Skip Navigation Links

مهندسی راه آهن

با توجه به رشد صنعت ریلی در کشور که سرعت آن در سال های اخیر به اوج خود رسیده و عزم کشور در رسیدن به توان تولید در این صنعت، نیاز به ارتقای سطح پژوهش ها و تربیت متخصصان با توان بالا جهت تحلیل و طراحی سیستم های پیشرفته ریلی مورد تاکید می باشد. با توجه به وجود مسائل پیچیده پژوهشی در صنعت ریلی که نیاز به تحقیقات، اندازه گیری ها و آنالیزهای طولانی مدت دارند، و همچنین ایجاد توسعه پایدار نیروی انسانی در صنعت ریلی، تاسیس دوره دکتری مهندسی راه آهن این فرصت را ایجاد خواهد کرد تا کشور بتواند طرح های پژوهشی جامع تری را مورد توجه قرار دهد و صنعت ریلی در چشم انداز آینده از محققین زیده بهره مند گردد.

هدف از ایجاد دوره دکتری مهندسی راه آهن، توسعه متوازن نیروی انسانی متخصص جهت پاسخگوئی به مجموعه نیازها، ایجاد هرم علمی مناسب و تربیت افرادی متخصص در سطح راهبری پروژه های تحقیقاتی و توسعه فناوری در زمینه مهندسی راه آهن می باشد.

دوره دکتری مهندسی راه آهن شامل دو مرحله آموزشی و پژوهشی است. مرحله آموزشی متشکل از 18 واحد دروس الزامی و اختیاری و مرحله پژوهشی نیز شامل 18 واحد پروژه تحقیقاتی (تدوین رساله) می باشد که در مجموع 36 واحد دوره دکتری را تشکیل می دهند.

از گرایش های دکتری مهندسی راه آهن می تواند موارد زیر را نام برد که برای ورود به مقطع دکتری هر یک از این گرایش ها می بایست در آزمون دکتری رشته مربوطه شرکت کرد.

کنترل و علائم (زیرمجموعه دکتری مهندسی برق گرایش کنترل)

خطوط راه آهن (زیرمجموعه دکتری مهندسی عمران گرایش حمل و نقل)

حمل و نقل ریلی (زیرمجموعه دکتری مهندسی عمران گرایش حمل و نقل)

خط و سازه های ریلی (زیرمجموعه دکتری مهندسی عمران گرایش سازه)

ماشین های ریلی (زیرمجموعه دکتری مهندسی مکانیک گرایش ماشین های ریلی)


تعداد بازدید : 3152


تخمین زمان و هزینه ترجمه، در این قسمت می توانید زمان و هزینه سفارش ترجمه خود را تخمین بزنید

کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید