دانلود مقاله ترجمه شده توصیف یک فاژ بیماریزای جدید (MLC-A) لاکتوباسیل paracasei


چطور این مقاله زیست شناسی سلولی و مولکولی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002535 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی سلولی و مولکولی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2002535
سال انتشار:
2006
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
527 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

توصیف یک فاژ بیماریزای جدید (MLC-A) لاکتوباسیل paracasei

عنوان انگليسي

Characterization of a New Virulent Phage (MLC-A) of Lactobacillus paracasei

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of dairy science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی سلولی و مولکولی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 21 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

اخیراً یک باکتریخوار بیماریزای جدید (MLC-A) حاصل از یک فرآورده لبنی پروبیوتیک حاوی سویهای از لاکتوباسیل paracasei در آرژانتین جداسازی شده است. مشاهده لیزات با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی، ذرات باکتریوفاژ را با استفاده از یک کاپسید بیستوجهی 2±57 نانومتری (همراه با یک گریبان و یک دنباله غیرقابل انقباض 3±156 نانومتری که به یک پایه بشقابکی ختم میشود که دنباله فیبری به آن متصل است) آشکار کرد. بنابراین فاژ MLC-A به خانواده Siphoviridae تعلق دارد. این فاژ قادر بود از فرایند پاستوریزاسیون جان زنده بدر ببرد و در مقابل الکل و هیپوکلریت سدیم مقاوم بود (mg/Kg 400). فقط اسیدپراستیک قادر بود تعلیقهای فاژهای با عیار بالا را در کوتاهمدت غیرفعال کند. بالاترین نرخ برآشامی فاژ نسبت به سلولهای میزبانش در دمای 30 درجه و با pH بین 5 و 7 بدست آمد (در حضور یونهای منیزیم و کلسیم). برد میزبانی فاژ MLC-A ، دربرگیرنده سویههای L. paracasei و لاکتوباسیل casei بود اما قادر نبود به سویههای لاکتوباسیلهای rhamnosus یا gasseri سرایت کند. سینتیک رشد یک مرحلهای توسعهی کافتی فاژ MLC-A ، دورهی خفتگی 30 دقیقهای و دورهی شیوع 135 دقیقهای را آشکار کرد (با مقدار شیوع معادل 4 ± 69 واحد پلاکساز در ازای هر سلول عفونیشده). فاژ MLC-A در مقایسه با دو فاژ لاکتوباسیل شناختهشدهی 1-PL و 1-J ، دارای یک نمایه محدودیت مشخص بود. اندازه ژنوم فاژ MLC-A حدود kb 37 برآورد شد. این تحقیق، توصیفی از اولین فاژ مربوط به L. paracasei که در آرزانتین جداسازی شده را ارائه میکند. جداسازی فاژ MLC-A بیان میکند که در فرایندهای صنعتی، محیطهای کشت پروبیوتیک هم مانند استارترهای باکتریهای اسیدلاکتیک، ممکن است در مقابل فاژهای بیماریزا در محیط کشت پروبیوتیک، حساس باشند.

1-مقدمه

در سطح جهان، صنعت لبنیات هرروزه مقادیر زیادی شیر را تحت دستورالعملهای سختگیرانه سلامتی غذا فرآوری میکند. اما از منظر میکروبیولوژیکی همچنان یک محیط ضدعفونینشده (استریلنشده) بشمار میرود. لذا استارترهای باکتریهای اسیدلاکتیک، معمولاً در مقابل فاژهایی قرار میگیرند که ذاتاً در شیر موجودند. در نتیجه ممکن است فرایند تخمیر کند شده و بلکه کاملاً متوقف گردد که متعاقب آن کیفیت فرآورده نهایی کاهش خواهد یافت. برخی گونههای لاکتوباسیل در سطح جهان بهعنوان استارترهای صنعتی برای تولید شیر و پنیر تخمیرشده مورد استفاده قرار گرفتند. سویههای خاصی از لاکتوباسیل casei با خصوصیات پروبیوتیک نیز در فرآوردههای غذایی و بهداشتی اساسی بکار رفتند...

لاکتوباسیل casei باکتریوفاژ شیر تخمیرشده :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

A new virulent bacteriophage (MLC-A) was recently isolated in Argentina from a probiotic dairy product containing a strain of Lactobacillus paracasei. Observation of the lysate with an electron microscope revealed bacteriophage particles with an icosahedral capsid of 57 +/- 2 nm; with a collar and a noncontractile tail of 156 +/- 3 nm terminating with a baseplate to which a tail fiber was attached. Therefore, phage MLC-A belongs to the Siphoviridae family. This phage was able to survive the pasteurization process and was resistant to alcohols and sodium hypochlorite (400 mg/kg). Only peracetic acid could inactivate high-titer suspensions of phages in a short time. The maximum rates of phage adsorption to its host cells were obtained at 30 degrees C with a pH between 5 and 7, and in the presence of calcium or magnesium ions. The host range of phage MLC-A encompassed L. paracasei and Lactobacillus casei strains, but it was not able to infect Lactobacillus rhamnosus or Lactobacillus gasseri strains. One-step growth kinetics of its lytic development revealed latent and burst periods of 30 and 135 min, respectively, with a burst size of about 69 +/- 4 plaque-forming units per infected cell. Phage MLC-A had a distinctive restriction profile when compared with the 2 well-studied Lactobacillus phages, PL-1 and J-1. The genome size of the MLC-A phage was estimated to be approximately 37 kb. This study presents the description of the first phage specific for L. paracasei isolated in Argentina. The isolation of phage MLC-A indicates that, beside lactic acid bacteria starters, probiotic cultures can also be sensitive to virulent phages in industrial processes

Keywords: Lactobacillus casei bacteriophage fermented milk
این برای گرایش های: میکروبیولوژی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم دامی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: شیمی کاربردی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی سلولی و مولکولی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > توصیف یک فاژ بیماریزای جدید (MLC-A) لاکتوباسیل paracasei
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید