دانلود پایان نامه مدیریت اجرایی با عنوان طراحی و تبیین برنامه استراتژیک مناسب در شهرداری تهران براساس مدل SWOT ( مطالعه موردی مجموعه گردشگری باغ پرندگان تهران ) (فایل word)

در این تحقیق مدیریت، محقق به این می اندیشد که چگونه با بهره گیری از نقاط قوت و بهره برداری از فرصت های ایجاد شده و نیز با بهره گیری از فرصت ها، نقاط ضعف به نقاط قوت تبدیل یا از شدت ضعف آنها کاسته شود؟ چگونه می توان مجموعه باغ پرندگان را مستعد جهت سرمایه گذاری سبز و برنامه ریزی گردشگری نمود؟ و چگونه از استراتژیهای تهاجمی، انطباقی، اقتضایی و تدافعی برای رسیدن به اهداف بهره جست؟ هدف از پژوهش حاضر، تبیین و طراحی استراتژی مناسب در مجموعه گردشگری باغ پرندگان تهران بوده است که به بررسی نقاط ضعف، قوت، فرصت و تهدید در این مجموعه پرداخته و در نهایت استراتژی های بهینه را اراده کرده است. می توانید این تحقیق رشته مدیریت اجرایی را به صورت فایل word دانلود نمایید.
قیمت : 1,990,000 ریال
شناسه محصول : 2009850
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1397
تعداد صفحات فارسي : 125
نوع فایل های ضمیمه : word
حجم فایل : 904 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پایان نامه مدیریت اجرایی با عنوان طراحی و تبیین برنامه استراتژیک مناسب در شهرداری تهران براساس مدل SWOT ( مطالعه موردی مجموعه گردشگری باغ پرندگان تهران ) (فایل word)

چکیده

سازمان ها و مدیران پیوسته در حال تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی هستند از این رو لازم است جهت هرگونه تصمیم گیری و برنامه‌ریزی راهبردی در سازمان نسبت به شناخت وضع موجود از طریق بررسی عوامل محیط درونی و بیرونی اقدام شود. همچنین با توجه به اینکه توسعه شهرنشینی و پیشرفت صنعت موجب دور شدن انسان از طبیعت شده است. حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی بسیار مهم بوده و باغ پرندگان یکی از مصادیقی است که می تواند این پل ارتباطی بین انسان و محیط طبیعی را برقرار نماید. هدف از پژوهش حاضر شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید و ارائه راهبردهای توسعه باغ پرندگان مجموعه تهران بوده است. جهت دستیابی به اهداف تحقیق ابتدا از روش ترکیبی (روش پیمایشی و روش توصیفی تحلیلی) با ماهیت کاربردی استفاده شده است. در مراحل بعدی با استفاده از مدل دلفی شاخص های مهم در توسعه باغ پرندگان استخراج شده و با بهره گیری از پرسشنامه به شناخت وضع موجود و در نهایت راهبردهای موثر ارائه گردیده است. مشارکت کنندگان در روش دلفی شامل افراد تکنسین، مسئولین، دامپزشکان مجموعه باغ پرندگان و NGO های مرتبط با حقوق حیوانات در محدوده مجموعه باغ پرندگان تهران بوده اند. نتایج تحقیق نشان داده که باغ پرندگان دارای پتانسیل های بالایی برای توسعه گردشگری و افزایش درآمدزایی می باشد که با سرمایه گذاری و توجه به بخش گردشگری می تواند برای منطقه و کشور مفید و درآمدزا باشد. می توانید این تحقیق رشته مدیریت اجرایی را به صورت فایل word دانلود نمایید.

مقدمه

امروزه بیش از هر زمان دیگری سازمان ها در معرض تهدید قرار دارند. تغییرات محیط بیرونی بسیار سریع درحال شکل گیری است. از این رو مدیریت استراتژیک بهترین ابزار برای سازمان هایی است که درصدد هستند بدون تسلیم شدن در برابر تغییر حضوری آگاهانه دربازار داشته باشند. شناسایی نقاط قوت و ضعف داخلی فرصت ها و تهدیدهای بیرونی به سازمان ها این امکان را می دهد که با تجزیه و تحلیل مناسب شرایطی مطلوب برای ادامه حیات خود ترسیم کنند. از این رو لازم است جهت هرگونه تصمیم گیری و برنامه‌ریزی راهبردی در سازمان نسبت به شناخت وضع موجود از طریق بررسی عوامل محیط درونی و بیرونی اقدام شود. این وظیفه بر عهده تحلیل گران محیطی است که جهت شناسایی فرصتها و تهدیدات بدقت اثر متغیرهای محیطی برتمام بخش ها و ارکان سازمان اعم از نهاده‌ها و ستاده‌ها را بررسی کنند به عبارت دیگر از طریق تحلیل محیطی است که فرصت ها و تهدیدات محیط مشخص شده و بر آن اساس و با توجه به شناسایی که قبل از آن از نقاط قوت و ضعف درونی سازمان باید بدست آمده باشد هدف ها را تعیین کرده و رویه‌ها و سیاست های سازمانی را مشخص می‌کند. این امر به مدیریت یاری می‌رساند در مقابله با فرصتها و تهدیدات محیط بیرونی رویه‌ای هماهنگ و یکپارچه اتخاذ کند و به اهداف خود به نحو شایسته‌ای دست یابد. این امر بخصوص از اوایل دهه 80 و به دنبال فشارهای رقابتی برای بیشترسازمان ها محرز گردید که برای بقا و تداوم حیاتشان می‌بایست بخشی از توان و انرژی خود را صرف شناخت محیط تجاری خود بنماید. از این رو مفاهیم و تئوری های مدیریت استراتژیک شکل گرفته و عنصر شناخت وضع موجود جهت مقابله با بحران های پیش رو و همچنین فرموله کردن مسیر حرکت در قالب آگاهی از فرصتها و تهدیدات مطرح گردید.

یک مدیر امروزه نه تنها باید بازارهای داخلی را بشناسد بلکه باید در بازارهای خارجی و در برابر رقیبان ناآشنا نیز آمادگی انجام کار داشته باشد. افزایش گرایش به سمت جهانی شدن از قدرت بسیار زیاد تکنولوژی ریشه می گیرد که صنایع را شکل دهی مجدد نموده و عمیقاً روش های رقابت کردن را تحت تأثیر قرار داده است. این دو نیرو یعنی جهانی شدن و تکنولوژی به همراه چالش جدید مشتری مداری شکل جدیدی از رهبری را می طلبد. به گونه ای که مدیران آمادگی اداره تغییرات در محیط پویا و متغیر را داشته باشند و سازمان ها نیز برای ایجاد تغییر باید در جهت بهبود کارها فشار وارد آورند؛ در غیر این صورت موجودیت و بقای خود را دست خوش تهدید و نابودی قرار می دهند.

هدف از پژوهش حاضر، تبیین و طراحی استراتژی مناسب در مجموعه گردشگری باغ پرندگان تهران بوده است که به بررسی نقاط ضعف، قوت، فرصت و تهدید در این مجموعه پرداخته و در نهایت استراتژی های بهینه را اراده کرده است. این پژوهش شامل 5 فصل به شرح زیر می باشد: 

فصل یکم:

در فصل یکم با عنوان کلیات تحقیق، طرح مسأله، اهداف تحقیق، سوالات تحقیق ارائه شده است.

فصل دوم:

در فصل دوم با عنوان مبانی نظری تحقیق، به بررسی ادبیات تحقیق و تاریخچه آن در جهان و ایران، پیشینه تحقیق، جامعه آماری و فرایند انجام تحقیق پرداخته شده است.

فصل سوم:

در فصل سوم با عنوان روش شناسی تحقیق، جامعه آماری، نمونه، روایی و پایایی ابزار تحقیق و مهم ترین روش های بکار گرفته شده تشریح شده است.

فصل چهارم:

در فصل چهارم با عنوان یافته های تحقیق، به تجزیه و تحلیل پرسشنامه های مربوط به خبرگان و مسئولین و به بررسی وضع موجود با استفاده از تحلیل SWOT پرداخته شده است.

فصل پنجم:

با عنوان نتیجه گیری و ارائه استراتژی ها ارائه شده است.

بیان مساله          

تغییرات شگرف امروزی که همه سازمان ها و نظام های آنها را حتی از جمله نظام مالیاتی کشورها را تحت الشعاع خود قرار داده است تغییرات انفجار آمیز تکنولوژی است. ارتباطات و اطلاع رسانی در واقع جهانی واحد پدید آورده است. شدت تغییرات محیطی امروز به گونه ای است که سازمان ها برای بقا باید در نبرد دائمی به سر برند و در این عرصه، ارائه خدمات با بهترین کیفیت نقش تعیین کننده ای دارد. در چنین شرایطی برنامه ریزی استراتژیک و انتخاب استراتژی مناسب برای سازم ن ها به عنوان ابزار رویارویی با چالش های فوق مطرح شده و اهمیت خاصی پیدا کرده است.

اندیشمندان دلایل متعددی را در خصوص ضرورت اجرای مدیریت استراتژیک درسازمان ها برشمردند از جمله:

           تغییر و تحولات جهان امروز

           ریسک رو به افزایش خطاها

           هزینه بالای اشتباهات

           معضلات اقتصادی

           کمبود منابع

           نیازمندی دولت ها به افزایش منابع درآمدی

           کاهش وابستگی به درآمدهای حاصل از صادرات مواد اولیه مانند نفت

توسعه شهرنشینی و پیشرفت صنعت موجب دور شدن انسان از طبیعت شده است، جهت جلوگیری از ادامه این روند هنگام طراحی شهر باید شکل عمومی شهر با بستر طبیعی آن مطرح گردد تا حتی المقدور شهر در چشم انداز بستر طبیعی خود، سازگار و یکپارچه با محیط جلوه کند، پارک های شهری به عنوان فضای سبز عمومی می تواند این نقش را بر عهده بگیرد. چنانچه می دانیم نقش های مختلف یک پارک شهری شامل: بهسازی محیط، گرد هم آوردن افراد جامعه، آموزش افراد از جنبه های زیست محیطی، آشنایی انسان با طبعیت، گردشگاه، محل استراحت عمومی و... می باشد. از طرفی ایرانیان از قدیم بدلیل وضعیت اقلیم و ذوق ایرانی خود باغ هایی احداث می کردند که دارای ویژگی های خاصی بود از جمله: محور اصلی آب، حضور کوشک در انتهای محور و استفاده از گیاهان و جانورانی از قبیل قو، مرغ سقا و... بنابراین یکی از شیوه های آشتی انسان با طبیعت ایجاد محیطی درخور پرندگان آن منطقه جهت ایحاد ارتباط نزدیک با انسان است. در واقع از آنجا که توسعه شهرنشینی و پیشرفت صنعت موجب دور شدن انسان از طبیعت شده است حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی بسیار مهم بوده و باغ پرندگان یکی از مصادیقی است که می تواند این پل ارتباطی بین انسان و محیط طبیعی را برقرار نماید. در طراحی چنین فضایی توجه به اصول طبیعت و معیارهای طراحی بر اساس ذات طبیعت امری بس مهم می باشد. از آنجایی که اهداف اصلی از ایجاد چنین فضاهایی تفرج، آموزش، حفاظت و پژوهش می باشد سعی بر این بوده که علاوه بر توجه به اصول طبیعت و حفاظت، تفرج و آموزش بطور همزمان در نظر گرفته شود.

در ایران

در بررسی و مطالعه تاریخ باغ وحش در ایران، در اسناد و کتب ایران باستان به کرات بر نگهداری حیوانات و وجود آنها در دستگاه سلطنتی ایران برای نمایش و اجرای مراسم مختلف تاکید شده است. در گستره وسیع ایران زمین پیش از اسلام که هندوستان تا مصر را شامل می‌شد، حیوانات گوناگونی زندگی می‌کردند که پای بسیاری از آن حیوانات نظیر؛ فیل، شتر، شیر، خرس و غیره به مراسم پادشاهان ایران باز شده بود.

در نقوش برجسته روی سنگ باز مانده از دوره ساسانی، وجود حیوانات گوناگون، مشاهده می‌شود.

در پایتخت کنونی ایران، تاریخ نگهداری حیوانات برای اجرای مراسم و نیز تشکیل باغ وحش از دوره قاجاریه آغاز می‌شود؛ هرچند باید از یاد نبرد، که در عصر صفویه در اصفهان، باغ وحشی وجود داشت که سیاح آلمانی آدام اولئاریوس (Adam Olorius) در سال 1058 قمری برابر 1637 میلادی بدین نکته اشارتی دارد (قائنی، 1383).     

با روی کار آمدن آقا محمد خان و پایتختی تهران، زمینه توسعه و تشکیل بسیاری از مجموعه های نو ظهور در این شهر فراهم شد.دوره آقا محمد خان مناسبتی با این گونه فعالیت ها نداشت،اما با برقراری سلطنت فتحعلی شاه فضای مناسب فراهم آمد. جیمز موریه انگلیسی که در روز 17 فوریه 1809 میلادی (محرم 1224 قمری) به حضور فتحعلی شاه رسیده است، در مسیر راه ارگ سلطنتی در دو طرف میدان شهر یک شیر و یک خرس را که به زنجیر کرده بودند، مشاهده می‌کند،که او در نوشته هایش بدان اشاره کرده است. این سابقه و وجود مارگیرها و عنتری ها و میمون بازها و... همه نشانه هایی است، از حضور حیوانات و نقش آنها در مراسم سلطنتی و سرگرمی های مردم. در دوران سلطنت هر سه پادشاه اولیه قاجاریه پیش از ناصرالدین این چنین سوابقی وجود دارد، اما باغ وحش به معنای واقعی در دوران پادشاهی ناصرالدین شاه پدید آمد.           

ناصرالدین شاه به شکار و نگهداری حیوانات بسیار علاقه مند بود، و در سفر به اروپا از باغ وحش کشورهای آن قاره دیدن کرد، و طرح نگهداری حیوانات را در اندیشه اش پروراند، و با ایرانیانی که با اروپا ارتباط داشتند، تبادل نظر نمود. تا اینکه دختر فتحعلی شاه و همسر آقا خان که ساکن هندوستان بود، چند حیوان چون فیل و غیره، برای نوه برادر خود، ناصرالدین شاه به ایران فرستاد.حضور و ورود این حیوانات، شاه را خوش آمد واین بهترین دلیل برای تشکیل باغ وحش تهران شد. بنابر این وی در باغ لاله زار در شمال و خارج حصار صفوی برای نخستین بار اقدام به تاسیس باغ وحش کرد.بعد ها بر شمار حیوانات این باغ افزوده گردید. او در این باغ شیر، ببر، پلنگ و مار و انواع پرندگان شکاری را نگهداری می‌کرد، و به آنها علاقه فراوانی داشت.

زیستگاه

ضروری است در خصوص زیستگاه هرگونه پرنده که باید درمجموعه باغ پرندگان نگهداری شود اطلاعات کافی بدست آید تا پرندگانی که زیستگاه مشترک دارند در کنار یکدیگر نگهداری شوند و طراحی محوطه مجموعه با در نظر گرفتن نیازهای اساسی و مشترک پرندگان صورت گیرد. لازم به ذکر است که پرندگان خشکی زی که در نواحی گرمسیری زندگی می کنند نیاز به دما و رطوبت مناسب با زیستگاه طبیعی خود دارند و باید زمستان در برابر سرما محافظت شوند و از سایر پرندگان خشکی زی که متعلق به نواحی معتدل و سردسیر هستند جدا گردند. این ویژگی را در انواع طوطی سانان و بعضی از انواع پرندگان زینتی مانند قناری ها می توان مشاهده نمود یا پرندگان آبزی وکنارآبزی مانند آبچلیکها، پاشلکها، ماهی خورها، مرغابی ها و... که در آب بندها، رودخانه ها، دریاچه ها و تالابها زندگی می کنند نیازهای خاصی دارند (مانند یک آبگیر مناسب) که باید به آنها توجه نمود.

حمل و نقل

انتقال پرندگان از یک نقطه به مکان دیگر ممکن است باعث تنش در پرنده شود بنابراین بهتر است در هنگام انتقال، پرنده در یک محیط تاریک قرار گیرد تا قادر به مشاهده اطراف نباشد به عبارتی بهتر است بعد از غروب خورشید این کارصورت گیرد. همچنین پرندگان در طول مسیر حرکت باید در دمای ثابتی نگهداری شوند و باید از تغییرات دمایی در هنگام انتقال (مانند قرار دادن پرنده در زیر نور شدید خورشید و یا در محیطی که هوای سرد جریان دارد) اجتناب گرد. نکته دیگر در صورتی که پرنده در اسارت نگهداری می شده است اطلاع یافتن از نوع تغذیه قبلی، شرایط نگهداری، بیماریها و عادات به خصوص آن بسیار مهم است.

قرنطینه

ضروری است پرندگان تازه وارد به مدت 30 الی40 روز در یک قفس جداگانه نگهداری شوند تا در صورت ابتلا به بیماری واگیر سایر پرندگان مصون بمانند و از طرفی امکان درمان آنها نیز فراهم باشد. جایگاه قرنطینه باید از محل نگهداری سایر پرندگان و سرویسهای بهداشتی، انبار مواد غذایی، ساختمانهای اداری و محل رفت و آمد عمومی فاصله مناسب داشته باشد (کمتر از 50 متر نباشد). پرندگان تازه وارد پس ازمدت مقرر باید با تائید دکتر دامپزشک مجموعه در محوطه اصلی رهاشوندهمچنین می بایست درطول مدت قرنطینه توسط دکتردامپزشک ضمن معاینه دقیق وانجام آزمایشات تشخیصی، واکسنهای موردنیاز به پرندگان مذکور تزریق شوند.

هدف از احداث باغ پرندگان

مجموعه ای که به عنوان باغ پرندگان احداث می گردد معمولاً دارای طیف متنوعی از انواع پرندگان بومی و غیر بومی می باشد که در وهله اول به عنوان یک مرکز تفریحی شناخته می شود ولی می توان اهداف آموزشی و تحقیقاتی نیز برای آن درنظرگرفت. بنابراین توجه به علاقه بازدید کنندگان و ایجاد محیطی آرام و زیبا با استفاده از یک طراحی جذاب و مسلماً تا حدودی علمی و در کنار آن توجه به اهداف آموزشی، تحقیقاتی و برنامه ریزی برای آنها نیز باید جزو اهداف باشد و می بایست هنگام احداث مجموعه در نظر گرفته شوند زیرا در چنین مجموعه هایی امکان مطالعه رفتار و یا سایر خصوصیات پرندگان وجود دارد از طرفی معرفی علمی پرندگان و حتی زیستگاه آنان با ایجاد برنامه های متنوع تفریحی و جذاب بویژه برای کودکان می تواند نقش مهمی در آموزشهای زیست محیطی داشته باشد و حفاظت از پرندگان به خصوص انواع نادر پرندگان و حتی تکثیر آنان تحت نظارت سازمان باید به عنوان یک هدف عالی در نظر گرفته شود و برای رسیدن به آن لازم است از متخصصین محیط زیست نیز استفاده گردد.

پیشگفتار  1

فصل یکم کلیات تحقیق         3

مقدمه     4

1-1-بیان مساله     4

1-2- اهمیت و ضرورت تحقیق          5

1-3- اهداف تحقیق 6

1-4- سوالات تحقیق           7

1-5- قلمرو مکانی تحقیق     7

1-6- قلمرو زمانی تحقیق     7

1-7- قلمرو موضوعی تحقیق            7

1-8- روش تحقیق  7

1-9- اصطلاحات و واژگان کلیدی      8

1-9-1- باغ پرندگان           8

1-9-2- برنامه ریزی راهبردی          8

1-9-3- سوات      8

1-9-4- مدیریت شهری       8

فصل دوم مبانی نظری تحقیق            10

مقدمه     11

2-1- ادبیات تحقیق و تاریخچه           11

2-1-1- در جهان   11

2-1-1-1- باغ پرندگان مالزی.............           12

2-1-2- در ایران   13

2-1-2-1- باغ پرندگان کیش……..    14

2-1-2-2- باغ پرندگان آستارا…….    15

2-2-ضوابط طراحی باغ پرندگان        15

2-2-1-زیستگاه     16

2-2-2-آشیانه………        17

2-2-3- آشیانه گنبدی.         17

2-2-4- آشیانه بافته شده..     17

2-2-5-  آشیانه های بزاقی.   17

2-2-6-عادات غذایی           18

2-2-7- انتخاب جفت......    18

2-2-8-تولید مثل   19

2-2-9- دما....      20

2-2-10- حمل و نقل......    20

2-2-11- قرنطینه……………………..      20

2-2-12-قفس پرندگان         21

2-2-13- ماده یک – تعاریف.           21

2-2-14- ماده دو – هدف از احداث باغ پرندگان  21

2-2-15- ماده سه – طبقه بندی پرندگان بر اساس نوع زیستگاه        22

2-2-16- ماده چهار – اجزای باغ پرندگان.        23

2-2-17- فضای سبز………           23

2-2-18- راههای ارتباطی و پیاده روها….       24

2-2-19-محل نگهداری پرندگان         24

2-3- مدیریت استراتژیک     24

2-3-1- فرآیند مدیریت استراتژیک      24

2-3-2-معرفی اجزاء فرآیندهای مدیریت استراتژیک         25

2-3-2-1-ماموریت / رسالت 25

2-3-2-2-چشم انداز           26

2-3-2-3-ارزش ها            26

2-3-2-4-شناخت و تحلیل محیط داخلی/ خارجی  26

2-3-2-5-ذینفعان   27

2-3-2-6-رقبا       27

2-3-2-7-مشتریان 27

2-3-2-8-تامین کنندگان       27

2-3-2-9-وظایف/ مقررات   27

2-3-2-10-موضوعات و حوزه های استراتژیک 28

2-3-2-11-ماهیت استراتژی 28

2-3-2-12-فرموله کردن استراتژی     28

2-3-2-13-انتخاب استراتژی اولویت دار          28

2-3-2-14-اهداف کیفی و اهداف کمی/ سالیانه    29

2-3-2-15-پیاده سازی استراتژی        29

2-3-2-16-سیاست و خط مشی/ روش و رویه / دستور     30

2-3-2-17-کنترل و ارزیابی استراتژی:           30

2-3-2-18-اندازه گیری عملکرد         30

2-3-2-19-نهادینه سازی استراتژی     31

2-3-2-20-برنامه ریزی عملیاتی       31

2-3-2-21-بودجه بندی       31

2-3-2-22-فرهنگ استراتژیک          31

2-3-3-فرآیندهای عمومی برنامه ریزی استراتژیک          31

2-4-پیشینه تحقیق  33

فصل سوم روش شناسی تحقیق           38

مقدمه     38

3-1-روش شناسی تحقیق      39

3-2-روش جمع آوری داده ها            39

3-3-معرفی جامعه آماری     39

3-3-1-حجم نمونه و روش نمونه گیری            39

3-4-روایی و پایایی ابزار تحقیق        40

3-5- تدوین سئوالات پرسشنامه          41

3-5-1- استفاده از سوابق و پژوهش های مشابه   41

3-5-2- استفاده از نظرات کارشناسان و خبرگان. 41

3-5-3-اعتبار بیرونی پرسشنامه (پایایی)           42

3-6-روش تجزیه و تحلیل داده ها        42

3-7- معرفی تکنیک سوات (S.W.O.T)           42

3-7-1-مدل تحلیل SWOT و پیشنهاد راهبردهای خرد و کلان          45

3-7-2-مراحل پیاده سازی آنالیز SWOT           49

3-7-3-انواع استراتژی ها در ماتریس SWOT    49

3-7-4- نکات تکمیلی و بهبود در SWOT         50

3-7-5- نحوه طراحی جدول EFE       51

3-7-6- نحوه طراحی جدول IFE        52

3-8- فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در وزن دهی به راهبردها   54

3-8-1- مراحل فرایند تحلیل سلسله مراتبی         55

3-8-1-1- ایجاد یک ساختار سلسله مراتبی        55

3-8-1-2- تعیین و محاسبه ضریب اهمیت راهبردها         55

3-8-1-3- تعیین و محاسبه ضریب اهمیت گزینه‌ها          56

3-8-1-4- محاسبه نهایی امتیاز گزینه‌ها در ارتباط با معیارها و زیرمعیارها     57

3-8-1-5- محاسبه وزن معیارها نسبت به یکدیگر            57

3-8-1-6- بررسی سازگاری منطقی در قضاوت  57

3-9- نتیجه گیری  58

فصل چهارم یافته های تحقیق 59

مقدمه     60

4-1- تجزیه و تحلیل پرسشنامه          60

4-2- جنسیت و سن            60

4-3- میزان تحصیلات        61

4-4-استخراج نتایج مدل تحلیلی دلفی    62

4-4-1- دوره اول…          63

4-4-2-دوره دوم   63

4-4-3-دوره سوم   63

4-4-4- دوره چهارم...        64

4-5- تبیین برنامه استراتژیک باغ پرندگان تهران با SWOT            65

4-5-1-شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدها       66

4-5-1-1-تعاریف  66

4-5-1-2-قواعد حاکم بر ماتریس تحلیلی SWOT 66

4-5-2-تحلیل عوامل درونی (نقاط قوت و ضعف)           67

4-5-3-تحلیل عوامل بیرونی 69

4-6-تحلیل نقاط قوت‌ها و ضعف‌ها      71

4-7-تحلیل نقاط فرصت و تهدید         73

فصل پنجم نتیجه گیری و ارائه استراتژی ها مقدمه           77

5-1-سوالات تحقیق            77

5-1-1- سوال اول 77

5-1-1-1- پیشنهادها           78

5-1-2- سوال دوم  78

5-1-2-1- پیشنهادها           79

5-1-3- سوال سوم 79

5-1-3-1- پیشنهادها           79

5-1-4- سوال چهارم           80

5-1-4-1- پیشنهادها           80

5-1-5- سوال پنجم 81

5-1-6-= سوال ششم          84

5-2- پیشنهادها و راهکارها با توجه به استراتژی های نهایی           87

5-2-1- پیشنهاد به محققان آتی           89

5-3- محدودیت های تحقیق   89

ضمائم    91

فهرست منابع        125

فهرست جداول

جدول (3-1) تجزیه و تحلیل SWOT   46

جدول (3-2-) EFE  سازمان  52

جدول (3-3-) IFE  سازمان   54

جدول  (3-4-) مقیاس 9 کمیتی ساعتی برای مقایسه دو دویی معیارها 56

جدول (4-1 ) توزیع پاسخگویان بر اساس جنسیت            61

جدول (4-2 ) توزیع پاسخگویان بر اساس میزان تحصیلات            62

جدول (4-3) مهم ترین آیتم های تعیین استراتژیک باغ پرندگان تهران            65

جدول (4-4): عوامل درونی موثر در باغ پرندگان تهران   69

جدول شماره (4-5): عوامل بیرونی موثر در باغ پرندگان تهران       71

جدول شماره4-6 تحلیل نقاط قوت با بررسی دیدگاههای خبرگان        72

جدول شماره (4-7): تحلیل نقاط ضعف با بررسی دیدگاه های خبرگان 73

جدول (4-8):  تحلیل نقاط فرصت با بررسی دیدگاههای خبرگان       74

جدول (4-9): تحلیل نقاط تهدید با بررسی دیدگاههای خبرگان           75

جدول (5-1) تحلیل نقاط قوت در باغ پرندگان     77

جدول (5-2) تحلیل نقاط ضعف در باغ پرندگان   78

جدول (5-3) تحلیل فرصت ها در باغ پرندگان    79

جدول (5-4) تحلیل تهدیدات در باغ پرندگان       80

جدول (5-5) ماتریس سوات (SWOT) 82

جدول (5-6):  استراتژی های باغ پرندگان تهران 84

جدول (5-7) اولویت بندی استراتژی های باغ پرندگان با مدل AHP  86

فهرست نمودار

نمودار (2-1): فرایند انجام تحقیق        37

نمودار (3-1): تجزیه و تحلیل SWOT 44

نمودار  (3-2-) تجزیه و تحلیل SWOT            48

نمودار (4-1) توزیع پاسخگویان بر اساس جنسیت            61

نمودار (4-2) توزیع پاسخگویان بر اساس میزان تحصیلات            62

شکل1. مراحل اجرای روش دلفی        93

 

 

Keywords: باغ پرندگان برنامه ریزی راهبردی سوات مدیریت شهری
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links