دانلود پاورپوینت تحقیق فلسفه با عنوان روش شناسی پژوهش کیفی

پژوهش کیفی، اصطلاحی عام برای رویکردهای مختلف تحقیق در زمینه تعلیم وتربیت و ارزشیابی تلقی می شود که با عناوین مختلفی چون قوم نگاری ، پژوهش میدانی و مشاهده توأم با مشارکت خوانده می شوند. این رویکردها برحسب سنن مختلف فلسفی و تحلیلی قابل تفکیک هستند. پژوهش های کیفی مبتنی بر پیش فرضهایی است که با درک اهمیت این پیش فرضها برمفهوم سنت تأکید شده است. می توانید این تحقیق فلسفه را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.
قیمت : 985,000 ریال
شناسه محصول : 2010046
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 110
نوع فایل های ضمیمه : powerpoint
حجم فایل : 2 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پاورپوینت تحقیق فلسفه با عنوان روش شناسی پژوهش کیفی

چکیده

تغییرات سریع اجتماعی و در نتیجه آن تنوع زیست جهان به شکل روز افزونی محققان را با زمینه های اجتماعی و دیدگاههای جدیدی مواجه ساخته است این مسائل بقدری برای آنان نوظهورو متنوع اند که روشهای سنتی (روشهای قیاسی) برای شناخت آنان پاسخگو نیست. بدین جهت تحقیق اجتماعی به شکل فزاینده ای وادار به استفاده از روشها و استراتژیهای جدید(روشهای استقرائی) شده اند. بعبارت دیگرروشهای قیاسی از مفاهیم دانش نظری پیشینی متاثرند اما در شیوه های نوین نظریه ها بر اساس مطالعات تجربی تدوین می شوند.

پژوهش کیفی، اصطلاحی عام برای رویکردهای مختلف تحقیق در زمینه تعلیم وتربیت و ارزشیابی تلقی می شود که با عناوین مختلفی چون قوم نگاری ، پژوهش میدانی و مشاهده توأم با مشارکت خوانده می شوند. این رویکردها برحسب سنن مختلف فلسفی و تحلیلی قابل تفکیک هستند . این سنن دارای ويژگیهای مشترکی نیز هستند که آنها را از پژوهشهای کمّی متمایز می کند(رضویه،1380). در پژوهش های کیفی از واژه سنت به جای روش استفاده می شود.سنت دارای معنای خاصی است که مبنای یک بحث فلسفی می باشد. پژوهش های کیفی مبتنی بر پیش فرضهایی است که با درک اهمیت این پیش فرضها برمفهوم سنت تأکید شده است. جاکوب سنت را کل به هم پیوسته و یکپارچه ای تعریف می کند که در آن مفروضاتی در باره ماهیت آدمی، اجتماع و روش شناسی با هم سازگارند.در پژوهش های کیفی به موازات تغییر در الگوهای فلسفی و علمی مورد قبول و همچنین تغییر در زمینه های اجتماعی که تلاش علمی در آن جریان دارد، سنتهای پژوهش نیز تغییر می کنند. می توانید این تحقیق فلسفه را به صورت پاورپوینت دانلود نمایید.

سنتهای پژوهش کیفی

این سنتهای پژوهشی در قالب سه طبقه تنظیم می شوند :

 الف) برخی برفهم ماهیت تجربه زیسته تأکید دارند مثل پدیدار نگاری ، پدیدار شناسی ، تاریخچه زندگی و روانشناسی شناختی

 ب) برخی بر فهم پدیده های اجتماعی و فرهنگی نظر دارند مثل مطالعات فرهنگی ، قوم نگاری ، روش شناسی قومی ، پژوهش ضمن عمل رهایی بخش ، تحلیل ساختار وقایع و دیدگاه تعامل نمادین.

ج) برخی بر فهم زبان و پدیده های ارتباطی توجه دارند مثل دیدگاه هرمنوتیک ، تحلیل حکایتی ، نشانه شناسی ، ساختارگرایی و تحلیل محتوای قوم نگارانه. البته باید یادآور شد که سنتهای پژوهش کیفی در معرض رشد سریع و مفهوم پردازی مجدد و مستمر قرار دارد ( بورگ وگال ، 1383).

فهرست مطالب

·         دغدغه هاي پژوهشهاي كمي

·         دغدغه هاي پژوهشهاي كيفي

·         مقایسه پژوهش های کمّی و کیفی

·         تقسیم بندی رویکردهای نظری در پژوهش های کیفی

·         سنت کنش متقابل نمادی

·         روش شناسی مردم نگارانه

·         مواضع ساختگرا یا روان کاوانه

·         تدوین طرح تحقیق کیفی

·         خطی بودن فرایند تحقیق کمّی

·         دورانی بودن فرایند تحقیق کیفی

·         مولفه های طرح تحقیق کیفی

·         سئوالات پژوهش

·         روشهای نمونه گیری در مطالعات کیفی

·         نمونه گیری هدفمند

·         حجم نمونه در تحقیقات کیفی

·         انجام یک مصاحبه موثر

·         معیارهای کیفیت در تحقیق کیفی

·         رویکرد سه سوسازی شناختی یاچند بعدی کردن روش

·         اطمینان پذیری بر پایه رویه تحقیق

 

 

 

 

Keywords: پژوهش کیفی روش شناسی پژوهش کیفی
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links