دانلود مقاله ترجمه شده استویا (Stevia rebaudiana) یک شیرین کننده طبیعی است: یک مقاله مروری


چطور این مقاله زیست شناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002531 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2002531
سال انتشار:
2010
حجم فایل انگلیسی :
133 Kb
حجم فایل فارسی :
42 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

استویا (Stevia rebaudiana) یک شیرین کننده طبیعی است: یک مقاله مروری

عنوان انگليسي

Stevia (Stevia rebaudiana) a bio-sweetener: a review

نویسنده/ناشر/نام مجله

International Journal of Food Sciences and Nutrition

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی


چکیده

مطالعات نشان داده ­اند که گیاه استویا از قدیم برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می­گرفته است؛ مثلاً بعنوان یک شیرین­ کننده و یک دارو. ما مقالات سیستماتیکی را مرور و خلاصه کردیم و شواهد قدیم و حال حاضر مربوط به استویا را کیفی نمودیم. مقالات را از پایگاه­ های اطلاعاتی تا سال 2007 جستجو کردیم. همانطور که می­دانیم برگ های گیاه استویا در بسیاری موارد حاوی مقادیر بالایی شیرین­ کننده است، استویا تقریبا به یک منبع اصلی شیرین­کننده در صنایع غذایی تبدیل شده است. علیرغم مفید بودن استویا، بعلت پتانسیل شیرین ­کنندگی گروه های خاصی در استویا، این گیاه برای برخی افراد اهمیت بیشتری دارد. بیماران دیابتی، افرادی که تمایل به کاهش جذب کالری دارند و کودکان، از این جمله ­اند. استویا یک بوته کوچک چندساله است که قرنها بعنوان یک شیرین­ کننده طبیعی استفاده می­شد و خواص دارویی دیگری نیز دارد. از جمله قند خون را کاهش می­دهد. ترکیب کریستالی سفیدرنگ (استویوزید)، شیرین­ کننده طبیعی است که هیچ کالری ندارد، ضمن آنکه 300-100 برابر شیرین­تر از شکر می­باشد.

-1مقدمه

Stevia rebaudiana گیاه چندساله کوچکی با برگ های متقابل است که ارتفاع آن به cm80-65 می­رسد. گونه­ های مختلف استویا حاوی چندین ترکیب شیرین هستند، که در میان آنها S. rebaudiana از بقیه شیرین­تر می­باشد. استویا گیاهی است که در نواحی نیمه­ گرمسیری می­روید. و مشابه سایر گیاهان این نواحی  در باغچه بآسانی رشد می­کند. pH خاک مناسب آن، 5/7-5/6 است، و خاک سرخ با زه کشی خوب و لومی شنی برای آن مناسب می­باشد. در حالیکه خاک های شور برای آن نامناسب است. در سالهای اخیر، کشت استویا در بسیاری ایالات هندوستان، نظیر، راجاستان، ماهاراشترا، کرلا و اُریسا، موفق بوده است. افزایش نیاز به شیرین­ کننده­ های طبیعی، بسیاری از کشاورزان را در هندوستان بسمت کشت استویا سوق داد. دی­ترپن گلیکوزیدها، گروهی از شیرین­ کننده ­های طبیعی هستند که از استویا استخراج می­شوند. برگهای گیاهان تیپ وحشی استویا حاوی %3/0 دولکورید، %6/0 ربائودیوزید C، %8/3 ربائودیوزید A و %1/9 استویوزید می­باشند...

برگ های استویا رِبائودیوزید اِستویوزید عصاره پودر :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Studies revealed that Stevia has been used throughout the world since ancient times for various purposes; for example, as a sweetener and a medicine. We conducted a systematic literature review to summarize and quantify the past and current evidence for Stevia. We searched relevant papers up to 2007 in various databases. As we know that the leaves of Stevia plants have functional and sensory properties superior to those of many other high-potency sweeteners, Stevia is likely to become a major source of high-potency sweetener for the growing natural food market in the future. Although Stevia can be helpful to anyone, there are certain groups who are more likely to benefit from its remarkable sweetening potential. These include diabetic patients, those interested in decreasing caloric intake, and children. Stevia is a small perennial shrub that has been used for centuries as a bio-sweetener and for other medicinal uses such as to lower blood sugar. Its white crystalline compound (stevioside) is the natural herbal sweetener with no calories and is over 100-300 times sweeter than table sugar

Keywords: Stevia leaves rebaudioside stevioside extract powder medicinal use
این برای گرایش های: علوم گیاهی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: زراعت و اصلاح نباتات، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > استویا (Stevia rebaudiana) یک شیرین کننده طبیعی است: یک مقاله مروری
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید