Skip Navigation Links

معدن

صنعت معدن مادر صنایع نامیده می شود. تامین مواد اولیه مورد نیاز اکثر صنایع، آشنایی با تکنولوژی و اصول اکتشاف و استخراج معادن با استفاده از علوم وفنون روز و گسترش روز افزون استخراج کانی های مختلف از طریق معادن و کاربرد آن درصنایع مختلف اهمیت این رشته را در صنعت های مختلف مشخص می سازد.

دانش آموزان علاقه مند به ادامه تحصیل در این رشته، پس از گذراندن سال اول متوسطه و با احراز شرایط تحصیل در شاخه فنی و حرفه ای و ضوابط که هر ساله اعلام می گردد می توانند در یکی از هنرستان ها در این رشته ادامه تحصیل داده و پس از دو سال ادامه تحصیل مدرک دیپلم اخذ نمایند و در صورت تمایل به شرکت در آزمون دوره های کاردانی پیوسته وارد آموزشکده های فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد و دانشگاه علمی کاربردی شده و در مقطع کاردانی ادامه تحصیل دهند و همچنین پس از آن نیز می توانند در دوره های کارشناسی ناپیوسته به تحصیلات خویش ادامه دهند. فارغ التحصیلان شاخه فنی و حرفه ای می توانند در صورت تمایل جهت شرکت در آزمون سراسری با گذراندن دوره پیش دانشگاهی در یکی از دروه های ریاضی، تجربی علوم، انسانی یا هنر ادامه تحصیل دهند.

سه رشته دانشگاهی در سطح کاردانی در دانشگاه های فنی و حرفه ای در این حوزه در نظر گرفته شده است:

- معدن-استخراج معدن

- فرآوری سنگ (گرایش فرآوری سنگ تزئینی)

- فرآوری سنگ (گرایش فرآوری سنگ ساختمانی)

هدف دوره کاردانی معدن تربیت دانش آموختگانی است که دانش لازم را برای استخراج معادن روباز و زیرزمینی کسب نمایند. این دسته از فارغ‏التحصیلان قادر خواهند بود مسؤولیت استخراج معادن، باربری و حمل و نقل، تهویه و نگهداری و استخراج مواد معدنی در کارگاه استخراج و نیز ساماندهی و رهبری کارگران و کنترل عملیات آتشباری، حفاری معدنی (چاه و تونل و موارد دیگر) و موارد مشابه دیگر را عهده دار شوند.

پس از اتمام تحصیل، فارغ التحصیلان می توانند در بخش های مختلف معادن مشغول به کار شوند.


تعداد بازدید : 5135


تخمین زمان و هزینه ترجمه، در این قسمت می توانید زمان و هزینه سفارش ترجمه خود را تخمین بزنید

کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید