دانلود تحقیق مکانیک با عنوان موتور های دیزلی و سوخت گیری آن ها (فایل word)

موتور دیزلی یک نوع موتور احتراق داخلی است؛ به طور خاص، یک موتور احتراق فشرده سازی است. سوخت در یک موتور دیزلی، با قرارگیری ناگهانی در معرض دما و فشار بالای گاز فشرده حاوی اکسیژن (معمولا هوای اتمسفر)، به جای یک منبع جداگانه از انرژی احتراق (مانند شمع جرقه زن) مشتعل می شود. دیزل در بیشتر بخش‌های صنعتی به‌طور قابل‌توجهی مورداستفاده قرار می‌گیرد، چراکه انرژی بیشتری به ازای واحد سوخت فراهم می‌کند و قابلیت فرار کمتر، باعث کنترل ایمن‌تر آن می‌شود. می توانید این تحقیق رشته مکانیک را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 545,000 ریال
شناسه محصول : 2010508
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1398
تعداد صفحات فارسي : 18
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 2 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق مکانیک با عنوان موتور های دیزلی و سوخت گیری آن ها (فایل word)

چکیده

موتور دیزلی یک نوع موتور احتراق داخلی است؛ به طور خاص، یک موتور احتراق فشرده سازی است. سوخت در یک موتور دیزلی، با قرارگیری ناگهانی در معرض دما و فشار بالای گاز فشرده حاوی اکسیژن (معمولا هوای اتمسفر)، به جای یک منبع جداگانه از انرژی احتراق (مانند شمع جرقه زن) مشتعل می شود. دیزل در بیشتر بخش‌های صنعتی به‌طور قابل‌توجهی مورداستفاده قرار می‌گیرد، چراکه انرژی بیشتری به ازای واحد سوخت فراهم می‌کند و قابلیت فرار کمتر، باعث کنترل ایمن‌تر آن می‌شود. یک مزیت واقعاً هیجان‌انگیز سوخت دیزل، امکان حذف کامل مصرف نفت است. بیشتر موتورهای دیزلی می‌توانند به‌جای گازوئیل روغن گیاهی بسوزانند و همه آن‌ها می‌توانند انواع مختلفی از روغن گیاهی را بدون از دست دادن طول عمر یا راندمان، مصرف کنند. می توانید این تحقیق رشته مکانیک را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

موتور دیزل به انگلیسی: Diesel engine  گونه‌ای موتور درون‌سوز است که در آن از چرخه دیزل برای ایجاد حرکت استفاده می‌شود. فرق اصلی آن با دیگر موتورها استفاده از احتراق در اثر تراکم است. در این گونه پیشرانه‌ها عمل انفجار صورت نمی‌گیرد، بلکه مخلوط سوخت و هوا در اثر تراکم بسیار بالا بدون جرقه زدن متراکم می‌شوند و دور اصلی این پیشرانه‌ها بر خلاف موتورهای بنزین سوز ۱۰۰۰ دور/دقیقه محسوب می‌گردند.

موتورهای دیزل، به انواع گسترده‌ای از موتورها گفته می‌شود که بدون نیاز به یک جرقه الکتریکی می‌توانند ماده سوختنی را شعله‌ور سازند. در این موتورها برای شعله‌ور ساختن سوخت از حرارت‌های بالا استفاده می‌شود. به این شکل که ابتدا دمای اتاقک احتراق را بسیار بالا می‌برند و پس از اینکه دما به اندازه کافی بالا رفت ماده سوختنی را با هوا مخلوط می‌کنند. برای سوختن به سه عامل حرارت ، اکسیژن و ماده سوختنی نیاز است. اکسیژن از طریق مجاری ورودی موتور وارد محفظه سیلندر می‌شود و سپس بوسیله پیستون فشرده می‌گردد. این فشردگی آنچنان زیاد است که باعث ایجاد حرارت بسیار بالا می‌گردد. سپس عامل سوم یعنی ماده سوختنی به گرما و اکسیژن افزوده می‌شود که در نتیجه آن سوخت شعله‌ور می‌شود.

بدیهی است که میزان مصرف سوخت دیزل وابسته به عوامل متعددی است که می توان توان موتور دیزل یا دیزل ژنراتور، میزان بارگزاری و حتی شرایط محیطی و فنی دستگاه را از آن جمله دانست. بنابراین برای پیش بینی میزان سوخت مورد نیاز باید به جداولی که از قبل رد این خصوص تهیه شده است مراجعه نمود.

فهرست مطالب

مقدمه:    1

تاریخچه  1

تقسیمات  2

طرزکار  3

سیکل موتورهای دیزل چهارزمانه        3

زمان تنفس:          3

زمان تراکم:          4

زمان قدرت:         4

زمان تخلیه:          4

سیکل موتورهای دیزل دوزمانه           4

انواع موتورهای دیزلی  کاربردهای آنها 5

موتور دیزلی چیست ؟          5

دیزل ژنراتور یا ژنراتور بنزینی         8

انواع موتورهای دیزلی         8

ژنراتورهای موتور دیزلی- کاربردهای صنعتی/تجاری       9

دیزل ژنراتورها چقدر عمر می‌کنند؟     10

دیزل های روی جاده:           10

دیزل‌های در آسمان: 11

دیزل‌های روی آب: 12

دیزل‌های زیرزمین: 12

دیزل ژنراتور در بیمارستان‌ها:           13

دیزل‌ ژنراتورهای پشتیبان برق مراکز داده(دیتاسنترها:        14

دیزل ژنراتور دیتا سنترها      14

خلاصه   14

 

 

 


Keywords: موتور های دیزلی سوخت گیری احتراق
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]