌هاي خود را ارائه دهند. سپس آنها را جمع‌آوري كرده و مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار مي‌دهيم. 

ابزارهاي گردآوري اطلاعات :  

در اين پژوهش همانطور كه گفته شد براي جمع‌آوري اطلاعات از پرسشنامه (بسته پاسخ) استفاده مي‌شود كه شامل 2 پرسشنامه نگرش ديني و تفكر انتقادي است و اطلاعات مورد بررسي قرار مي‌گيرد.  

در این قسمت از سایت پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) این پایانامه را به صورت رایگان دانلود نمایید. 

Keywords: نگرش دینی تفکرانتقادی دانشجویان
این برای گرایش های: روانشناسی‌ عمومی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]