دانلود مقاله ترجمه شده تعیین و مدلسازی مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه میوه بِه


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007402 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2007402
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
631 Kb
حجم فایل فارسی :
285 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تعیین و مدلسازی مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه میوه بِه

عنوان انگليسي

Determining and modeling rheological characteristics of quince seed gum

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Hydrocolloids

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 18 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

در این پژوهش مشخصه های رئولوژیکی صمغ دانه به مورد بررسی قرار گرفت. جهت تعریف رفتار نازک شدگی برشی، مدل کراس با ضریب تعیین بالا (R2) و انحراف اندک میانگین حداقل مربعات (RMSE) در نرخ برشی 0.01 تا 1000 (s-1) و گستره غلظت 0.01 تا 0.7 (%، w/w) اعمال شد. با استفاده از مدل آرنیوس، انرژی فعال سازی 988.74 j/mol در محلول صمغ (0.3%) و گستره­ی دمایی 25 تا 55 درجه سانتیگراد برآورد شد. محدوده ویسکولاستیک خطی محلول صمغ (%0.3، w/w) در حضور و عدم حضور سدیم کلرید 0.2 مولار به ترتیب 11.4% و 7.7% اندازه گیری شد. مدول تلفات و ذخیره سازی محلول صمغ (%0.3، w/w) در فرکانس های 0.01 تا 100 هرتز نشان می دهد که در تمامی این فرکانس ها، مدول های ذخیره سازی بیشتر از مدول های تلفات بودند و هر دوی آنها با افزایش فرکانس، افزایش یافتند. غلظت بحرانی پلیمر (C*) از طریق شیب خطوط برای نواحی رقیق و نیمه رقیق در گستره غلظت 0.01 تا 0.7 (%، w/w)  برابر با0.077 g 100 ml−1  تعیین شد. دستگاه ویسکومتر مویین، گرانروی ذاتی و ثابت هاگینز صمغ دانه به را به ترتیب برابر با 1530 ml/g و 0.32 تعیین نمود.

1-مقدمه

صمغ ها پلی ساکاریدهایی با وزن مولکولی بالا هستند که پس از حل شدن یا پراکنش در یک حلال (معمولاً آب) محلول های ژل مانند یا چسبناک (ویسکوز) ایجاد می نمایند. صمغ ها از ترشحات گیاهی، جلبک های دریایی یا اگزوپلی ساکاریدهای باکتریایی به دست می آیند (رحیمی، 2012). هیدروکلوئید بطور گسترده به عنوان عامل تشکیل ژل، غلیظ کنندگی، تثبیت کننده، امولوسیون کننده، عامل پوششی، و فیلم های (غشاهای) بسته بندی استفاده می شود...

صمغ دانه به رئولوژی مدول های ذخیره سازی مدل آرنیوس گرانروی ذاتی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

In this research, rheological characteristics of quince seed gum were investigated. To describe shear thinning behavior, Cross model with high determination coefficient (R2) and low root mean square deviation (RMSE) was applied at shear rate of 0.01–1000 (s−1) and concentration range of 0.01–0.7 (%, w/w). Using Arrhenius model, activation energy was estimated to be 6988.74 J mol−1in the gum solution (0.3%) and temperature range of 25–55 °C. Linear viscoelastic range of the gum solution (0.3%, w/w) in the presence and absence of 0.2 M NaCl was measured as 11.4% and 7.7%, respectively. Loss and storage moduli of the gum solution (0.3%, w/w) at frequencies of 0.01–100 (Hz) showed that, at all of these frequencies, storage modulus was more than loss modulus and both of them increased with increase of frequency. Critical polymer concentration (C) was determined as 0.077 g 100 ml−1 through slopes of the lines for dilute and semi-dilute regions in concentration range of 0.01–0.7 (%, w/w). Capillary viscometer determined intrinsic viscosity and Huggins constant of quince seed gum as 1530 ml/g and 0.32, respectively

Keywords: Quince seed gum Rheology Storage modulus Arrhenius model Intrinsic viscosity
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید