دانلود مقاله ترجمه شده بررسی تاثیر ویتامین E روی پراکسیده شدن لیپیدها و باروری پس از تلقیح مصنوعی توسط منی های نگهداری شده به صورت مایع


چطور این مقاله زیست شناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006298 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2006298
سال انتشار:
2003
حجم فایل انگلیسی :
305 Kb
حجم فایل فارسی :
534 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

بررسی تاثیر ویتامین E روی پراکسیده شدن لیپیدها و باروری پس از تلقیح مصنوعی توسط منی های نگهداری شده به صورت مایع

عنوان انگليسي

Effect of Vitamin E on Lipid Peroxidation and Fertility After Artificial Insemination with Liquid-Stored Turkey Semen

نویسنده/ناشر/نام مجله

Poultry Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

غشای پلاسمایی اسپرم بوقلمون حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع است که به پراکسیده شدن لیپیدها در حین نگهداری در شرایط آزمایشگاهی در دمای 4 درجه سانتیگراد حساس هستند. در اینجا ما میزان پراکسیده شدن لیپیدها و قابلیت باروری منی مایع را که به مدت 24 ساعت همراه با ویتامین E نگهداری شد ارزیابی کردیم. منی ها هر هفته از 44 نر جمع آوری شده و دوبه دو ادغام شد (در کل 22تا). افراد در نمونه های دوتایی ویژگی های منی مشابهی نشان می دادند. پس از ارزبابی های اولیه منی، نمونه های ادغام شده توسط نگهدارنده (Extender) منی طیور بلتسویل بدون افزودنی (شاهد)، یا حاوی 10 یا 40 گرم ویتامین E و نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد با هوادهی مداوم به مدت 24 ساعت نگهداری شد. پراکسیده شدن لیپید بوسیله اندازه گیری مالونالدئید (MDA) در قسمت های (50 میلیون اسپرمی) در منی‌ تازه (صفر ساعت) و نگهداری شده (24 ساعت) تعیین شد. تحرک اسپرم هم مورد ارزیابی قرار گرفت. در کل 176 ماده (8 ماده به ازای هر جفت نر. 4 ماده به ازای اسپرم‌های تازه و 4 ماده به ازای اسپرم‌های 24 ساعته) (150 میلیون اسپرم) به صورت هفتگی به مدت شش هفته تلقیح و باروری پس از 7 روز جوجه کشی مشخص شد. مقادیر اولیه MDA در 22 جفت نر بین 0.928 تا 1.36 uM بود. نرها از نظر تولید MDA در حین نگهداری در شرایط آزمایشگاهی متفاوت بودند. به طوریکه بیشتر جفت )اسپرم( ها افزایشی سه برابری (در میزان MDA) را نشان دادند. نتایج نشان دادند که ویتامین E افزوده شده پراکسیده شدن لیپید ها را در حین نگهداری مایع کاهش نداد. جای تعجب نبود که تلقیح مصنوعی توسط منی های نگهداری شده (حاوی مقادیر بیشتر MDA)، بدون در نظر گرفتن حضور ویتامین E، باروری کمتری از شاهد داشت. این نتایج ثابت کرد که پراکسیده شدن لیپیدها یکی از عوامل تاثیر گذار موثر روی باروری اسپرم های نگهداری شده بوقلمون بوده و این روش ها برای جلوگیری یا کاهش پراکسیده شدن لیپیدها بایستی روشن شود.

1-مقدمه

علیرغم وابستگی شدید صنعت بوقلمون به لقاح مصنوعی (AI) برای تولید، روش های موفق برای نگهداری طولانی مدت درون شیشه ای (in-vitro) منی بوقلمون پیشرفتی نداشته است. منی رقیق نشده بوقلمون قابلیت زنده ماندن برای مدت زمان طولانی خارج از مجرای تناسلی را ندارد (لیتون و همکاران، 1968). علاوه بر این منی رقیق شده در مدت 15 دقیقه در دمای 10 درجه سانتی گراد بی هوازی خواهد شد...

بوقلمون منی نگهداری مایع لیپید پراکسیده شدن ویتامین E :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Turkey sperm plasma membranes contain high levels of polyunsaturated fatty acids that are susceptible to lipid peroxidation during in vitro storage at 4 degrees C. Herein we assessed the degree of lipid peroxidation and fertility potential of semen liquid-stored for 24 h with the antioxidant vitamin E. Semen was collected weekly from 44 males and pooled as pairs (total = 22); the individuals in paired samples exhibited similar semen quality parameters. After initial semen evaluation, pooled samples were extended with Beltsville Poultry Semen Extender containing no supplement (control) or 10 or 40 microg/mL vitamin E and then stored at 4 degrees C with constant aeration for 24 h. Lipid peroxidation was determined by measuring malonaldehyde (MDA) in aliquots (50 x 10(6) sperm) of fresh (0 h) and stored (24 h) semen. Sperm mobility was also evaluated. A total of 176 hens (8 hens/tom pair; 4 hens/0 h, 4 hens/24 h) were inseminated (150 x 10(6) sperm) weekly for 6 wk, and fertility was determined after 7 d of incubation. Initial MDA values of the 22 tom pairs ranged from 0.928 to 1.36 uM. Males varied in production of MDA during in vitro storage, with most pairs exhibiting a threefold increase. Results indicated that supplemental vitamin E did not reduce lipid peroxidation during liquid storage. Not surprisingly, artificial insemination with stored semen (with much higher MDA values) yielded lower fertility rates than control regardless of the presence of vitamin E. These results demonstrate that lipid peroxidation is a significant factor affecting the fertility of stored turkey sperm and that methods to prevent or reduce lipid peroxidation remain to be elucidated

Keywords: turkey semen liquid storage lipid peroxidation vitamin E
این برای گرایش های: علوم جانوری، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم دامی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > بررسی تاثیر ویتامین E روی پراکسیده شدن لیپیدها و باروری پس از تلقیح مصنوعی توسط منی های نگهداری شده به صورت مایع
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید