دانلود تحقیق مهندسی منابع آب با عنوان تاثیر پوشش توپ و یونولیت و ترکیب آن ها بر کمیت و کیفیت آب مخازن (فایل word)

رشد سريع جمعيت و نياز روبه رشد بخش كشاورزي و بخش‌های شرب و صنعت به آب سالم و مطمئن در كشور، مديريت منابع آب را به توسعه نظام‌های تخصيص و بهبود الگوي مصرف ناگزير می‌سازد تا با کاهش تبخیر از اتلاف آب جلوگیری نماید. می توانید این مقاله مهندسی منابع آب را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 590,000 ریال
شناسه محصول : 2010400
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 17
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 1 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق مهندسی منابع آب با عنوان تاثیر پوشش توپ و یونولیت و ترکیب آن ها بر کمیت و کیفیت آب مخازن (فایل word)

چکیده

تبخیر از جمله مسائل مهم در هیدرولوژی و مهندسی منابع آب می¬باشد که مورد توجه پژوهشگران قرار دارد. تبخیر آب از ذخایر سطحی علاوه بر اتلاف آب در بخش کشاوری و شهری، موجب کاهش کیفیت آب و افزایش شوری و املاح می¬گردد. استفاده از پوشش¬های شناور همچون پلی استایرن( فوم فشرده) و توپ می¬تواند موجب کاهش میزان تبخیر و کاهش شوری آب گردد. در  این پژوهش و بعنوان روش¬های فیزیکی از فوم به ضخامت 20 میلی¬متر و توپ به قطر 6 سانتی¬متر در پوشش¬های 50 و80درصد سطح و ترکیب این دو در پوشش 80درصد سطح در تشت کلرادو استفاده گردید که مزیت این مواد ارزانی و در دسترس بودن آن¬ها می¬باشد. عمق آب درون تشت¬ها، طی یک ماه در فصل پاییز اندازه¬گیری گردید. سپس تبخیر روزانه تشت¬ها محسابه و با مقدار تبخیر شاهد با استفاده از نرم افزارهای  Excel و Spss مقایسه گردید. نتایج حاصل نشان داد که روش ترکیبی( توپ پلاستیکی و فوم) حدود 68 درصد، توپ پلاستیکی با پوشش 80 درصد حدود 58 درصد، فوم با پوشش 80 درصد حدود 53 درصد، توپ پلاستیکی با پوشش 50 درصد حدود 34 درصد و در نهایت فوم 50 درصد حدود 28 درصد باعث کاهش تبخیر گردیدند. همچنین تعدادی از پارامترهای هواشناسی را  از هواشناسی استان سمنان دریافت گردید که از جمله آنها می توان به رطوبت نسبی متوسط، سرعت باد، ساعات آفتابی، فشارهوا و دما متوسط اشاره کرد. از نظر آماری و نرم افزار Spss رابطه همبستگی معنی¬داری بین تشت شاهد و بعضی از پارامترهای هواشناسی می¬باشد که مشخص گردید تبخیر تشت شاهد با دما رابطه مستقیم، با فشار هوا رابطه معکوس و با میزان رطوبت نسبی متوسط و تعداد ساعات آفتابی و سرعت باد رابطه معنی¬داری نمی¬باشد. می توانید این مقاله مهندسی منابع آب را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

کم آبی یکی از بزرگ¬ترین مشکلات قرن حاضر می¬باشد که بانی ب بسیاری از تحولات منفی جهان شده است. امروزه نزدیک به 94 درصد از ذخایر آب ایران در بخش کشاورزی مصرف می¬شود و سهم بخش آب شرب و صنعت تنها به ترتیب 5 و 1 درصد می¬باشد (سلطانی و مرید 1381). تبخیر از سطوح آب، دیاچه¬ها، مخازن و زمین از فرایندهای بسیار حیاتی و مهم در هیدرولوژی و هواشناسی می¬باشد. هر ساله میلیون ها مترمکعب آب شیرین و باکیفیت از مخازن استخرها و سدها که با مشقت و هزینه زیاد جمع¬آوری شده، تبخیر می¬شود و نمک برجای مانده از تبخیر باعث کاهش کیفیت آب می¬گردد ( اجلالی، 2004). در کشور ایران، تقریباً 72 درصد از نزولات جوی روی زمین¬ها بلافاصله تبخیر می¬شود. در حالی که در بعد جهانی، این مقدار حدود 57 درصد بوده که نشان¬دهنده بالا بودن اهمیت تبخیر و تعرق، بخصوص در  اقلیم¬های خشک و نیمه-خشک کشور ایران می¬باشد (نورانی و سیاح¬فرد، 1392).

امروزه استفاده از روش های کاهش تبخیر از منابع ذخیره آب در بسیاری از کشورها از جمله امریکا، استرالیا، هندوستان و کانادا به اثبات رسیده است. تاکنون روش های مختلفی در راستای کاهش تبخیر از مخازن آب پیشنهاد شده است که از مهم¬ترین آن ها می¬توان به دو دسته روش های شیمیایی و فیریکی اشاره نمود. در زیر به بررسی برخی از آن ها پرداخته شده است.

یکی از روش های کاهش تبخیر که پژوهش گردیده است به کارگیری از استیل الکل، استریل الکل و ترکیبی از این الکل ها با غلظت های 20 و 40 گرم، هردو روز یکبار، الکل های مذکور بر روی سطح تشت تبخیر کلاس A می¬باشد. همچنین به عنوان روش فیزیکی از پلی استرین با درصد پوشش 40،60 و 80  و  مغناطیس کردن آب استفاده شد. در این مقاله به بررسی مواردی که در زیر عنوان شده است می پردازیم. می توانید این مقاله مهندسی منابع آب را به صورت فایل word دانلود نمایید.

چکیده

مقدمه

مواد و روش ها

نتایج و بحث

نتایج کاهش حجم تبخیر بین پوشش¬ها نسبت به تشت شاهد

تبخیر تجمعی تشت¬ها

بررسی پارامترهای هواشناسی و تشت شاهد

نتیجه گیری


Keywords: کاهش تبخیر توپ پلاستیکی فوم فشرده کیفیت آب
این برای گرایش های: محیط زیست،مدیریت مناطق خشک و بیابانی، کاربرد دارد. سایر ،همچنین این در گرایش های: کشاورزی – آب، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]