دانلود آرتروز و ورزشهای آن

آرتروز بیماری مزمن غضروف مفاصل و استخوان است و به زبان ساده تر همان فرسایش است. تحقیق آماده تربیت بدنی با عنوان آرتروز و ورزشهای آن را پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) دانلود نمایید. این تحقیق آماده تربیت بدنی با عنوان آرتروز و ورزشهای آن برای درس تربیت بدنی 1 و در قالب فایل word آماده شده است.
قیمت : 485,000 ریال
شناسه محصول : 2003139
نویسنده/ناشر/نام مجله :
سال انتشار:
تعداد صفحات فارسي : 14
نوع فایل های ضمیمه : Word
حجم فایل : 127 Kb
کلمه عبور همه فایلها : www.daneshgahi.com
عنوان فارسي : آرتروز و ورزشهای آن

چکیده

 

آرتروز و ورزشهای آن

تحقیق آماده تربیت بدنی با عنوان آرتروز و ورزشهای آن را از پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) دانلود نمایید. این تحقیق آماده تربیت بدنی با عنوان آرتروز و ورزشهای آن برای درس تربیت بدنی 1 و در قالب فایل word آماده شده است.

آرتروز بیماری مزمن غضروف مفاصل و استخوان است و به زبان ساده تر همان فرسایش است. غضروف و استخوان به مرور در طول سالهای زندگی (مخصوصاً در افرادی که بیش از حد ظرفیت بدنی کار میکنند) بر اثر فشارهای وارده دچار تخریب و آسیبهای میکروسکوپی میشود. با شروع این آسیبها روند آرتروز نیز آغاز میشود در حالیکه علامتی در ظاهر ندارد. هنگامی متوجه آن میشویم که این تخریب بر بافتهای دارای عصب فشار وارد کند. در این زمان علائم آرتروز خود را نشان میدهد. آرتروز در هر مفصلی ممکن است ایجاد شود و بخصوص در مفاصلی که تحمل کننده وزن هستند.

غضروف مفصلی یک بافت همبند فیبری صاف و لغزنده است که به عنوان یک پوشش محافظ استخوان عمل میکند. اگر این غضروف دچار فرسایش شود فضای مفصلی بین استخوانها کم میشود که در عکس رادیوگرافی به راحتی دیده میشود. با پیشرفت آرتروز غضروف نازک و شیاردار میشود و برای جبران این تغییرات، محیط استخوان ضخیم میشود و رشد بافت استخوانی به شکل خار در لبه و کناره های مفصل دیده میشود. کپسول مفصل که وظیفه اش ترشح مایع مفصلی است شروع به التهاب و ضخیم شدن میکند، بنابراین ممکن است مایع بیشتری تراوش کند و باعث تورم مفصل شود. در طی چند سال مفصل به آهستگی تغییر شکل میدهد و با از بین رفتن غضروف، حرکات طبیعی مفصل به سختی و با درد فراوان انجام میشود و نهایتاً غیر ممکن میشود.

لیست عناوین آرتروز و ورزشهای آن به شرح زیر است: 

آرتروز چیست؟  

روند آرتروز چگونه است؟

علل آرتروز چیست؟

آرتروز را چگونه تشخیص می دهیم

آرتروز چگونه درمان می شود

ورزش و درمان آرتروز مفاصل

مزایای ورزش برای آرتروز

چه نوع ورزشهایی برای آرتروز مفیدند

نحوه شروع ورزش

مدت انجام ورزش

ورزش بیش از حد معمول

غذاهای مفید

مواد غذایی که باید از مصرف آنها پرهیز کنیم

چند ورزش مفید برای زانوها

چند توصیه برای پیشگیری از درد

تمرینها با پای کشیده

تمرینهای حرکتی برای خم کردن زانوها

ورزشهای مفید

ورزشهای مضر  

ورزش اختصاصی  

توصیه های ورزش

متن کامل تحقیق آماده آرتروز و ورزشهای آن را از همین صفحه دانلود نمایید.

Keywords: آرتروز و ورزشهای آن آرتروز
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]

Skip Navigation Links