دانلود پاورپوینت تحقیق رشته حسابداری با عنوان سیستم های اطلاعاتی حسابداری

این تحقیق رشته حسابداری در مورد سیستم های حسابداری و اجزا آن، وظایف این سیستم ها و اهدافشان، رابطه زنجیره ارزش و سیستم های اطلاعاتی حسابداری و طبقه بندی این سیستم ها می باشد.سیستم اطلاعاتی حسابداری عهده دار وظیفه تبدیل داده های اطلاعاتی به گزارش های سودمند مالی و ارائه آنها به مدیریت درون سازمانی و مراجع بیرون از سازمان جهت تصمیم گیری است. تبدیل داده های اطلاعاتی به گزارش های مالی در یک سیستم اطلاعاتی حسابداری در قالب فرایند جمع آوری، طبقه بندی، پردازش، تجزیه و تحلیل و انتقال (ارائه) اطلاعات صورت می گیرد. شما می توانید این تحقیق رشته حسابداری را به صورت فایل powerpoint دانلود نمایید.
قیمت : 1,015,000 ریال
شناسه محصول : 2008818
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار: 1398
تعداد صفحات فارسي : 45
نوع فایل های ضمیمه : powerpoint
حجم فایل : 5 Mb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : پاورپوینت تحقیق رشته حسابداری با عنوان سیستم های اطلاعاتی حسابداری

چکیده

این تحقیق رشته حسابداری در مورد سیستم های اطلاعاتی حسابداری و اجزا آن، وظایف این سیستم ها و اهدافشان، رابطه زنجیره ارزش و سیستم های اطلاعاتی حسابداری و طبقه بندی این سیستم ها می باشد. سیستم اطلاعاتی حسابداری عهده دار وظیفه تبدیل داده های اطلاعاتی به گزارش های سودمند مالی و ارائه آنها به مدیریت درون سازمانی و مراجع بیرون از سازمان جهت تصمیم گیری است. تبدیل داده های اطلاعاتی به گزارش های مالی در یک سیستم اطلاعاتی حسابداری در قالب فرایند جمع آوری، طبقه بندی، پردازش، تجزیه و تحلیل و انتقال (ارائه) اطلاعات صورت می گیرد. شما می توانید این تحقیق رشته حسابداری را به صورت فایل powerpoint دانلود نمایید.

این تحقیق شامل چهار بخش می باشد.

بخش 1- مبانی نظری سیستم های اطلاعاتی حسابداری

بخش 2- کنترل و حسابرسی سیستمهای اطلاعاتی حسابداری

بخش 3- کاربردهای سیستم های اطلاعاتی حسابداری

بخش 4- طراحی سیستمهای اطلاعاتی حسابداری

در این تحقیق رشته حسابداری به مباحث زیر پرداحته شده است.

·         سیستم

·         سیستم اطلاعات

·         اجزا سیستم های اطلاعاتی حسابداری

·         طیقه بندی آنها

·         سیستم های اطلاعاتی حسابداری رایانه ای

·         سیستمهای اطلاعاتی سطح استراتژیک (مدیران ارشد)

·         سیستمهای اطلاعاتی سطح میانی (مدیران میانی)

·         سیستم پشتیبان تصمیم گیری

·         شبکه های عصبی مصنوعی

·         عامل های هوشمند

سیستم

یک سیستم گروهی از اجزای بهم پیوسته است که با گرفتن درون دادها و تولید برون دادها، در یک فرایند تبدیل سازمان یافته، در جهـت رسیدن به هدفی مشترک با هم کار میکنند. 

وظایف سیستم های اطلاعاتی حسابداری

1- گردآوری و ذخیره داده های مربوط به فعالیت هاو رویدادها به طوری که یک بنگاه تجاری بتواند آنچه را که رخ داده است را بررسی کند.

2- پردازش و تبدیل داده ها به اطلاعات مفید برای تصمیم گیری به نحوی که مدیریت برمبنای این اطلاعات قادر به برنامه ریزی، اجرا، کنترل فعالیتهای شرکت باشد.

3- طراحی کنترلهای داخلی کافی به منظور حفاظت از دارایی ها از جمله مدارک و اطلاعات بنگاه تجاری. این کنترلها اطمینان می دهد که اطلاعات در زمان مورد نیاز در دسترس بوده و قابل اتکا و دقیق بوده است.

تفاوت داده و اطلاعات در چیست؟

داده ها حقایق خامی در مورد رویدادهایی هستند که دارای ساختار سازماندهی شده نبوده و یا معنای کمی دارند، مانند مجموعه ای از نمرات خام آزمون کلاسی. این داده ها برای اینکه مفید واقع شوند باید مرتب سازی، تلخیص و یا طبقه بندی و پردازش (نه در تمام موارد) شوند. این داده ها نقطه شروعی برای انجام ردیابی های حسابرسی هستند. با وجود ارزشی که در برخی از داده های فراآوری نشده وجود دارد، بسیاری از کاربران نهایی به صورت های مالی نیاز دارند، این گروه از استفاده کنندگان از داده های پردازش شده (اطلاعات) برای تصمیم گیری استفاده می نمایند.

حسابرسی

نقش سنتی حسابرسی، بررسی دقت و کامل بودن صورت های مالی یک شرکت می باشد. سیستم اطلاعاتی حسابداری رایانه ای ، کار حسابرسان را نیز متحول کرده است. ابعاد سازمان ها، حجم فعالیت ها و اطلاعات و تکیه بیش از حد سازمان ها به سیستم های رایانه ای به حدی افزایش یافته که انجام حسابرسی صرفا با استفاده از گزارش های چاپی که خود نیز حجم زیادی دارد غیر ممکن شده است و انجام حسابرسی بدون وجود سیستم اطلاعاتی غیر ممکن هست.

مزایای به کارگیری سیستم های اطلاعاتی حسابداری برای سازمانها

بهبود بهره وری: بهره وری زمانی صورت می گیرد که با استفاده از روش های متفاوت کارآیی یک منبع افزایش می یابد. یا اینکه بهره وری زمانی رخ می دهد که با همان منبع یا کمتر بتوان کار بیشتری انجام داد.

بهبود اثربخشی: اثربخشی به توانایی یک فرد یا یک سازمان در انجام دادن کارها اشاره دارد. سیستمهای اطلاعاتی حسابداری میتواند از طریق ارائه اطلاعات مناسب و به موقع و کمک به مدیران در بررسی شرایط و انتخاب گزینه های بهتر اثر بخشی را بهبود  بخشد.

مزیت رقابتی: سازمانی که با استفاده از سیستم های اطلاعاتی، بهره وری و اثربخشی خود را بهبود داده است، دارای این توان خواهد بود که بتواند روش رقابت سازمانی را تغییر دهد. فراهم کردن اطلاعات به موقع توسط سیستم اطلاعاتی حسابداری باعث میشود که سازمان بتواند استراتژی های رقابتی را ایجاد کند تابا نیروهای رقابتی در بازار مقابله کند.

 

     

Keywords: سیستم حسابرسی حسابداری مالی الگوریتم های ژنتیک
این برای گرایش های: حسابداری، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]

Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم انسانی > حسابداری > گرایش ها > حسابداری > محصولات قابل دانلود حسابداری > تحقیق های آماده حسابداری > پاورپوینت تحقیق رشته حسابداری با عنوان سیستم های اطلاعاتی حسابداری