دانلود پایان نامه مهندسی عمران با عنوان ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی (فایل word)

در این تحقیق جهت ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی و مدلسازی در نرم افزار به بررسی رفتار این سازه ها پرداخته خواهد شد. می توانید این پروژه مهندسی عمران را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 2,045,000 ریال
شناسه محصول : 2010497
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1398
تعداد صفحات فارسي : 90
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 3 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پایان نامه مهندسی عمران با عنوان ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی (فایل word)

چکیده

در این تحقیق جهت ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی و مدلسازی در نرم افزار به بررسی رفتار این سازه ها پرداخته خواهد شد. می توانید این پروژه مهندسی عمران را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

ايران از نظر لرزه خيزی در منطقه ی فعال جهان قراردارد و از خطرپذيرترين مناطق جهان در اثر زمين لرزه های پر قدرت محسوب مي شود. با توجه به اينکه در طراحي تعداد زيادی از ساختمان های قديمي موجود اثرات تخريبي زمين لرزه در نظر گرفته نشده است و يا اينکه دانش طراحي لرزه ای در حين ساخت آنها ناکافي بوده است بروز خسارت وسيع در سازه های موجود بر اثر وقوع زمين لرزه نسبتا شديد دور از انتظار نخواهد بود. يکي از مسائل مهمي که امروزه در آناليز و برر سي رفتار سازه ها نقش مهمي را ايفا مي کند و خود يکي از دلايل اصلي خرابي سازه ها در زلزله به شمار ميرود نامنظمي در سازه ها مي باشد . ساختمان های نا منظم همواره درصد بيشتری از آمار خسارت وارده بر ساختمان های ناشي از زلزله را به خود اختصاص ميدهند.

با گسترش تکنولوژی و شهرنشینی، ساختمان های با طرح های متنوع معماری طراحی و اجرا می شوند. بعضی از این ساختمان ها بدلیل پیچیدگی معماری آن دارای نا منظمی بوده و از لحاظ ژئوتکنیکی بر روی بستر خاک نرم اجرا می شوند.  تحقیقات زیادی در مورد سازه های فولادی انجام گرفته که در آن تمرکز بر روی سازه های نامنظم که پیچش در آن ها اتفاق می افتد نبوده است. در این تحقیق به ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی پرداخته خواهد شد.

بیان مسئله

سازه ساختمان باید قادر به تحمل انواع مختلف نیروهای جانبی نظیر نیروهای ناشی از زلزله و باد باشد. از این رو، نوع و محل سخت کننده در جهات طولی و عرضی ساختمان باید طوری طراحی و تعبیه گردد که نیروهای جانبی اعمالی در تراز کف طبقات، را تحمل نموده و نهایتاً به پی انتقال دهد. برای تحمل نیروهای جانبی در سازه ها از سیستم های مختلفی مانند قاب های مهاربندی شده ، قاب های صلب ، قاب های میان پر ، دیوارهای برشی ، سازه های قاب – دیوار و انواع دیگر استقاده می شود.

اغلب خسارات ساختمان‌هاي با سيستم قاب، در اثرپيچش طبقات (و در نتيجه گسيختگي برشي ستون‌ها) بوده است. البته اين دليل بر عدم مقاومت سازه‌هاي قابي طرح شده به روش‌هاي جديد، در برابر زلزله نمي‌باشد بلکه هدف نمايش قابليت بالاي ديوارهاي برشي حتي در صورت آرماتورگذاري با شيوه‌هاي قديمي و غير علمي است.

اثر زمين لرزه در ساختمان های دارای نامنظمی به ویژه برای رفتار غير خطي تحت اثرات زلزله يك چالش برای مهندسي سازه است . مدل سازی اين نوع از ساختمان ها نيازمند توجه بيشتری برای بدست آوردن نتايج قابل قبول است . با وجود بسياری از مدل های عددی و تو سعه فن آوری کامپيوتر هنوز نقص هايي به دليل مفروضات مدلسازی در مصالح و مدل های عددی برای تخمين تحريك لرزه ای وجود دارد .

برر سي و مطالعه ی عملکرد لرزه ای و آ سيب پذيری سازه های موجود به ویژه ساختمان های فولادی که به علت شکل پذيری و ظرفيت جذب انرژی بالا امروزه در کشور ما فراواني بيشتری دارند، لازم به نظر مي رسد.

در این تحقیق جهت ارزیابی اثرات نامنظمی پیچشی بر رفتار سازه های فولادی با به کارگیری تحلیل دینامیکی فزاینده غیرخطی و مدلسازی در نرم افزار به بررسی رفتار این سازه ها پرداخته خواهد شد.

فهرست مطالب

فصل اول کلیات     1

1-1-مقدمه           2

1-2-بیان مسئله     3

1-3-اهمیت و ضرورت تحقیق            5

1-4-اهداف تحقیق  5

1-5-فرضیات تحقیق           5

1-6-تعاریف         6

فصل دوم پیشینه تحقیقات انجام شده       8

2-1-مقدمه           9

2-2 چارچوب نظری           9

2-3 پیشینه  پژوهش            12

فصل سوم 32

روش تحقیق         32

3-1-مقدمه           33

3-2-نرم افزار SEISMISTRUCT          33

3-3 روش تحقیق   34

3-4- تحلیل غیر خطی         36

3-5-روش هاي تحلیل لرزه اي سازه ها  38

3-6-روش های تحلیل غیر خطی         39

3-7- بررسی نتایج تحلیل دینامیکی غیرخطی      42

فصل چهارم مدل سازی و تحلیل غیرخطی فزاینده  43

4-1-مقدمه           44

4-2-معرفی مشخصات سازه و مدل      44

4-3-بررسی نتایج تحلیل       51

4-3-1-نتایج سازه بدون نامنظمی پیچشی 51

4-3-2-نتایج سازه با نامنظمی پیچشی    61

4-4- منحني شكنندگي لرزه ای            71

4-5-بررسی نسبت جابجایی بین طبقه ای سازه های مورد بررسی در سطوح DBE و MCE 76

فصل پنجم بحث و نتیجه گیری 78

5-1-مقدمه           79

5-2-خلاصه نتایج  79

5-3-پیشنهادات تحقیقات آتی   82

منابع      83

 

 

 

 

 

 


Keywords: سازه های فولادی اثرات نامنظمی پیچشی تحلیل غیرخطی فزاینده مدل سازی

Skip Navigation Links