دانلود تحقیق روانشناسی با عنوان اینترنت و آسیب های آن در نوجوانان (فایل word)

اینترنت، از تازه ترین دستاوردهای بشر و آخرین عضو خانواده تکنولوژی است که حدود چهل سال است قدم به زندگی انسان گذاشته و درعرصه های مختلف نقش آفرینی می کند با توجه به اینکه اینترنت ابزاری وارداتی است به رغم جنبه های سودمند فراوان آن،میتواند بسیار آسیب زا نیز باشد.. اعتیاد اینترنتی اختلال نسبتا جدیدی است که وابستگی افراطی کاربران به اینترنت را نشان می دهدو با اشتغال های ذهنی، میل یا رفتار های کنترل نشده توجه به کامپیوتر و استفاده از اینترنت شناخته می شود. می توانید این تحقیق رشته علوم اجتماعی را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 725,000 ریال
شناسه محصول : 2010267
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1398
تعداد صفحات فارسي : 28
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 57 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : تحقیق روانشناسی با عنوان اینترنت و آسیب های آن در نوجوانان (فایل word)

چکیده

اینترنت، از تازه ترین دستاوردهای بشر و آخرین عضو خانواده تکنولوژی است که حدود چهل سال است قدم به زندگی انسان گذاشته و درعرصه های مختلف نقش آفرینی می کند با توجه به اینکه اینترنت ابزاری وارداتی است به رغم جنبه های سودمند فراوان آن،میتواند بسیار آسیب زا نیز باشد.. اعتیاد اینترنتی اختلال نسبتا جدیدی است که وابستگی افراطی کاربران به اینترنت را نشان می دهدو با اشتغال های ذهنی، میل یا رفتار های کنترل نشده توجه به کامپیوتر و استفاده از اینترنت شناخته می شود. افزایش کاربران اینترنتیهمراه با دسترسی آسان تر به اینترنت زمینه ساز افزایش بروز این اختلال در نوجوانان و جوانان شده است اینترنت مانند تمام وسایل ارتباط جمعی جنبه‌های مثبت و منفی دارد و استفاده‌ی نادرست از آن می‌تواند نیروی پویا و کارآمد کشور به ویژه کودکان و نوجوانان را تهدید کند.

- تنهایی، افسردگی، اضطراب، عزت نفس پایین برخی از مشکلات احتمالی است که کودکان در استفاده بیش از حد از اینترنت بصورت آنلاین با آن مواجه هستند.

- زمانی که کودک و نوجوانی به اینترنت معتاد شود، انگیزه‌اش برای تعامل با دیگران کم می‌شود که خود اثرات منفی بر ارتباط شخصی و تعاملات اجتماعی او دارد.

- "اعتیاد اینترنتی" و "اختلال روحی" ، افسردگی متمرکز، اضطراب اجتماعی، ضعف مهارت مقابله، عزت نفس پایین، کم خودکارآمدی از آسیب های روانی استفاده طولانی مدت از اینترنت است.

- اعتقاد عمومی بر این است که کودکان دهه شصت و قبل از آن، بیشتر از حالا بچگی می‌کردند.

- چنانچه کودکان و نوجوانان به مرحله¬ای رسیده‌اند که اینترنت را به خواب و غذا ترجیح می‌دهند و کار و مسؤلیت‌های روزمره خود را به خاطر آن عقب می اندازند، متاسفانه باید بدانید که مشکل جدی است و لازم است با پزشک مشورت کنید.

- از آن جایی که هر چیزی از جمله اینترنت می‌تواند به طور بالقوه اعتیاد آور باشد، توصیه کارشناسان این است که بهتر است میانه‌روی را رعایت کنید. یکی از ساده‌ترین راه‌های جلوگیری از بروز این مشکل محدود کردن مدت زمان استفاده از اینترنت است. می توانید این تحقیق رشته علوم اجتماعی را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

امروزه وسایل ارتباطی بر زندگی انسان ها سایه افکنده است، این وسایل مانند چاقوی دو ¬لبه¬ای است که می¬تواند نقاط مثبت و منفی داشته باشد. یکی از آسیب های فضای مجازی در این خصوص آسیب پذیر بودن سلامت روانی کودکان و نوجوانان است. با توجه به اینکه شبکه های اجتماعی کودکان و نوجوانان پرتحرک را از جمع های دوستانه خود جدا کرده است، کم کم سر و کله افسردگی اضطراب و عزت نفس نیز در آنها نیز پیدا می شود. کودکان و نوجوانان به دلیل موقعیت سنّی خود تمایل بیشتری به تکنولوژی¬ های مدرن و فضای مجازی دارند و میزان تاثیر پذیری آنها نیز از پدیده های اطراف خود در این سنین بیشتر است. بنابراین سلامت روانی کودکان و نوجوانان با توجه به رشد و توسعه فضای مجازی موضوعی است که در تحقیق حاضر به آن پرداخته ایم و سعی کرده ایم که توصیه هایی نیز برای والدین داشته باشیم.

.نتایج نشان می دهد علل جذب و گرایش نوجوانان و جوانان به اینترنت قابلیت های جذاب اینترنت، پرکردن اوقات فراغت، فرار از خود و ناکامی های زندگی و عدم شکل گیری هویت مطلوب در نوجوانان می باشد. ابعاد مثبتاینترنت اطلاع رسانی به سریع ترین، گسترده ترین و کارامدترین شکل و صرفه جویی در وقت و هزینه، از طریق تجارت اینترنتی وهمچنین ابعاد منفی اینترنت استفاده ی تفریحی و غیر علمی از آن، امکان دسترسی به قبیح ترین برنامه ها و از بین رفتن دنیاکودکی کودکان بر اثر استفاده ی بیش از حد از رایانه و اینترنت می باشد. افراد وابسته به اینترنت با مجموعه ای از مشکلات جسمانی، روانی و اجتماعی مواجه می شوند. کاربران افراطی فشارهای روانی همچون اضطراب، افسردگی، احساس تنهایی، احساس بی کفایتی را بیشتر تجربه کرده و با فرورفتن در دنیای مجازی در ارتباطات دنیای واقعی دچار مشکل شده و مهارت های اجتماعی خود را از دست میدهند.

فهرست مطالب

چکیده:    3

مقدمه:    4

اینترنت و دختران  5

راهکارها 8

آسیب های ماهواره و راهکارهای رویارویی با آن            9

پیامدهای استفاده از رسانه های جمعی   10

راه های مقابله با آسیب های اینترنت و ماهواره    12

تربیت دینی باید جای آموزش دینی را بگیرد       13

الف) آسیب های اجتماعی      14

ب) آسیب های فردی و روانی            15

تمهیدات جامعه و دولت در مقابله با معضل ماهواره          17

ارائه راهکار         21

اهداف پژوهش:     26

شیوه گردآوری اطلاعات:     26

ابزارگردآوری اطلاعات:      26

نتیجه گیری:         27

منابع:        28


Keywords: اینترنت آسیب های اینترنت فضای مجازی نوجوانان
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links