دانلود مقاله ترجمه شده ارزیابی اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی حاوه نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه


چطور این مقاله نانوفناوری را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2004862 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله نانوفناوری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2004862
سال انتشار:
2010
حجم فایل انگلیسی :
768 Kb
حجم فایل فارسی :
360 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

ارزیابی اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی حاوه نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه

عنوان انگليسي

Evaluation of nanocomposite packaging containing Ag and ZnO on shelf life of fresh orange juice

نویسنده/ناشر/نام مجله

Innovative Food Science and Emerging Technologies

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده نانوفناوری شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 18 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی


چكيده

فيلم هاي نانوكامپوزيتي  LDPE حاوي نقره و اكسيد روي به روش مخلوط سازي مذاب در دستگاه اكسترودر تهيه شدند .بسته های مخصوص آب پرتقال با استفاده از این فیلم ها با آب پرتقال تازه پر و در مای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. پایداری میکروبی، میزان اسید آسکوربیک، شاخص قهوه ای شدن، کیفیت زنگ و ویژگی های حسی اب پرتقال بسته بندی شده در لحظه صفر و پس از 7،28 و 56 روز از انبارداری ارزیابی شد. سرعت رشد ميكروبي در آب پرتقال تازه، با استفاده از بسته هاي نانوكامپوزيتي حاوي نقره و اكسيد روي تا 28 روز پس از انبارماني به صورت معنی داری (p<0.05) کاهش یافت. میزان نابودی آسکوربیک اسید و تولید ترکیبات قهوه ای در بسته های نانوکامپوزیتی حاوی 25% نانواکسید روی نیز کاهش معنی داری نشان داد (p<0.05). علاوه بر این، برخی ویژگی های حسی شامل بو، مزه و پذیرش کلی برای آب پرتقال موجود در آن بسته ها پس از 28 روز بیشترین امتیاز را دریافت کردند. بسته های نانوکامپوزیتی حاوی نقره نیز با وجود کاهش برخی ویژگی های حسی آب پرتقال، طول عمر آب پرتقال تا 28 روز افزایش دادند. به کار گیری بسته های حاوی 25/0 درصد نانواکسید روی، می تواند طول عمر آب پرتقال تازه را بدون تاثیر منفی بر ویژگی های حسی در دمای 4 درجه سانتی گراد تا 28 روز افزایش دهد.

آب پرتقال نانوكامپوزيت نانوسيلور نانو اكسيد روي :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Nanocomposite LDPE films containing Ag and ZnO nanoparticles were prepared by melt mixing in a twin-screw extruder. Packages prepared from the films were then filled with fresh orange juice and stored at 4 °C. Microbial stability, ascorbic acid (AA) content, browning index, color value, and sensory attributes of them were evaluated after 7, 28, and 56 days of storage. Packages containing the nanomaterials, expect 1% nano-ZnO, kept the microbial load of fresh juice below the limit of microbial shelf life (6 log cfu/ml) up to 28 days The least degradation of AA (80.50 mg/100 g), development of brown pigments (OD = 0.23) and losing of color (∆E = 6.0) were observed in pouches containing 0.25% nano-ZnO, after the same time. Sensory attributes were also ranked highest for the juice thus packed in the recent packages after 28 days (p < 0.05). Packages containing nanosilver increased shelf life of fresh juice although part of its sensory attributes were lost

Keywords: Orange juice Nanocomposite Nano-ZnO Nanosilver
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: صنایع غذایی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله نانوفناوری با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > ارزیابی اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی حاوه نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید